Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Önceki kız arkadaşı bundan 3 yaş büyükmüş ve 1 kere evlenmiş. Ailesi ondan istememiş. Bana da ama annem şu an çok pişman, istesem onunla evlenirim dedi.Yani bunu neden söylüyor?
Aşırı duygularımı kontrol etmeyi bilmesem git o zaman diyecektim, boğazıma kadar geldi.
Neden bunu söylüyor ki?

Ay bu kafayi mi yemis yaaa bir gizem yapmalar bir böyle kendini farkli gostermeler tuhaf tuhaf laflar. Meslek hayatında cok afedersin her turlu pisligi gordukleri icin insanlara güvenmiyorlar gülüm. O yuzden boyle evlilik isine kalkismicak bunlar..

Napcakmişsin arada çalmasını bekleyip acmayacakmiymışsın telefonu hay Allah'ım ya ne düşünüyor acaba bazı erkekleri hiç anlayamicam

Bende 32 yaşından sonra ne ulaşılamaması?
Bir sorun varsa yüzüne söylerim dedim.Şaka yaptım canım deyip gülüyor.
Anlatmıyor ama bence aldatılma öyküsü var.

14 yıllık evli biri olarak şu tavsiyede bulunayım. Arkanı dön vé kaç. Şimdiden alarm vermiş zaten. Beş görüşmede bu şekilde davranan biri normal olamaz. Hani yılların verdiği güven ve rahatlıkla konuşmakla yeni tanırkenki bu rahatlık çok farklı.

Yok beni memnun etmiyor.
Ben ne istediğini veya neyi istemediğini bilen bir insanım.
Bana da ilk 6 buluşmada böyle gelmişti. Hatta ne kadar net iyi bir insan demiştim. Ama fazla acele etmişim.

Amacı sizce gidene kadar zaman geçirmek mi?

Bende 32 yaşından sonra ne ulaşılamaması?
Bir sorun varsa yüzüne söylerim dedim.Şaka yaptım canım deyip gülüyor.
Anlatmıyor ama bence aldatılma öyküsü var.
Olabilir çünkü sözünün arkasında durmuyor bir ozguvensizlik var adamda baya yani çevir kazı yanmasın derler ya amiyane tabirle senin tepkini ölçmeye çalışıyor yüz ifadene karşı ne tepki verdigine bakıp dönüyor da dönüyor gibi

Aklı yaşıyla doğru orantida büyümemiş bence, ergenlikte kalmış öylece.

Hiç uğraşma gerek yok bu tip bir insanla,varolan dengenizi bozar zamanla sizin.

Zaten bozdu, buraya konu açmadan önce 3 gece uyuyamadım.
Son buluşmada bir anda vazgeçmişken bende masadan kalkıp hoşcakal diyecekken yanıma gelip yok ben o duyguyu yakaladım. Seni kaybetme korkum olmuş diye elimi tutmaya çalıştı.
Bu nasıl bir dengesizlik amaç ne hala düşünüyorum..

Gizlice tüm bilgilerınıze bakma olayı biraz tuhaf geldi bana. Davranışları da pek normal değil dengesız sanki. Biraz daha zaman lazım tanımanız için , hızlı karar vermeden çok iyi gözlem yapın.

Şecerenize bakmasına takılmadım hatta söylemesini dürüstçe buldum, belki cidden arkadaşları hepsi yapıyordur normal olduğunu düşünüyordur sosyal medyadan stalklamak gibi, doğru değil ama insanlar yapıyor böyle şeyler. Onun dışında biraz elindekinin kıymetini bilmeyen biri izlenimi yarattı. Evlendiniz diyelim, siz sürekli onda “Bak her an kaçarım ha” izlenimi yaratırsanız aşkı taze kalır, yoksa uzaklaşır. Siz bu sürekli hissi yaratacak bir kadın mısınız yoksa bu sizi yorar mı? Onu düşünün önce. İkincisi de biraz patalojik dengesiz ilişkileri seviyor, o zaman aşık hissediyor izlenimi yarattı. Tabii siz daha iyi gözlemlersiniz ama bunu iyice tartın bence.

Peki bu adam görüşmek istemesen ayrılalım falan desen ne yapar sence , ciddi olarak korktum senin adına ...

Aile değerleri çok fazla. Mesela önceki kız arkadaşını ailesi istememiş.Hemen vazgeçmiş. Ayrıca karşı tarafta beni istemese hemen vazgeçerim diyor. En kötüsü ailem polisle evlenmeme sıcak bakmıyor. Meslek yaşantım burada derim.
Çünkü bir iki arkadaşı da var. Kızdan ailesi istemedi diye ayrılmış o doğru bilgi.

Özellikle sordum kalbinde biri var mı? dedim.Varsa ben istemiyorum dedim yok dedi. Buluşmadan babasıyla konuşmuş. Babası da mükemmel birini bulamazsın demiş. Bana bunu dedi bende kimse mükemmel değil sende değilsin haliyle öyle birini bulamazsın beni geç kimse olmaz dedim.
Yahu 35 yaşındasın hala mükemmel arama arayışın var.Çok ilginç.

Oh çok sevindim gerçekten , inşallah bian önce kurtulursun...

Reactions: 000

Bir de bana utanmadan sen şu şu puanı almışsın diye söylüyor. Bende sizin bu bilgilere bakmanız yasak değil mi dedim.Çünkü Ösym sistemime bile girmiş.
Ben kendimi insan sarrafı sanırdım.
Maalesef değilmişim buna üzüldüm..

Evet yapabilir.
Bende polis olsam görüştüğüm kişinin belki sabıkası var mı yok mu bakarım ama o kadarla kalır.
Ösym bilgisine kadar öğrenmeye çalışmam.
Telefon kayıtlarıma da ulaşır mı?
Yakınlarıma ulaşsın istemiyorum..

Polislerin öyle yetkisi var mı acaba?

Hep bir beni denemeler..
Garip biri son buluşmada ben aslında 90lıyım dedi gülmeye başladı, sonra ben kalkıp gidecekken nüfus cüzdanını çıkarıp bak 84lüyüm diyor.Tövbe ya..
Yok kendi demişti. Temmuzda tayin durumu olacak. Bir an önce olacaksa birbirimizi tanıyalım diye. Bende yalan yok hayır demedim. Ama keşke deseymişim.

Cok itici..Denemek ne yaa.Soylemesi de safdillik gibi.Tum düşündüklerini söylüyor nu senin acından güzel.Kendi açısından kötü.Gecmisini bir polis olarak araştırması hiç hoş degil.Ne bulmayı umuyordu.Cok guvensizbir adam.Aslinda biraz da mesleki deformasyon.Belki de geçmişte birileri canını yaktı diyecem de kaybetme korkusu yasamaliyim deyince o kısım eleniyor.Bir insan kaybetme korkusu yasamak istemesi ne bilim sevdiğini görmek isteyebilir ama gereksiz.Kendine acı çektırmak istemek gibi bir şey..Ben olsam bu adama pek güvenmez izlerdim.Eminim de diyormuş senin yelkenler inmesin hemen..

Reactions: 000
Olabilir.
Hiç belli etmedi.İlk zamanlar nasıl sakladı ilginç..
benim anne tarafım nerdeyse komple polis.sivili de var özel harekatçısı da var masa başı memuru da var ama bir tanesinden bile böyle korkunç bir sorgulama vs görmedim duymadım.hatta kuzenim biriyle evlenecekti teyzem dayımdan rica etti bir sorgulatıversin diye dayım baya terslemişti olur mu öyle şey diye.

Bana daha şimdiden ben yalnızlığa alıştım, 19 yıldır tek yaşıyorum.Nasıl biriyle aynı evde kalırım ki dedi. Bende kalma evlenme o zaman dedim. Gülüyor. Ay ne şekersin sen diyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…