Benim Davetiyem de bu :)

çok güzel canım epey bir masraflı olmuştur tahminim.

bi tanede bana yollasanakaydirigubbakcemile3
gercekten cok guzelmis mutluluklar dilerim gulden:1hug:

cok tsk ederlim begenmenize sevindim :) hayatimda insallah bir kere evlenecegim evet biraz pahali oldu ama cok güzel ve degisik bisey oldu.Hem sadece cok yakin arkadaslarimiza ve akrabalarimiza verecegiz onlarinda bu kutulari atacagini sanmiyorum hem evlerinde süs olarakta kullanabilirler

aa ne hoş ve akılcı bir yöntem valla... herkes sonradanda kullanabi,lir kutuyu hemde hatıra hemde şekeride var bayıldım vallaa

benim nikah şekerimin dawetiyelisii..sırnaşık şeybunun dışı pembe peluşlusu benim nikah şekerim..opuyorumnanaktançok şık olmuş...mutluluklarrra.s.

cok hos gercekten.. hayirli olsun.

bizde bi ara öyle düsündük iki cesit bastiralim diye yakin akrabalara arkadaslara pahli diyerleri daha basit..sonra düsününce nisanlimda bende bunun yanlis oldugunua karar verdik ayrimcilik yapmak istemedik. Bütün konuklarin bizim gözümüzde ayni degere sahip ve dügünümüze gelmeleri bir onur. O yüzden orta yollu hepsi bir model davetiye yaptirmaya karar verdik.

Tekrar hayirli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…