Benim Çeyizlerim :)

Özellikle tül masa örtülerimin altına sermek için ve Misafir için aldığım Engilish Home simli masa örtüsü;
$eng.jpg

masa örtün çok güzel canım zaten dantel olanlarına bayılıyordum bu da çok yakışacak kesin :KK16:

allah mutlu etsin hazirana daha çok var hazırlıklar baladı desene benımde bır ay kadar kaldı ocagın 6 sında bekarllıga veda

allah mutlu etsin hazirana daha çok var hazırlıklar baladı desene benımde bır ay kadar kaldı ocagın 6 sında bekarllıga veda

Daha çok kalmadı çok az kaldı bence :) Benim pek zamanımda olmuyor hazırlık falan açıkçası o nedenle zamana yaydım.

Senin çok çok az kalmış hadi hayırlısı şimdiden. Allah mutlu mesut etsin inşallah :)

Daha çok kalmadı çok az kaldı bence :) Benim pek zamanımda olmuyor hazırlık falan açıkçası o nedenle zamana yaydım.

Senin çok çok az kalmış hadi hayırlısı şimdiden. Allah mutlu mesut etsin inşallah :)

evet az bır zamn kaldı ama herseyım hazır su anda saol duaların ıcın

süt şişen çok tatlı amaaaa:KK52: ben bi tane aldım yeter diyordum ama bundan bende istiyorummmm :KK52:

diğerleri de çok güzel hepsini mutlulukla kullan inş :KK16:

teşekkür ederim canım :) Ama şişeyi tediden almadım. Ümraniyede böyle eşyalar satan bir yerden aldım. Umarım bulabilirsin aynısı :S

teşekkür ederim canım :) Ama şişeyi tediden almadım. Ümraniyede böyle eşyalar satan bir yerden aldım. Umarım bulabilirsin aynısı :S

benim bulunduğum yerde tedi yok zaten canım ama güzel ürünleri sık sık getiren yerler mevcut inş bulurum bende çok tatlı çünkü :KK8:

sanırım markası herevin bu markanın ürünleri çok var etrafta inş bu da gelir yakında :KK55:

Silikon fırçaaa:KK52: Bir ara çok aradım canım bir hafta sürekli aradım diyebilirim bu rengi bulmak için :KK1: Sonunda aldım veee şimdi ben aldım ya nereye girsem karşımda :KK1: Güle güle kullan aldıkların çok şekerr

benim bulunduğum yerde tedi yok zaten canım ama güzel ürünleri sık sık getiren yerler mevcut inş bulurum bende çok tatlı çünkü :KK8:

sanırım markası herevin bu markanın ürünleri çok var etrafta inş bu da gelir yakında :KK55:

Evet canım herev yazıyordu üstünde. Hatırladım. Gelir gelir :)

Silikon fırçaaa:KK52: Bir ara çok aradım canım bir hafta sürekli aradım diyebilirim bu rengi bulmak için :KK1: Sonunda aldım veee şimdi ben aldım ya nereye girsem karşımda :KK1: Güle güle kullan aldıkların çok şekerr
Teşekkürler canım. Evet benim girdiğim yerde tesadüfen aldım. Hani aramadım yani. Öyle gözüme çarptı ve aldım. Bi sürü bundan vardı. :KK70:

canım yeni çeyizlerin her zamanki gibi çok şeker limon sıkıcaklarımız aynı bu arada:KK70:
Bu limon sıkacağı camdı ya çok hoşuma gitti. Bunuda tesadüfen aldım :KK70: Çok Çokk Çokk Teşekkür ederimmm :)

X