• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

DeryaW

hürgeneral
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
11.242
707
248
:nazar::nazar::nazar:Kızlar, bunlar da benim çeyizim için aldıklarım...:nazar::nazar::nazar:
Fotoğraflarını bulabildiklerimi ekliyorum sadece, bulamadıklarımı daha sonra ekleyeceğim...
:nazar::nazar:Allah aşkerimle birlikte iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:69::69::69::nazar:
$1AAAA_en_ucuz_tefal_su_isiticilari_tefal_express_925.webp$211201-702083-002_276x385.webp
$502124.webp$tost.webp
$mikrodalga.webp$product_format6_120130042.webp$pr_01_835_min.webp

$8699079305974_276x385.webpEki Görüntüle 253522 $Le-Pari-Saten-Palais-De-Chaillot-Bedava_com-Le-Pari.webp

$Wet2Straight_de_REMINGTON.webp $AC5000.webp
$KA-156_276x385.webp
$kahvaltı.webpEki Görüntüle 253537 $LTWCAH0JP2ICAIO15I5CA0LF3NVCAFPTWTGCA5GK4GECAIM0UYECA8YQ65UCA6TS89ZCATKQ2YCCAEQ1YE8CADVF9JYC...webp$yemek takımım.webp

$LOCK%20ZZF130V_276x385.webp$LOCK%20LLG861_276x385.webp
$LOCK%20ZZF322V_276x385.webp$LOCK%20ZZF210V_276x385.webp$LOCK-HPL813F_276x385.webp

Son düzenleme:
Canım,iyi bir başlangıç yapmışsın :66: Aldıklarının hepsi çok güzel,devamınıda bekliyoruz.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Canım,iyi bir başlangıç yapmışsın :66: Aldıklarının hepsi çok güzel,devamınıda bekliyoruz.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım, daha çoook eksik var maalesef:44:
Aldıkça ve resimlerini buldukça eklemeye devam edeceğim:66:

:nazar::nazar::nazar:Kızlar, bunlar da benim çeyizim için aldıklarım...:nazar::nazar::nazar:
Fotoğraflarını bulabildiklerimi ekliyorum sadece, bulamadıklarımı daha sonra ekleyeceğim...
:nazar::nazar:Allah aşkerimle birlikte iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:69::69::69::nazar:

amiiiinnn canim, hepimize nasib etsin ins

ceyizlerin cok güzel canim, devamini bekliyoruz :34:

:nazar:

Teşekkür ederim tatlım, hepimize askerlerimize kavuşup çeyizciklerimizi ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah:69::69:

canımmm :16: hayırlı olsun Allahım huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

Özendirionuz yahu benim çeyizim çok daha yavaş hazırlanıo . Evlendiğimde çeyizim bile olmicak benim. sizinkilere baka baka iç geçiririm artık :21:

canımmm :16: hayırlı olsun Allahım huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

Özendirionuz yahu benim çeyizim çok daha yavaş hazırlanıo . Evlendiğimde çeyizim bile olmicak benim. sizinkilere baka baka iç geçiririm artık :21:
çok sağoll tatlımmmm...:70: ama senin durumun farklı, elbet bi gün senin de çeyizlerin olacak, o zaman sen de eklersin, biz yorum yaparız:16::16:
Malum benim herşeyimi 1 yıl içinde hazır etmiş olmam lazım:69:

cok guseller cnm allah huzurla kullanmayı nasıp etsın ıns

Rabbim sevdiginle gülle gülle mutlu, huzurlu ve saglikli yillarda kullanmayi nasip etsin insallah...

Kahvalti takimimiz ayniymis bu arada :9:

Son düzenleme:
Bunlar da tefal çelik ve eternity teflon tencerelerimle, esseden aldığım mini yağlık-sirkelik, tuzluk ve baharatlık. Burda göründüklerinden daha küçükler ve daha şıklar.
Baharatlık 3lü, altında standıyla birlikte.

$sirkelik.webp$baharatlık.webp$tuzluk.webp

$tefal çelik tencere.webp$teflon tencere.webp

hersey mükemmel canim güle güle kullanirsin insallah
yanliz üstten 4. alet ne ise yariyor merak ettim :69:

Son düzenleme:
Rabbim sevdiginle gülle gülle mutlu, huzurlu ve saglikli yillarda kullanmayi nasip etsin insallah...

Kahvaltiligimiz ayniymis bu arada :9:
Aminnnn inşallahhh...çok teşekkür ederim:16:
Aaaa hadi yaa, kütahya porselen miydi, güralmıydı neydi galiba, ama benimki kettlelı değil, normal çaydanlıklı.

hersey mükemmel canim güle güle kullanirsin insallah
yanliz üstten 4. alet ne ise yariyor merak ettim :69:
çok sağol canım, beğendiğinize sevindim:16:
o dediğin konveksiyonel fırın canım, herşey yapılıo onda, pasta börek kekten, pilava ete kadar... mesela buzluktan et çıkartıp direkt pişirebiliosun. bana kalsa almazdım ama canım babam almış, çalışıosun, eve gelince acele bişeyler pişirmen gerekebilir dedi:69:

hepsi çooook güzel ama kasık takılarımız aynı beranrdo senıde galıba :32:

Mor mor mor ne kadarda yakışıyor eşyalara..

Güle güle kullanmayı nasip etsin canım

hepsi çooook güzel ama kasık takılarımız aynı beranrdo senıde galıba :32:
ewet kuzummmm, bernardo, sade ve şık...:16:
güle güle kullanalım inşallahhh:69:

Mor mor mor ne kadarda yakışıyor eşyalara..

Güle güle kullanmayı nasip etsin canım

ewet kesinlikle, en sevdiğim renk mor, tek geçerim yani canım...
Amin canım, çok teşekkürler...:69:

e

ewet kesinlikle, en sevdiğim renk mor, tek geçerim yani canım...
Amin canım, çok teşekkürler...:69:

Hiç düşünmemiştim moru ben aslında eşyalarda hele

Ama sende görünce hele morlu nevresim takımın çok güzel onu nerden aldın.

Ay burası iyi ya çarşı çarşı gezeceğime burdan beğenip almak daha hoş
:66: :64:

Aminnnn inşallahhh...çok teşekkür ederim:16:
Aaaa hadi yaa, kütahya porselen miydi, güralmıydı neydi galiba, ama benimki kettlelı değil, normal çaydanlıklı.

Kütahya canim :8: benimki kettleli aslinda normal caydanlikli olsaydi daha iyiydi bencede...

Back
X