benim çeyizim, benim evim...

Allahım yaa ben de böyle görebilecek miyim acaba evimi.. 5 ay var daha sabır:68: çok hoş bir ev olmuş canım.. gözün aydın.. mutlulukla yaşayın :38: inş..

evınız cokk hos gorunuyor gercekten :)
gule gule ıyı gunlerde agız tadıyla oturmanız dılegıylee :))
bu arada mutfak masasının ustundekı kahvaltı takımı sanırım pek anlasılmıyor ama oda ck şık bırseye benzıyo
ıyı gunlerde kullanın:79:

resim bu dört dörtlük çekemiyor işte :)
olduğu kadar idare edin :D çok beğenerek aldığım takımlardan biriydi kahvaltı setim..

güzel dileklerin için teşekkürler.

resim bu dört dörtlük çekemiyor işte :)
olduğu kadar idare edin :D çok beğenerek aldığım takımlardan biriydi kahvaltı setim..

güzel dileklerin için teşekkürler.

evin çok güzel sen çok güzelsin herşey süper koltuğun ayrıca bi çok hoşuma gitti :64:
kahvaltı takımında baya bi parça var sanırım nerden aldın hangi markanın

evin çok güzel sen çok güzelsin herşey süper koltuğun ayrıca bi çok hoşuma gitti :64:
kahvaltı takımında baya bi parça var sanırım nerden aldın hangi markanın

sağol canım teşekkür ederim.
kahvaltı takımım bone china porselen, royal markanın.
eminönünden aldım. büyük bir mağaza var orada tefal bayii ayrıca. yemek takımları çatal kaşık bıçıklar herşey var. kristal bardaklarımı da ordan aldım ben. biraz seçiciyim. farklı kombinasyon yarattım çeyizimde.. :) günlükkullanım için çatal kaşık bıçaklar zwilling henckels aldım :) 48 parça sekiz kişilik.
türkiyede altı kişilik bilirsiniz ve tr de çok pahalıya satıyorlar. kaliteli ürün alıp ucuza almak mesele. şimdi ikinci setin siparişini verdim 16 kişilik olacak :) yemek takımının yanına jumbo almıştım 12 kişilik.

seni tanımıyorum ama :) tebrik ederim allah bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşamanızı nasip etsin inş.. :) bu arada bir sorum olacak bu yemek takımlarını fln masaya dizmek gerekiyor mu çeyiz göstermek amaçlı :) yoksa kk içinmi dizdin :)

seni tanımıyorum ama :) tebrik ederim allah bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşamanızı nasip etsin inş.. :) bu arada bir sorum olacak bu yemek takımlarını fln masaya dizmek gerekiyor mu çeyiz göstermek amaçlı :) yoksa kk içinmi dizdin :)

kk için niye dizeyim onu anlamadım .. kendim için dizdim tabiki. dizmeyebilirsinde..
öyle bir görmek istedim herşeyi yerli yerinde olay bu..

Çok güzell bir ev bayıldım ,çok ta zevklisin cnm.benim tarzım tam.hazirana evleniyorum Allah nasip ederse bende.evi döşüyoruz şuan,ama ne zor bir süreçmiş karar vermesi eşyalara vs..Ömür boyu mutluluklar inşallah cnm..

Çok güzell bir ev bayıldım ,çok ta zevklisin cnm.benim tarzım tam.hazirana evleniyorum Allah nasip ederse bende.evi döşüyoruz şuan,ama ne zor bir süreçmiş karar vermesi eşyalara vs..Ömür boyu mutluluklar inşallah cnm..

sanada mutluluklar dilerim cnm :) evet zor bir süreç.. ama tatlı ve heyecanlı. birde herşeyi istediğin gibi alınca tadından yenmiyor vallahi :)
ben güzel hatırlıyorum yani o günleri :) bir ay sonra bir yıl olacak şaka gibi...

maşallah evin çok güzel olmuş uyumlu renkler ve sadelik hakim evinde . ebeveyn banyon da var güzel bir detay

Back
X