Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar hpv tasiyicisi olup bebegi olanlar var mi cok.kotuyum konusmaya ihtiyacim.var lutfen

Bir kaç tane polis sevgilim olmuştu aralarında tutarlı davranan hiç yoktu. Harika sevgili olabiliyorlar ama şahsi fikrim koca olamayacaklari yönünde. Sanırım meslek yüzünden boyle tuhaflar.

Ya böyle dengesiz adamlar, bizimde dengemizi bozuyor ne istediklerini bir türlü bilmeyecekler geneli aynı

Bu kadar süre yalniz yaşamış bir adam için evlilik şok olacaktır.İyice yani derim. Adamin bence kastı zor aşk Sen ona kur yap mükemmeli göster flörtler falan şaşırt adam wawww desin sonra birden ortadan kaybol neden noldu dediğinde de emin değildim ne bileyim dee o düşsün peşine bence adam bunu istiyor azıcık heyecan peşinden koşma falan

Garip biri.

Bence çok iyi tanımadan karar verme.

Daha 1 ay olmuş, bu kadar kısa sürede doğru mu yanlış mı karar veremezsin.

Ama senin yerinde olsam fazla yüz vermezdim. Bakalım o zaman tavrı nasıl olacak?

Ne istediğini bilmiyor. Baştaki ksıımlarda anlattıkların senin hakkında bilgi edinmeleri normal şeyler görevi gereği. Ama sen kendimi çektim dedikten sonrası normal değil.

Konu eskiymiş ama yine de yazayım, benim çok yakın bir tanıdığım da polis, evt bi ön araştırma yapıyor kız arkadaşlarıyla ilgili ama ösym sonucuna varana kadar değil tabi. Böyle çapraz sorgu yapar gibi aynı şeyleri değiştirip değiştirip sorması beni çok rahatsız etti, hiç ama hiç normal değil.

Bildiğim kadarıyla önüne gelen polis herkesin açıp seceresine bakamıyor...Eğer görevle ilgiliyse bakabiliyor...Demekki illegal bir iş yapmış bakarak...Ben olsam şikayet ederim...Ne o oyle surekli kendini naza cekmeler, hayırdır bulunmaz hint kuması mıymıs...Onun ettiği lafları kız olarak senin soylemen lazım..Yalnız 42 sayfa ne oldu die baktım hiçbişi olmamış anlamadım..temmuz dan beri ayrılmıssındır herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…