Benim Çeyizlerim :)

Yeni Çeyizler :KK70:
Engilish Home Cupcake Tutacak
$tuyacak.PNG

İkea Peçetelik, 3lü Mumluk, 50 Adet Mandal, Nihale, Vee Huniii :KK70: , Bernardo Nihale
$peçetelik.PNG $mum.PNG $21112012321.jpg $huni.PNG $21112012320.jpg

Penti Patiklerim :)
$desenli patik.PNG $pembe patik.PNG

Canım çeyizlerin çok güzel son aldıklarında çok güzel güle güle kullan
Teşekkür ederim canım :)

yeni cicilerin çok güzel canım:)) ikeaya gitsem bende alıcam o peçeteliklerden çok güzel
Aysegülcüm çok teşekkür ederim :) Al tabi çokta uygun 5 ,6 lira bişeydi çok uygun ve çok güzel. Hem yakınsında :p Çok şanslıyızz :)

ayyyy cok güseller yaa bende istiyorummm bende alacam nasipse bu sene artık baslayacam cnm ya güle güle kullan saglıkla inş agız tadı ile yaa güseller hepsii:)
Canım çok teşekkür ederim. Aminn İnşallah. Başla tabi , bizlede paylaşırsın umarım beklerim :)

Teşekkür ederim canım :)

Aysegülcüm çok teşekkür ederim :) Al tabi çokta uygun 5 ,6 lira bişeydi çok uygun ve çok güzel. Hem yakınsında :p Çok şanslıyızz :)

Canım çok teşekkür ederim. Aminn İnşallah. Başla tabi , bizlede paylaşırsın umarım beklerim :)

inş cnm ya bakalım paylasırım tabii:)

Teşekkür ettim canım.Fiyat; 35 lira. Pembesi var mı bilmiyorum canım. Bende bir tane pembe vardı sırf tül. 1. sayfadan bakabilirsin belki o modeli diyorsundur.

ewt cnm ilk sayfadakini diyorum o nekadar cnm onun aynısını görüp beğendim ama fiyat bakmakmadım hiç

canım masa örtün çok güzel .talan ettiniz bu english homu valla:KK1:
canım valla oyle oldu :KK70: ama kucukken bıle magazanın onunden gecerken boyle bakakalıyordum. Sımdı almak cok guzel gelıyor :) tesekkur ettım canım :)

ewt cnm ilk sayfadakini diyorum o nekadar cnm onun aynısını görüp beğendim ama fiyat bakmakmadım hiç
canım onunda fıyatı yaklasık oyle bırseydı. Ama buna gore daha uygundu dıye hatırlıyorum. Internet sıtesınde satılıodu bı ara hala vardır sanırım. Su an telefondan baglandıgım ıcın bakamıyorum. Sen bı bak ıstersen canım.

X