- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi PembeCeyiz
morlu cicişlerinde pek güzel hatun güle güle kullan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin çok çok az kalmış hadi hayırlısı şimdiden. Allah mutlu mesut etsin inşallah :)
Sağol canım teşekkür ettimmm :)morlu cicişlerinde pek güzel hatun güle güle kullan :)
canım güzel günlerde kullan inşallah hepsi çok güzel, deterjan kaplarını nerden aldn? bende arıyorum orjinal bişey..
Bugün Tedi'den aldıklarım;
Süt Şişem, Çerez Kaseleri. Yumurta fırçası, Limon Sıkacağı
Eki Görüntüle 573547 Eki Görüntüle 573550 Eki Görüntüle 573548 Eki Görüntüle 573549 [/QUOTE
aldıkların çok güzeller tediye giden biri olarak birkaç soru sarabilir miyim canım
ben bu hafta sonu gidicektim direksiyon dersim olduğu için gidemedim
Bugün Tedi'den aldıklarım;
Süt Şişem, Çerez Kaseleri. Yumurta fırçası, Limon Sıkacağı
Eki Görüntüle 573547 Eki Görüntüle 573550 Eki Görüntüle 573548 Eki Görüntüle 573549 [/QUOTE
aldıkların çok güzeller tediye giden biri olarak birkaç soru sarabilir miyim canım
ben bu hafta sonu gidicektim direksiyon dersim olduğu için gidemedim
Ben ilk kez gittim canım. Açıkçası ne kadar zamanda yeni şeyler geliyor bilemiyorum. Ama artık ara sıra uğrayacağım :) Sorabilirsin tabi sorr :)
Ben ilk kez gittim canım. Açıkçası ne kadar zamanda yeni şeyler geliyor bilemiyorum. Ama artık ara sıra uğrayacağım :) Sorabilirsin tabi sorr :)
ben geçende konuda açmıştım ama gitmeden netleştirmek istiyorum peynir bıçağını kek fanusunu aşık tepsiyi kesme tahtalarını sorucam çok soru soruyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim
fiyatlarını biliyo musun kesme tahtaları çok mu küçük gibi
ben geçende konuda açmıştım ama gitmeden netleştirmek istiyorum peynir bıçağını kek fanusunu aşık tepsiyi kesme tahtalarını sorucam çok soru soruyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim
fiyatlarını biliyo musun kesme tahtaları çok mu küçük gibi
Canım ordaki herşeyin fiyatı çok uygun geldi bana. Peynir bıçaklarını görmüştüm fiyatına bakmadım ama güzel görünüyordu. Diğerleri hiç dikkatimi çekmedi. Öyle kuzenimle bi girip çıktık çünkü. Bi ara detaylı olarak incelemeyi düşünüyorum :))
Canım ordaki herşeyin fiyatı çok uygun geldi bana. Peynir bıçaklarını görmüştüm fiyatına bakmadım ama güzel görünüyordu. Diğerleri hiç dikkatimi çekmedi. Öyle kuzenimle bi girip çıktık çünkü. Bi ara detaylı olarak incelemeyi düşünüyorum :))
anladım inşallah fiyatları banada uygun gelir
Maşallah bitirmişsin bakıyorum allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.yalnız sana bir sorum var canım çeyiz için krem.sabun.deo.parfüm.ve kozmetik alanında bir iki küçük parçalar almışsın ya bunları alıpta kaldırsak evliliğe kadar bişe olurmu yani belli bir süresi varmı bende almak istiyorum da ama bilmiyorum ne kadar zamana kadar muhafaza edinilir cevap yazarsan sevinirim çünkü sen almışsınya biliyorsundur şimdi
çok teşekkür ederim canımmmmmmm allah gönlüne göre versin herşeyi musmutlu ol cevabın için teşekkür ederim çok sevindim ayrıca bende artık almaya başlayım o halde
sağol canım çok teşekkür ederim. Senin ne kadar evlenmene? Aldıkların açmadan sakla. Ben tezgahta bi tanesini açıyorum kokluyorum bakıyorum ediyorum. Arkaya koyup başka alıyorum sende öyle yap
beyaz eşyaların hayırlı uğurlu olsun canım inş evine yerleştiğinde de görürüz
hepsini de sağlıklı huzurlu aşk dolu günlerde kullanırsın inş
beyaz eşyaların hayırlı olsun,ben de bocsh istiyorum hatta modellerini bile seçtim seninkilere de çok benziyor belki de aynıdır,ben de beyaz alacağım ama işte benim evlenmeme nerden baksan en az bir yıl var o sebepten bekletiyoruz henüz. etrafımda yeni evlenen tüm arkadaşlarım bocsh aldı,hepsi de çok memnun. inşallah biz de memnun kalırız.