Benim Çeyizlerim :)

Bugün Tedi'den aldıklarım;

Süt Şişem, Çerez Kaseleri. Yumurta fırçası, Limon Sıkacağı
Eki Görüntüle 573547 Eki Görüntüle 573550 Eki Görüntüle 573548 Eki Görüntüle 573549 [/QUOTE

aldıkların çok güzeller tediye giden biri olarak birkaç soru sarabilir miyim canım :KK1:
ben bu hafta sonu gidicektim direksiyon dersim olduğu için gidemedim :KK1:

Ben ilk kez gittim canım. Açıkçası ne kadar zamanda yeni şeyler geliyor bilemiyorum. Ama artık ara sıra uğrayacağım :) Sorabilirsin tabi sorr :)

Ben ilk kez gittim canım. Açıkçası ne kadar zamanda yeni şeyler geliyor bilemiyorum. Ama artık ara sıra uğrayacağım :) Sorabilirsin tabi sorr :)

ben geçende konuda açmıştım ama gitmeden netleştirmek istiyorum peynir bıçağını kek fanusunu aşık tepsiyi kesme tahtalarını sorucam çok soru soruyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim :KK1:
fiyatlarını biliyo musun kesme tahtaları çok mu küçük gibi :KK16:

ben geçende konuda açmıştım ama gitmeden netleştirmek istiyorum peynir bıçağını kek fanusunu aşık tepsiyi kesme tahtalarını sorucam çok soru soruyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim :KK1:
fiyatlarını biliyo musun kesme tahtaları çok mu küçük gibi :KK16:

Canım ordaki herşeyin fiyatı çok uygun geldi bana. Peynir bıçaklarını görmüştüm fiyatına bakmadım ama güzel görünüyordu. Diğerleri hiç dikkatimi çekmedi. Öyle kuzenimle bi girip çıktık çünkü. Bi ara detaylı olarak incelemeyi düşünüyorum :))

Canım ordaki herşeyin fiyatı çok uygun geldi bana. Peynir bıçaklarını görmüştüm fiyatına bakmadım ama güzel görünüyordu. Diğerleri hiç dikkatimi çekmedi. Öyle kuzenimle bi girip çıktık çünkü. Bi ara detaylı olarak incelemeyi düşünüyorum :))

anladım inşallah fiyatları banada uygun gelir :KK1:

Maşallah bitirmişsin bakıyorum allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.yalnız sana bir sorum var canım çeyiz için krem.sabun.deo.parfüm.ve kozmetik alanında bir iki küçük parçalar almışsın ya bunları alıpta kaldırsak evliliğe kadar bişe olurmu yani belli bir süresi varmı bende almak istiyorum da ama bilmiyorum ne kadar zamana kadar muhafaza edinilir cevap yazarsan sevinirim çünkü sen almışsınya biliyorsundur şimdi:KK34:

Maşallah bitirmişsin bakıyorum allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.yalnız sana bir sorum var canım çeyiz için krem.sabun.deo.parfüm.ve kozmetik alanında bir iki küçük parçalar almışsın ya bunları alıpta kaldırsak evliliğe kadar bişe olurmu yani belli bir süresi varmı bende almak istiyorum da ama bilmiyorum ne kadar zamana kadar muhafaza edinilir cevap yazarsan sevinirim çünkü sen almışsınya biliyorsundur şimdi:KK34:

Teşekkür ettim canım. Evet sadece ben değil birçok arkadaşım böyle yapıyor. Özellikle avon dan alıyorlar. Şimdi şöyle söyliyim. Benim evlenmeme 6 ay kaldı. Gratis Watsons avon dan aldım. Sordumda açmazsanız bozulmaz dedi. Yani sonuçta bir duş jeli, krem vs.. bozulmaz ki. Kullandığımızda uzun süre kullanıyoruz yani. Ben avondan 500 ml krem aldım mesela bayadır kullanıyorum. Ayrıca onlar satılana kadar da zaten tezgahda kalıyor. Sonuça bi üretim tarihleri vs yazmıyor bakmıştım bi kaç tanesine. Ha orda tezgahta kalmıs ha evde kalmıs. Serin yerde tutarsan bişi olmaz yani.

çok teşekkür ederim canımmmmmmm allah gönlüne göre versin herşeyi musmutlu ol cevabın için teşekkür ederim çok sevindim ayrıca bende artık almaya başlayım o halde :KK16::KK16:

çok teşekkür ederim canımmmmmmm allah gönlüne göre versin herşeyi musmutlu ol cevabın için teşekkür ederim çok sevindim ayrıca bende artık almaya başlayım o halde :KK16::KK16:

sağol canım çok teşekkür ederim. Senin ne kadar evlenmene? Aldıkların açmadan sakla. Ben tezgahta bi tanesini açıyorum kokluyorum bakıyorum ediyorum. Arkaya koyup başka alıyorum :KK70: sende öyle yap

Avon Partiye Hazırlık Setini aldımm. Çantasını çok beğendim, farıda çok kaliteli ve iyi buldum. Kalemide çok iyi. Rimeli ve ruju açmadım :KK70:
$avon parti.PNG

sağol canım çok teşekkür ederim. Senin ne kadar evlenmene? Aldıkların açmadan sakla. Ben tezgahta bi tanesini açıyorum kokluyorum bakıyorum ediyorum. Arkaya koyup başka alıyorum :KK70: sende öyle yap

benim henüz ortada bişe yok kısmet diyorum canım şimdi çalıştığım iiçin kendi emeğimle herşeyimi alayım dyorum aileme yük olmak istemiyorum o nedenle herşeyi ince ayrıntısına kadar inceleyip alayım diyorum

Kızlar beyaz eşyalarımızı seçtik anlaşmayı da yaptık. Bunları alıyoruz. BOSCH'u tercih ettik. Siemes İle kalitesi aynıymış. Bilgisi olandan olumlu olumsuz yorumları bekliyorum :)

Beyaz Eşyalar
Buz Dolabı, Bulaşık Makinesi , Ocak, Fırın, Davlumbaz, Çamaşır Makinesi,
$BUZDOLABI.PNG $OCAK.PNG $FIRIN.PNG $DAVLUMBAZ.PNG $BILAŞIK MAKİNESİ.PNG $ÇAMAŞIR MAKİNESİ.PNG

Küçük Ev Aletleri
Su ısıtıcı, Tost Makinesi, Saç Kurutma Makinesi, Elektrikli Süpürge
$KETLE.PNG $TOST MAKİNESİ.PNG $ELEKTRİKL,İ SÜPÜRGE.PNG $SAÇ KURUTMA.PNG

beyaz eşyaların hayırlı uğurlu olsun canım inş evine yerleştiğinde de görürüz :nazar::nazar::nazar:

hepsini de sağlıklı huzurlu aşk dolu günlerde kullanırsın inş :KK16::KK16::KK16:

beyaz eşyaların hayırlı olsun,ben de bocsh istiyorum hatta modellerini bile seçtim seninkilere de çok benziyor belki de aynıdır,ben de beyaz alacağım ama işte benim evlenmeme nerden baksan en az bir yıl var o sebepten bekletiyoruz henüz. etrafımda yeni evlenen tüm arkadaşlarım bocsh aldı,hepsi de çok memnun. inşallah biz de memnun kalırız.

beyaz eşyaların hayırlı olsun,ben de bocsh istiyorum hatta modellerini bile seçtim seninkilere de çok benziyor belki de aynıdır,ben de beyaz alacağım ama işte benim evlenmeme nerden baksan en az bir yıl var o sebepten bekletiyoruz henüz. etrafımda yeni evlenen tüm arkadaşlarım bocsh aldı,hepsi de çok memnun. inşallah biz de memnun kalırız.

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Aminn... Umarım dediğiniz gibi olur :)
Banada Simens ya da BOSCH al dediler. BOSCH da bazı aldıklarımda şu an kampanya var.( Buzdolabı davlumbaz ocak fırın.) Biz alıcaz fakat 5 ay kadar depolarında olacak. Eğer bu şekilde düşünürsen ve Kampanya dan yararlanmak istersen bilgin olsun diye belirtmek istedim. :)

canım ne güzel büyük parçaları aradan çıkarmışsınız hepsi çok güzel çok şık güzel günlerde kullan inş

X