- 18 Ağustos 2012
- 316
- 1
- Konu Sahibi PembeCeyiz
Sondurak canım sen nerdensin
Bende yakinim size isyerim hisar hastanesinin orda :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sondurak canım sen nerdensin
Bende yakinim size isyerim hisar hastanesinin orda :))
Yeni Çeyizler
Engilish Home Cupcake Tutacak
Eki Görüntüle 558457
İkea Peçetelik, 3lü Mumluk, 50 Adet Mandal, Nihale, Vee Huniii , Bernardo Nihale
Eki Görüntüle 558455 Eki Görüntüle 558454 Eki Görüntüle 558452 Eki Görüntüle 558458 Eki Görüntüle 558451
Penti Patiklerim :)
Eki Görüntüle 558453 Eki Görüntüle 558456
çok güzeller canım güle güüle giyinn :=)
Hoşbuldum :) Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim canım :)Canım çeyizlerin çok güzel son aldıklarında çok güzel güle güle kullan
Aysegülcüm çok teşekkür ederim :) Al tabi çokta uygun 5 ,6 lira bişeydi çok uygun ve çok güzel. Hem yakınsında Çok şanslıyızz :)yeni cicilerin çok güzel canım:)) ikeaya gitsem bende alıcam o peçeteliklerden çok güzel
Canım çok teşekkür ederim. Aminn İnşallah. Başla tabi , bizlede paylaşırsın umarım beklerim :)ayyyy cok güseller yaa bende istiyorummm bende alacam nasipse bu sene artık baslayacam cnm ya güle güle kullan saglıkla inş agız tadı ile yaa güseller hepsii:)
hepsi birbirinden güzell canım.güle güle kullan...
Kardeşim herşeyin çok güzel hayırlısıyla kullanırsın inş. devamını bekliyorum:)
Teşekkür ederim canım :)
Aysegülcüm çok teşekkür ederim :) Al tabi çokta uygun 5 ,6 lira bişeydi çok uygun ve çok güzel. Hem yakınsında Çok şanslıyızz :)
Canım çok teşekkür ederim. Aminn İnşallah. Başla tabi , bizlede paylaşırsın umarım beklerim :)
Engilish Home Masa Örtü'm
Eki Görüntüle 561422
çok güzel cnm.. bunların pembesıde var sanırım. nekadar aldın
Teşekkür ettim canım.Fiyat; 35 lira. Pembesi var mı bilmiyorum canım. Bende bir tane pembe vardı sırf tül. 1. sayfadan bakabilirsin belki o modeli diyorsundur.
canım valla oyle oldu ama kucukken bıle magazanın onunden gecerken boyle bakakalıyordum. Sımdı almak cok guzel gelıyor :) tesekkur ettım canım :)canım masa örtün çok güzel .talan ettiniz bu english homu valla
canım onunda fıyatı yaklasık oyle bırseydı. Ama buna gore daha uygundu dıye hatırlıyorum. Internet sıtesınde satılıodu bı ara hala vardır sanırım. Su an telefondan baglandıgım ıcın bakamıyorum. Sen bı bak ıstersen canım.ewt cnm ilk sayfadakini diyorum o nekadar cnm onun aynısını görüp beğendim ama fiyat bakmakmadım hiç