- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- Konu Sahibi PembeCeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzeller canım güle güle kullan inş
yeni çeyizlerin hayırlı olsun canım detarjan kutun çok tatlı
canım yeni aldıklarnda çok güzell :)) ben bakım sepetini gereksiz buldum evlennce çıkıp alşıverişte alıncak şeyler :)
canım yeni çeyizlerin hayırlı olsun:)) avon duş köpüğü ve jellerine bayılıyorum sende güle güle kullan.
heveslendiğin her şeyi yapacaksın valla ne güzel birlikte düşünüp hazırlıyorsunuz
Birbirimize bohçanın yanında ayrıca bir bakım sepeti yapmayı düşünüyoruz. Onun içinde dışarı çıktığımızda gözümüze takılan ufak tefek şeyleri alıyoruz. Onları da paylaşmak istedim :)
Benim için;
Burberry Parfüm, Avon Duş jeli, Avon Simli Vücut Kremi, Avon El kremi, VICHY Nemlendirici, Avon Makyaj Temizleme Kremi, Fa Roll Deodorant, Golden Rose Ruj, Avon Simli Rimel Watsons Kulak Pamuğu
Eki Görüntüle 566166 Eki Görüntüle 566173 Eki Görüntüle 566172 Eki Görüntüle 566163 Eki Görüntüle 566169 Eki Görüntüle 566171 Eki Görüntüle 566159 Eki Görüntüle 566170 Eki Görüntüle 566162 Eki Görüntüle 566168 Eki Görüntüle 566164
Nişanlım İçin;
Burberry Parfüm, Philios Traş Makinesi, Avon Duş Jeli Özdilek Kese, Watsons Kulak Pamuğu
Eki Görüntüle 566167 Eki Görüntüle 566165 Eki Görüntüle 566161 Eki Görüntüle 566164
ne kadar güzel bir kaç parçada benim var ama seninki daha ayrıntılı olmuş eşinle birlikte mutlulukla kullanın inş
artık deodorant bile alsam bir çeyize bir kullanmaya alıyorum valla ne olacak halim bilmiyorum
Aynı durumdayız merak etme yalnızda değiliz :)) Bütün evlenme zamanı gelen çevremde ki arkadaşlarım bizimle aynı durumda :) Bende ki ayrıntı onlarınkinin yanında hiç birşey değil bile diyebilirim
çok kötü bağımlılık yapıyor ya elimden gelse aldığım nefesi bile çeyize koyarım o derece
huzur dolu günlerde aşk dolu yuvanızda mutlulukla kullnmak nasip etsin Allah canım çok güzel hepsi çok şıklar :)
güle güle mutlulukla kullan