- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- Konu Sahibi PembeCeyiz
son eklediklerinin hepsi çok güzel canım el emekleri en değerlileri:) hepsini ağız tadıyla kullanırsın inş.
Amin canım çok teşekkür ettim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son eklediklerinin hepsi çok güzel canım el emekleri en değerlileri:) hepsini ağız tadıyla kullanırsın inş.
Engilish Home 'dan çek ile alınanlar
Mutfak eldiveni , Ekmek sepeti, Bardak altlığı
Eki Görüntüle 552477 Eki Görüntüle 552478 Eki Görüntüle 552476
Evet canım ürün seçerken bakıyordum sanada kupon gelmiş dedim yorum yapayım öyle alayım Hemen aldım sonra teşekkür ederim :))ben cevap yazana kadar almışsın bile:)) çok şekerler canım güle güle kullan
Teşekkür ettimm :)Hepsi çok güzel, güle güle kullan :))
Evvettt eldiven kardeşi olduk Görmüştüm sende o eldiveni. Mutfak önlüğünü alırken alıcaktım kalmamıştı. Hazır kuponda olunca netten aldım bende :) Valla canım hiç bilmiyorum indirimli değil bakmadım :S seçtiklerim geldi. Ama sanırım bunlar indirimli değildi. dediğin gibi olabilir. Hep versinler böyle hediye çeki yaaa ne güzelAyy çok şeker aynı eldivenden bnde aldımkiii indirimdeki ürünleir alamıyormuşuz amaa
Englısh home dan verdıgım sıparıste eldıven yerıne onluk gondermısler :/ aynısı bende vardı anneme verdım. Ben bu eldıvenı alamayacak mıyım yaa ?..
canım sen hangi şehirdeydin istanbuldaysan ümraniye tepeüstündeki buyaka şubesinde vardı.
canım tesekkuur ederımmmm ıstanbul umranıyedeyım hemde
hadi ya bende ümraniyedeyim ümraniyenin neresinden sin
Sondurak canım sen nerdensin
son eklediklerinde çok güzel canım mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inş
yeni çeyizlerini güle güle kullan canım
Bursa Tahtakaleden aldıklarım
Yeşillik Kurutucu , Şekerlik, Paşabahçe Kahve yanı bardaklarım
Eki Görüntüle 556869 Eki Görüntüle 556871 Eki Görüntüle 556872
bu renkli bardaklardan herkesde oldu :=) banada hasta yakını almıştı.. çok beğenmiştim. geçen kışdı
bende öyle beğendim kayınvalidem aldı banada