Bencede onda bipolar bozukluk var bunu kendi de biliyor sanada takılarak söylemiş... yani garip biri bu yaştan sonra böyle saçmalıklarla uğraşmaya gerek yok bence.
Siz ciddi bi şekilde konuşun benim niyetim ciddi evlilik düşünmüyorsan bitsin sürekli farklı tavırlar sergileyip kafamı karıştırıyosun niyetin neyse söyle de. Yoksa daha çok saçmalar bu
Ay bu kafayi mi yemis yaaa bir gizem yapmalar bir böyle kendini farkli gostermeler tuhaf tuhaf laflar. Meslek hayatında cok afedersin her turlu pisligi gordukleri icin insanlara güvenmiyorlar gülüm. O yuzden boyle evlilik isine kalkismicak bunlar..Bu kadar değildi. Sizinle konuştuğumuzda böyle konuşmalar geçmemişti. Hafta sonu buluşunca oldu.
Bana son buluşmada çocuğum olsa beni kabul eder miydin dedi?
Bende şu an etmem dedim.Neden dedi, çünkü o zaman yalan söylemiş oluyorsun dedim.
Neden beni sürekli deniyor amaç ne ki?
Ben bir erkeğe güvenmesem onu demem, hemen ilişkiyi bitiririm.Bunun amacı ne?
Napcakmişsin arada çalmasını bekleyip acmayacakmiymışsın telefonu hay Allah'ım ya ne düşünüyor acaba bazı erkekleri hiç anlayamicam
1 ay için fazla git gel yaşıyor ve davranışları asıl sizi memnun ediyor mu? bu soruları sorduğunuza göre bence etmiyor tavrınızı netleştirin ve size böyle yapan sorun çıkaran insana çokta değer vermeyin ne istiyorsa öyle yapsın. bu gidişle temmuzda tayini çıkarsa giderken arkamda kalma bekleme beni diyip kestirip atar.
Olabilir çünkü sözünün arkasında durmuyor bir ozguvensizlik var adamda baya yani çevir kazı yanmasın derler ya amiyane tabirle senin tepkini ölçmeye çalışıyor yüz ifadene karşı ne tepki verdigine bakıp dönüyor da dönüyor gibiBende 32 yaşından sonra ne ulaşılamaması?
Bir sorun varsa yüzüne söylerim dedim.Şaka yaptım canım deyip gülüyor.
Anlatmıyor ama bence aldatılma öyküsü var.
Aklı yaşıyla doğru orantida büyümemiş bence, ergenlikte kalmış öylece.
Hiç uğraşma gerek yok bu tip bir insanla,varolan dengenizi bozar zamanla sizin.
deli midir nedir
Peki bu adam görüşmek istemesen ayrılalım falan desen ne yapar sence , ciddi olarak korktum senin adına ...
Merhabalar; uzun uzun okuduklarimdan sonrabence akli eski sevgilisinde kalmis birincisi, ikincisi de psikolojisinin düzgün olduğunu düsünmuyorum. Dengesiz ve bana kalirsa ne istedigini bilmiyor. Seninle ciddi dusundugunu de dusunemedim acikcasi. Uzak durman gereken bir erkek tipiyle karsi karsiya kalmissin. Umarim bir an once uzaklasir ve yoluna bakarsin. Yol yakinken ayrilmak en guzeli. Daha fazla baglanmadan. Sana hayir gelecegini sanmiyorum. Tabii son karar senindir. Allah gonlune gore versin.
Oh çok sevindim gerçekten , inşallah bian önce kurtulursun...Aile değerleri çok fazla. Mesela önceki kız arkadaşını ailesi istememiş.Hemen vazgeçmiş. Ayrıca karşı tarafta beni istemese hemen vazgeçerim diyor. En kötüsü ailem polisle evlenmeme sıcak bakmıyor. Meslek yaşantım burada derim.
Çünkü bir iki arkadaşı da var. Kızdan ailesi istemedi diye ayrılmış o doğru bilgi.
Bilgileri bulabilir yani onlar için zor değil ama neden bakar buna İnsan bu cok falso bir hareket bence. Sizi ilk etapta bu sogutmustur Die düşünüyorum. Diğer dengesizliği ayrı bir konu maalesef. Üzmeyin kendinizi cidden, nefes alırsınız en azından gelgitlerdense
Mesleki deformasyon yaşıyor olabilir ,doğrudur.Ama sana vaat ettiği yaşam şekli tam olarak da bu şekilde olacak.3/5 bulusma ile senin kisisel alanina giren,kisisel bilgilerini gorevini kotuye kullanip ogrenen kisi evli olsaniz telefonuna program yükler ,yatak odana gizli kamera yerleştirir.
Ben de görür görmez aşık oldum tiplerinden değilim ama 1 ayda da biseylerin az buçuk belli olması gerek diye dusunuyorum. Fiziksel etkilenmenin ötesine gidememesini de geçtim şu konuşma ve hareketleri ben hiçbir bahaneye sigdiramazdim nebileyim. Dalga geçiyor gibi davranıyor.
Bir de direk evlilik için görüşüyoruz olayına girmek yerine keşke doğal biraksaymissiniz, evleneceğin kişi oysa zaten evlenirdin o konuda adama hak verdim sadece.
Cok itici..Denemek ne yaa.Soylemesi de safdillik gibi.Tum düşündüklerini söylüyor nu senin acından güzel.Kendi açısından kötü.Gecmisini bir polis olarak araştırması hiç hoş degil.Ne bulmayı umuyordu.Cok guvensizbir adam.Aslinda biraz da mesleki deformasyon.Belki de geçmişte birileri canını yaktı diyecem de kaybetme korkusu yasamaliyim deyince o kısım eleniyor.Bir insan kaybetme korkusu yasamak istemesi ne bilim sevdiğini görmek isteyebilir ama gereksiz.Kendine acı çektırmak istemek gibi bir şey..Ben olsam bu adama pek güvenmez izlerdim.Eminim de diyormuş senin yelkenler inmesin hemen..Evet bana sürekli bir deneme durumu yapıyor. Sürekli sorgu odasında gibi hissediyorum. Beni test ediyormuş Sabırlı mıyım görmek istiyormuş.Bende ben sabırlıyım ama senin duygu durum iyi değil dedim.
Halbuki o tanışmak istemişti. Son buluşmada bir anda istemiyorken emin değilken eminim demeye başladı.
Nasıl bir kişilik bu ..
benim anne tarafım nerdeyse komple polis.sivili de var özel harekatçısı da var masa başı memuru da var ama bir tanesinden bile böyle korkunç bir sorgulama vs görmedim duymadım.hatta kuzenim biriyle evlenecekti teyzem dayımdan rica etti bir sorgulatıversin diye dayım baya terslemişti olur mu öyle şey diye.Olabilir.
Hiç belli etmedi.İlk zamanlar nasıl sakladı ilginç..
Bence kendini ilgi çekici vazgeçilmez önemli falan gösterme çabasında. Kendince ipleri eline almaya mı çalışıyor sanki bilemedim.. Her halükarda sinir bozucu. Inanın böyle insanlar evlenmeden önce ilgi çekse de evlendikten sonra bol bol irrite ediyorlar. Yeterince olgun bi insan zaten bu yollara girmez. Yalnız bi insani tanımanın gerçekten çok zaman aldığı hatta tam anlamiyla tanimanin mümkün olmadığı konusuna katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?