Bipolar bozuklukla alakası yok adam dengesiz bi manyak. Devam edecekseniz bunu bilerek devam edin.
Ya boyle tip tip adam var ya gerçekten.Duzgun adam bulmak zor.Son buluşmadan beri bende öyleyim..
O kadar eli kolu uzunmuş da ösym sonuçlarını mı öğrenmişhem dengesiz hem vizyonsuz.
Otellerde adı var mı diye de sorgulatan varmis.benim anne tarafım nerdeyse komple polis.sivili de var özel harekatçısı da var masa başı memuru da var ama bir tanesinden bile böyle korkunç bir sorgulama vs görmedim duymadım.hatta kuzenim biriyle evlenecekti teyzem dayımdan rica etti bir sorgulatıversin diye dayım baya terslemişti olur mu öyle şey diye.
Tc olmadan nasıl öğrendi ki..Hayır.
Mernis bilgilerim, sabıka kaydım, kimlik bilgilerim ve ösym sınav sonuçlarım.
Nasıl bu kadar şey öğrendi yahu..Hala düşünüp bulamadım.
Ay bu kafayi mi yemis yaaa bir gizem yapmalar bir böyle kendini farkli gostermeler tuhaf tuhaf laflar. Meslek hayatında cok afedersin her turlu pisligi gordukleri icin insanlara güvenmiyorlar gülüm. O yuzden boyle evlilik isine kalkismicak bunlar..
14 yıllık evli biri olarak şu tavsiyede bulunayım. Arkanı dön vé kaç. Şimdiden alarm vermiş zaten. Beş görüşmede bu şekilde davranan biri normal olamaz. Hani yılların verdiği güven ve rahatlıkla konuşmakla yeni tanırkenki bu rahatlık çok farklı.
Gerçekten de bazılarının evliliği evlat ziyanlığıAy bu kafayi mi yemis yaaa bir gizem yapmalar bir böyle kendini farkli gostermeler tuhaf tuhaf laflar. Meslek hayatında cok afedersin her turlu pisligi gordukleri icin insanlara güvenmiyorlar gülüm. O yuzden boyle evlilik isine kalkismicak bunlar..
Olabilir çünkü sözünün arkasında durmuyor bir ozguvensizlik var adamda baya yani çevir kazı yanmasın derler ya amiyane tabirle senin tepkini ölçmeye çalışıyor yüz ifadene karşı ne tepki verdigine bakıp dönüyor da dönüyor gibi
Ömür boyu "acaba bu sözüyle ne kasdediyor"diye mi düşüneceksin,evliyim ve diyorum ki bu adam çekilmez,düzgününü bile çekemiyor bazen insan.Son buluşmada istersen seni babamla tanıştırayım dedi. Bende şimdi geri adım atmasın diye olabilir bir süre sonra dedim. Bir süreden kastım sonraki ay gibiydi. Hemen de kabul ettin senin daha bunlar için erken demen lazımdı diyor.
Bu ne ya..Neden soruyor ki o zaman? Bende sinirlendim merak etme babanla tanışınca hemen nikah konusu açmam saçmalama dedim.
Sonra kendime kızdım keşke olur demeseydim diye.
Neden bu soruyu sordu ki?
Gizlice tüm bilgilerınıze bakma olayı biraz tuhaf geldi bana. Davranışları da pek normal değil dengesız sanki. Biraz daha zaman lazım tanımanız için , hızlı karar vermeden çok iyi gözlem yapın.
Ya yok bipolar değilde şizofreni olabilir bence Allah muhafazaEvet sürekli gözlerini kısıp uzun uzun baktı.
Artık gerildim ve sorguda mıyım diye güya şaka yapmışım gibi dedim. Öyle son verdi.
Bana hiç güvenmiyor veya bir şeyler saklıyor anlamadım.
Şecerenize bakmasına takılmadım hatta söylemesini dürüstçe buldum, belki cidden arkadaşları hepsi yapıyordur normal olduğunu düşünüyordur sosyal medyadan stalklamak gibi, doğru değil ama insanlar yapıyor böyle şeyler. Onun dışında biraz elindekinin kıymetini bilmeyen biri izlenimi yarattı. Evlendiniz diyelim, siz sürekli onda “Bak her an kaçarım ha” izlenimi yaratırsanız aşkı taze kalır, yoksa uzaklaşır. Siz bu sürekli hissi yaratacak bir kadın mısınız yoksa bu sizi yorar mı? Onu düşünün önce. İkincisi de biraz patalojik dengesiz ilişkileri seviyor, o zaman aşık hissediyor izlenimi yarattı. Tabii siz daha iyi gözlemlersiniz ama bunu iyice tartın bence.
Evlat ziyanligi mi . Kahkaha atiyorummmmmmmm. Adam cok sinir bozucu degil mi?Gerçekten de bazılarının evliliği evlat ziyanlığı
dengesiz adam sevmem psikolojisi bozuk bu arkadaşın
ben hayır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?