Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar eli kolu uzunmuş da ösym sonuçlarını mı öğrenmiş hem dengesiz hem vizyonsuz.

Hayır.
Mernis bilgilerim, sabıka kaydım, kimlik bilgilerim ve ösym sınav sonuçlarım.

Nasıl bu kadar şey öğrendi yahu..Hala düşünüp bulamadım.

Otellerde adı var mı diye de sorgulatan varmis.

Evet bir de 13 yıldır meslekte.
Artık dersin ki adam pişmiş.
Hafta sonu buluştuk. Ben elimi uzatmışım sen beni yakın görmüyorsun diyor. Neden dedim bilinçaltında hala güvenmediğin için elini uzattın. Bana güvensen elini uzatmaz bana sarılırdın diyor. Bende sen bilinçaltını yanlış anlamışsın. Bilinçaltı böyle sosyal hayatta günlük stereotip davranışlarla hemen çıkamaz dedim.
Her şeye bir yorum yapıyor.

Son buluşmada istersen seni babamla tanıştırayım dedi. Bende şimdi geri adım atmasın diye olabilir bir süre sonra dedim. Bir süreden kastım sonraki ay gibiydi. Hemen de kabul ettin senin daha bunlar için erken demen lazımdı diyor.
Bu ne ya..Neden soruyor ki o zaman? Bende sinirlendim merak etme babanla tanışınca hemen nikah konusu açmam saçmalama dedim.
Sonra kendime kızdım keşke olur demeseydim diye.

Neden bu soruyu sordu ki?

Çekilmez bir tip geldi bana, polislere saygımız sonsuz abiye selamlar fakat ileride bu evliliğin heyecanı kalmadı diye ağlanıp başına buyruk gidecek bir abiye benziyor

Gerçekten de bazılarının evliliği evlat ziyanlığı

Evet sürekli gözlerini kısıp uzun uzun baktı.
Artık gerildim ve sorguda mıyım diye güya şaka yapmışım gibi dedim. Öyle son verdi.
Bana hiç güvenmiyor veya bir şeyler saklıyor anlamadım.

Ömür boyu "acaba bu sözüyle ne kasdediyor"diye mi düşüneceksin,evliyim ve diyorum ki bu adam çekilmez,düzgününü bile çekemiyor bazen insan.

Psikolojik problemlerinin oldugu net!bugun evlenelim der nikah gunu birakip gider gibi bir potansiyeli var adamin,kusura bakma bu saatten sonra bu adamla yasacagin neyse cok da dogru olmaz gibi.ben urktum adamdan sen konusmalarindan,hal hareketinde korkmuyir musun

Gizlice tüm bilgilerınıze bakma olayı biraz tuhaf geldi bana. Davranışları da pek normal değil dengesız sanki. Biraz daha zaman lazım tanımanız için , hızlı karar vermeden çok iyi gözlem yapın.

Dengesiz biri. Zaten hiç hakaret etmedim. Biterse bile ailem istemiyor diye bahane edip bitireceğim. Şu an kendimi çektim gibi.
Bilgilerimde her şeye bakmış. Bir de tüm polisler kız arkadaşlarının bilgilerine bakarmış. Sırf o değilmiş.Bir de yüzüme bunu dedi.
Bu kadar geniş yetkileri mi var?

Çok korkutucu..

Evet sürekli gözlerini kısıp uzun uzun baktı.
Artık gerildim ve sorguda mıyım diye güya şaka yapmışım gibi dedim. Öyle son verdi.
Bana hiç güvenmiyor veya bir şeyler saklıyor anlamadım.
Ya yok bipolar değilde şizofreni olabilir bence Allah muhafaza ben olsam bende korkarım ya sanki beynimin içini okumaya çalışır gibi ne o

Ben ona istediğini veremem. Daha şimdiden aynı kişiyle 30, 40 yıl nasıl evli kalınır ki diye söylüyor.
Yani şimdiden evlenmeden evlilik düşüncesinden bıkmış. Sırf çocuk için düşünüyor izlenimi aldım.
Evet sürekli kontrol ediyor, işyerimin bilgilerini de biliyor ki ben hepsini söylemedim.
Yok bakmasın demiyorum ama sabıka kaydı dışındakilerde önce bana sormalıydı. Ösym sonuçlarım ona ne ki, daha şimdiden?

Açık açık vazgeçilmez olmalı kadın diyor.Nasıl ilişkiler yaşamış anlamıyorum..

dengesiz adam sevmem psikolojisi bozuk bu arkadaşın

ben hayır diyorum.

Evet dengesiz.
Artık ne yaşadıysa anlatmıyor da.
Sadece sende benim gördüklerimi görsen insanlara hiç güvenmezdin diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…