Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilikten ziyade heyecan, aşk ve karmaşa arıyor gibi geldi bana. Eminim onun kafasını karıştırıp biraz dengesiz davransanız peşinizden ayrılmaz. Şu anlattıklarınızdan çıkardığım en net sonuç ise bence evlilik hayatına uygun bi kişilik değil kendisi.

Yok ben şu an savunma moduna geçtim zaten.
Hafta sonu hep ulaşılabilirsin diyor. Bugün de ulaşamayınca arıyor.Neden açmadın diye?
Her bilgime bakmış. Hatta ben ... doğdum deyince (Hastahaneyi diyordum) evet ama başka yere kayıtlısın dedi.Meğer babamın kütüğünü söylüyormuş.Tabi ben şok oldum.

Sanırım buna da zamanında yapmışlar, o da bana yansıtma yapmak istiyor. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Çok mu film izleyip kaptırmış kendini acaba?
Aşırı dengesiz.
Kaybetme hissi geldiğinde otur.
Gelmediğinde git

Reactions: 000

Yurt dışında büyük elçilikte görev almış. Misyon görevi. Sanırım oradan eli kolu uzun birilerini tanıyor.
Bir de çevresinde seviliyor. 13 yıldır meslekte.
Kardeşime anlattım abla bu telefonunu da dinleyebilir. Dikkatli ol dedi.
Ondan 3 gündür uyuyamıyorum.
Korktum.

Sizin aile ne güzel insanlarmış.Yetki ile kendilerini kaybetmemişler.Takdir ettim.

Bence görüşmeyi kesin bu adamla.Telefon numaranızı da değiştirin hatta.Keşke hiç bulaşmasaydınız.

Ya boyle tip tip adam var ya gerçekten.Duzgun adam bulmak zor.

Evet, devir çok garip bir devir.
Mesela bana sorular soruyor bir süre sonra yanlış yönlendirip gene soruyor.
Bende artık bak sen bunu sormuştun, bana sorgulama yaparsan kalkar giderim artık yeter dedim.
Gülüyor, hemen elimi tutmaya çalışıyor.

Hiç böyle bir izlenim vermemişti çok hayal kırıklığına uğradım.

Ya ikizler burcu ya da dediği gibi gerçekten bipolar.
1. ayda insanın beynini yakıyor ben olsam 2. aya bu adamla adım atmazdım.

Adamın psikopat olduğu gün gibi ortada neyi sorguluyorsunuz onu anlamadım. Yol verin gitsin diyorum.. Siz gorusmek istemediğinizi söyleyince daha fazla üstünüze düşer falan aman diyim en kisa surede iletişimi kesin. Bilgilerinize ulaşması ayrı bir facia, suçlu mu sanmış sizi. Dertsiz başınıza dert almayın. Alsin tayinini çıksın gitsin hayatınızdan.

Valla benim eşim de polis secereme baktın mı doğru söyle tepki göstermem dedim, valla bakmadim seni sana sorarak daha iyi tanirim demisti. Bakilsa bende rahatsiz olurdum.
Ayrica onun kosturmasi gereken zamanda senden daha cok adim bekliyor. Değişik.

torbacın kim diye sorsaydın adama

Sordum.
Orası bende kalsın diyor.
Ama üstüne basa basa her polis istediği bilgiyi soruşturur. Öğrenir hiç sorun olmaz dedi.

Savunması da herkes yapıyormuş..

Çekilmez bir tip geldi bana, polislere saygımız sonsuz abiye selamlar fakat ileride bu evliliğin heyecanı kalmadı diye ağlanıp başına buyruk gidecek bir abiye benziyor

Şimdiden ben 19 yıldır tek yaşıyorum, benim düzenim var. Nasıl olur ki diyor.
Kararsızın önde gideni..

Hiç böyle gelmemişti bana yanıldım.

Ömür boyu "acaba bu sözüyle ne kasdediyor"diye mi düşüneceksin,evliyim ve diyorum ki bu adam çekilmez,düzgününü bile çekemiyor bazen insan.

Yok zaten çok faul davranışını gördüm.
Kafamdaki algısı çok yıkıldı.
Bence beni denemek için yaptı ama çizgiyi çok aştı.
Bundan sonrası yokuş aşağı gider.
Bu niyetle başlamadım ama nasip..

Önce kendim, konu açmadan önce 3 gün uykusuz kaldım.

Şimdiden ben 19 yıldır tek yaşıyorum, benim düzenim var. Nasıl olur ki diyor.
Kararsızın önde gideni..

Hiç böyle gelmemişti bana yanıldım.
Dikkat çekmeye çalışıyor, meslek hastalığı mevcut, ailesi parçalanmış çocuklar çok zor mutlu olur, beyninde bir aşk tanımı var onu size oturtmaya çalışıyor çünkü oturmadan haz duyamayacak mutlu olamayacak, bunu yaparkende kendiliğinden olsun istiyor yani şunu demen gerekirdi tarzı cevapları o yüzden, hayatı biraz boşvermiş çünkü çok az mutlu olmuş ve artık inancı kalmamış bunun yerine gevşekliği tercih ediyor, abiyi şöyle alalım bana biraz benziyor tavsiyem kaldıramayacaksanız ki kaldıramıyorsunuz uzak durun iyi geceler

Zaten önce bir ara verelim benim kaybetme korkusu yaşamam lazım diyordu.
Sonra ben kendimi çekince fikir değişti. Hemen masada yanıma gelmeler, elimi tutup ben kendi içimde o hissi aldım. Senden vazgeçersem üzülürüm demeler. Bir anda değişti.O an son gerçekten buluşma sonuna kadar çaktırmamak için çok çabaladım. Ben böyle bir adamla aynı evde kalamam. İmkansıza yakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…