Benim biraz kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ikiside sorumsuz. Uzgunum ama illede ikisinden biri dersen hayatinin en buyuk hatasini yapmis olacaksin.
Hala gencsin acele etme.

1i seviyorsan şans verebilirsin sankim.. Lakin yoruldum bıktım diyorsan da adama söyle ben yoruldum sen bu işi tamir ediceksin de bence. Bol şans dilerim umarım hayırlısı olur

Neden bir sorunlu tipten ağzınız yanmisken başka sorunlu bir tipe kostunuz tecrübeli siniz neticede

Daha hayatta o kadar tecrübem olmadı ama diğer üyelerden bir tık farklı düşünüyorum sanırım. Birinci çocucğun babası ile ortak işe girmesini belli sınırlar dahilinde ben sorun etmezdim. O kişinin eksisi evliliği sallaması. Ben ilişkilerde bir eşik olduğuna inanıyorum. Belli bir yere gelince ilişki vites yükseltmek istiyor. Aynı viteste takılı kalmak ilişkiyi bitiriyor.

İkinci çocukla bence zaten olmaz. Ne yoğun bir hissin var ona karşı ne de ilgi isteğini karşılayacak bir karakteri. Ben çok mıç mıç bir kadın değilim. Ama benle ilgilenilmesini istediğim, ilgisini hissetmek istediğim dönemlerim oluyor. Bu açık karşılanmayınca soğuma dönemine giriyorum. Ben böyle biri ile yapamazdım.

Ama tabi ki herkesin hayata bakış açısı hayattan, ilişkiden beklentileri farklıdır. Kendine biraz zaman tanımanı tavsiye ederim. Daha çok yeni bir ilişkiden çıkmışsın. Bırak biraz kafan dinlensin.

27 yaşına gelmiş daha askerliğini bile yapmamış,evlenmeyi düşünen ama bunun için birikim bile yapmayan ve ilgi göstermekte sıkıntısı olan biriyle olmaz bence.

Ama ben sizin uzun bir ilişkiden çıkalı daha 1.5 ay olmuşken hemen biriyle flört edip ve flörtünüzlede hemen bu evlilik konularına dalmanıza anlam veremedim? Ne ara acınızı yaşadınız da ne ara birini buldunuz,tanıdınız ve onla da evlilik mevzularına girdiğiniz yani bu ne hız?

Ve şimdi tekrar eski sevgilinize dönmeyi düşünüyorsunuz. Bu kadar kolay mı bu işler gerçekten ya? Bunu beğenmedim eskisine döneyim,eskisinden sıkıldım yenisine bakayım. Eşya mı bu? Eski sevgiliniz biliyo mu mesela biriyle konuştuğunuzu? Bilse ne tepki verir mesela? Onunda hayatına biri girmiş mi bu süre zarfında?

Kadın veya erkek karşınızdaki insana karşı duygularınız yoksa "mış gibi " yapmayın. Karşınızdaki insanın da boşuna zamanını çalmayın ve duygularıyla oynamayın.

Çok uzun yıllardır süren beraberlikten 1,5 ay sonra bir başkasına sevgili gözüyle bakabiliyorsanız ; ilkine olan aşkınız da bitmiş demektir. Var olduğunu sandığınız duygular aşktan ziyade yıllarca tutunduğunuz hayalleriniz ve umutlarınız.

Bence konu sahibinin derdi aşktan,ilişkiden ziyade evlenebilmekmiş gibi. Fazla evlilik odaklı.

Ne yapsaydım karşılıklı anlaşarak bitirdiğimiz ilişkinin yasını mı tutsaydım?

Bence konu sahibinin derdi aşktan,ilişkiden ziyade evlenebilmekmiş gibi. Fazla evlilik odaklı.
Yani öyle olsa şuan eski sevgilimle nişan tarihi konuşuyor olurdum ama yine de sizin fikrinize saygı duyarım

Bu düşüncede olan o kadar fazla kadın var ki. Bu düşünce yapısındakilerin kendince buna uygun bahaneleri de var. Hani aşk hani sevgi diyorsun ; " ama iyi biri , evde mi kalayım , maddi durumu yerinde , çocuk yaparım olmadı boşanırım , ondan iyisini mi bulacağım , aman o da erkek bu da erkek " ( bunu diyen de duydum maalesef ) diyorlar.

Ne yapsaydım karşılıklı anlaşarak bitirdiğimiz ilişkinin yasını mı tutsaydım?

Evet. Kendi içinizdeki duygulardan arınmadan bir başkasıyla sağlıklı bir ilişki kurmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.

Çivi çiviyi söker zihniyetiyle hareket eden kadına da erkeğe de saygı duymuyorum.

Kimsenin karşısındaki insanın duygularıyla oynamaya hakkı yok.

Onayınıza ihtiyacım yok yine de size saygı duyuyorum ben. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…