- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248

Fotoğraflarını bulabildiklerimi ekliyorum sadece, bulamadıklarımı daha sonra ekleyeceğim...

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, daha çoook eksik var maalesef:44:Canım,iyi bir başlangıç yapmışsınAldıklarının hepsi çok güzel,devamınıda bekliyoruz.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Kızlar, bunlar da benim çeyizim için aldıklarım...
Fotoğraflarını bulabildiklerimi ekliyorum sadece, bulamadıklarımı daha sonra ekleyeceğim...
Allah aşkerimle birlikte iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
amiiiinnn canim, hepimize nasib etsin ins
ceyizlerin cok güzel canim, devamini bekliyoruz
![]()
Kızlar, bunlar da benim çeyizim için aldıklarım...
![]()
Teşekkür ederim tatlım, hepimize askerlerimize kavuşup çeyizciklerimizi ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin AllahKızlar, bunlar da benim çeyizim için aldıklarım...
![]()
![]()
çok sağoll tatlımmmm...canımmmhayırlı olsun Allahım huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
Özendirionuz yahu benim çeyizim çok daha yavaş hazırlanıo . Evlendiğimde çeyizim bile olmicak benim. sizinkilere baka baka iç geçiririm artık![]()
aminnn çok sağol çiğdemcimcok guseller cnm allah huzurla kullanmayı nasıp etsın ıns
Aminnnn inşallahhh...çok teşekkür ederimRabbim sevdiginle gülle gülle mutlu, huzurlu ve saglikli yillarda kullanmayi nasip etsin insallah...
Kahvaltiligimiz ayniymis bu arada![]()
çok sağol canım, beğendiğinize sevindimhersey mükemmel canim güle güle kullanirsin insallah
yanliz üstten 4. alet ne ise yariyor merak ettim![]()
ewet kuzummmm, bernardo, sade ve şık...hepsi çooook güzel ama kasık takılarımız aynı beranrdo senıde galıba![]()
ewet kesinlikle, en sevdiğim renk mor, tek geçerim yani canım...Mor mor mor ne kadarda yakışıyor eşyalara..
Güle güle kullanmayı nasip etsin canım
e
ewet kesinlikle, en sevdiğim renk mor, tek geçerim yani canım...
Amin canım, çok teşekkürler...![]()
Aminnnn inşallahhh...çok teşekkür ederim
Aaaa hadi yaa, kütahya porselen miydi, güralmıydı neydi galiba, ama benimki kettlelı değil, normal çaydanlıklı.