- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- Konu Sahibi PembeCeyiz
o minik sabunluk ve sprey ne sevimli öyle yaa
hepsini de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullanın inş canım
Sağ ol canım teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o minik sabunluk ve sprey ne sevimli öyle yaa
hepsini de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullanın inş canım
masa örtün çok güzelmiş canım fiyatı ne kadar
masa örtün çok güzel canım zaten dantel olanlarına bayılıyordum bu da çok yakışacak kesin
Allah güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin :)
meraba canım çeyizlerin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah dügünün ne zaman?
allah mutlu etsin hazirana daha çok var hazırlıklar baladı desene benımde bır ay kadar kaldı ocagın 6 sında bekarllıga veda
Daha çok kalmadı çok az kaldı bence :) Benim pek zamanımda olmuyor hazırlık falan açıkçası o nedenle zamana yaydım.
Senin çok çok az kalmış hadi hayırlısı şimdiden. Allah mutlu mesut etsin inşallah :)
Bugün Tedi'den aldıklarım;
Süt Şişem, Çerez Kaseleri. Yumurta fırçası, Limon Sıkacağı
Eki Görüntüle 573547 Eki Görüntüle 573550 Eki Görüntüle 573548 Eki Görüntüle 573549
süt şişen çok tatlı amaaaa ben bi tane aldım yeter diyordum ama bundan bende istiyorummmm
diğerleri de çok güzel hepsini mutlulukla kullan inş
teşekkür ederim canım :) Ama şişeyi tediden almadım. Ümraniyede böyle eşyalar satan bir yerden aldım. Umarım bulabilirsin aynısı :S
benim bulunduğum yerde tedi yok zaten canım ama güzel ürünleri sık sık getiren yerler mevcut inş bulurum bende çok tatlı çünkü
sanırım markası herevin bu markanın ürünleri çok var etrafta inş bu da gelir yakında
Teşekkürler canım. Evet benim girdiğim yerde tesadüfen aldım. Hani aramadım yani. Öyle gözüme çarptı ve aldım. Bi sürü bundan vardı.Silikon fırçaaa Bir ara çok aradım canım bir hafta sürekli aradım diyebilirim bu rengi bulmak için Sonunda aldım veee şimdi ben aldım ya nereye girsem karşımda Güle güle kullan aldıkların çok şekerr
Bu limon sıkacağı camdı ya çok hoşuma gitti. Bunuda tesadüfen aldım Çok Çokk Çokk Teşekkür ederimmm :)canım yeni çeyizlerin her zamanki gibi çok şeker limon sıkıcaklarımız aynı bu arada