• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklı yaşıyla doğru orantida büyümemiş bence, ergenlikte kalmış öylece.

Hiç uğraşma gerek yok bu tip bir insanla,varolan dengenizi bozar zamanla sizin.

Bütün geri zekalılar da "ben bipolar olabilirim" diyor ya, ümüklerini sıkasım geliyor. Tanıdığım bütün bipolar zatlar gayet zekiydi. Bu dümdüz gerizekalı. Hala içinizde ümüğünü sıkma isteği oluşmadıysa ayrılın bu post ergenden. Çekilir gibi değil. Okurken fenalık bastı.

Son buluşmalara kadar böyle değildi. Ama ben bir de çok duygusalım diyor.Bende sadece güldüm.
Bana bipolar olabilirim dedi, bende onun semptomları farklıdır seninki başka bir hal dedim.

Kendisi bipolar değilse bile sizi bipolar hastasi edebilir.

Uzak durun.

Yok zaten bende buluşma isteği kalmadı.
Bir de bana ben çok safım ama insanlar güvenilmez sana polislikte yaşadıklarımı anlatsam kimseye güvenmezsin diyor.

Herkese öncelikle merhaba..:KK52:
Bu benim ilk konum. Hemen konuya girmek istiyorum.
Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok.
Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu.
Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim hariç zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor.
En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor.

Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor?
Emin olamıyorum.Bir emin değil, bir çok emin gibi.
Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim..:KK66:
Merhabalar; uzun uzun okuduklarimdan sonra 🙂 bence akli eski sevgilisinde kalmis birincisi, ikincisi de psikolojisinin düzgün olduğunu düsünmuyorum. Dengesiz ve bana kalirsa ne istedigini bilmiyor. Seninle ciddi dusundugunu de dusunemedim acikcasi. Uzak durman gereken bir erkek tipiyle karsi karsiya kalmissin. Umarim bir an once uzaklasir ve yoluna bakarsin. Yol yakinken ayrilmak en guzeli. Daha fazla baglanmadan. Sana hayir gelecegini sanmiyorum. Tabii son karar senindir. Allah gonlune gore versin.

Bu secerenize bKma kısmı hiç hos değil. Madem yaptın ne diye söylüyorsun be adam =( adam kendini geri vektiği için su an fazla hosunuza gidiyor. Ben sizin yerinizde olsam kendimi geri cekerim. (normalde olsa tam tersi düşünürdüm ama emin olamıyorsa bu işte Bi hayır yoktur diyorum) İçinize sinmiyorsa birseyler hiç zorlamayın...

Bana hiç sormadı. Bir de utanmadan her bilgine baktım diyor. Bende artık dayanamadım bana sormalıydın dedim.Nasıl bu kadar bilgi bulabildin, ösym sistemine ben 9 yıldır girmiyorum. Benim elim kolum uzun diyor. Yurt dışında konsoloslukta çalışmış. Artık adamı mı var bilemedim.
Hiç hissettirmedi. Diğer arkadaşları da amirim amirim deyip çevresindeydi insan sandım işte.

Onca sene neden evlenmemiş belli oluyor. Psikolojisini birileri epey bozmuş görünüyor.

Evet evlenmemiş. Ama artık inanmıyorum belki de evlenip ayrıldı söylemiyor.
Artık emin değilim.

Bana hiç sormadı. Bir de utanmadan her bilgine baktım diyor. Bende artık dayanamadım bana sormalıydın dedim.Nasıl bu kadar bilgi bulabildin, ösym sistemine ben 9 yıldır girmiyorum. Benim elim kolum uzun diyor. Yurt dışında konsoloslukta çalışmış. Artık adamı mı var bilemedim.
Hiç hissettirmedi. Diğer arkadaşları da amirim amirim deyip çevresindeydi insan sandım işte.
Bilgileri bulabilir yani onlar için zor değil ama neden bakar buna İnsan bu cok falso bir hareket bence. Sizi ilk etapta bu sogutmustur Die düşünüyorum. Diğer dengesizliği ayrı bir konu maalesef. Üzmeyin kendinizi cidden, nefes alırsınız en azından gelgitlerdense

Yok zaten bende buluşma isteği kalmadı.
Bir de bana ben çok safım ama insanlar güvenilmez sana polislikte yaşadıklarımı anlatsam kimseye güvenmezsin diyor.
Mesleki deformasyon yaşıyor olabilir ,doğrudur.Ama sana vaat ettiği yaşam şekli tam olarak da bu şekilde olacak.3/5 bulusma ile senin kisisel alanina giren,kisisel bilgilerini gorevini kotuye kullanip ogrenen kisi evli olsaniz telefonuna program yükler ,yatak odana gizli kamera yerleştirir.

Yok zaten aşık değil. Bende değilim. Sadece aramızda şu an fiziksel etkilenme vardı. Ama duygu durumu bozuk diye düşünüyorum.
Anne baba ayrı. Baba anneyi aldatmış bu arada.

Ben de görür görmez aşık oldum tiplerinden değilim ama 1 ayda da biseylerin az buçuk belli olması gerek diye dusunuyorum. Fiziksel etkilenmenin ötesine gidememesini de geçtim şu konuşma ve hareketleri ben hiçbir bahaneye sigdiramazdim nebileyim. Dalga geçiyor gibi davranıyor.

Bir de direk evlilik için görüşüyoruz olayına girmek yerine keşke doğal biraksaymissiniz, evleneceğin kişi oysa zaten evlenirdin o konuda adama hak verdim sadece.

Bana kalırsa çok dengesiz biri. Sizi yarı yolda bırakıp gidebilir. Birkaç saat sonra da ağlayarak geri dönebilir. Devam ederseniz, ruhen çok yıpranacağınız kesin gibi görünüyor.

Evet dengesiz.
Bana sürekli bir kişiyi hemen tanıyamazsın diyor sonra da ama ben seninle 1 sene de görüşsem tanıyamam diyor.
Bende sen kendinden mi emin değilsin benden mi dedim, zorla güzellik olmaz tamam sorun yok dedim. Yok ben eminim senin için kaybetme korkum var bunu bekliyordum dedi.:KK34:

Ben mi anlamıyorum..

Bence kendini ilgi çekici vazgeçilmez önemli falan gösterme çabasında. Kendince ipleri eline almaya mı çalışıyor sanki bilemedim.. Her halükarda sinir bozucu. Inanın böyle insanlar evlenmeden önce ilgi çekse de evlendikten sonra bol bol irrite ediyorlar. Yeterince olgun bi insan zaten bu yollara girmez. Yalnız bi insani tanımanın gerçekten çok zaman aldığı hatta tam anlamiyla tanimanin mümkün olmadığı konusuna katılıyorum.

Fazla kapılmadan geri çekilin.
Dengesizin birini adam etmeye uğraşacak vaktiniz var mı?
Vakit kıymetli.

Ciddi sorunları var. Hiç aldatılmadım diyor.Ama bu kadar şüphecilik normal değil.
Ben telefonumu dinlediğinden bile şüphe etmeye başladım.
Acaba polislerin öyle bir yetkisi var mı?

Yakınlarımı öğrensin istemiyorum.

Bipolar bozuklukla alakası yok adam dengesiz bi manyak. Devam edecekseniz bunu bilerek devam edin.

Daha önce seninle konuşmuştuk,baska bir konuda,bu kadar detayı bilmiyordum. Bu şüpheci adama cok ama cok gıcık oldum canim..mesleginin arkasına saklaniyor tam tahmin ettigim gibi ve seni denemeye çalışıyor. Denemek cok cirkin bir davranış sen bence bunla yapamicaksin gibi.

Bu kadar değildi. Sizinle konuştuğumuzda böyle konuşmalar geçmemişti. Hafta sonu buluşunca oldu.
Bana son buluşmada çocuğum olsa beni kabul eder miydin dedi?
Bende şu an etmem dedim.Neden dedi, çünkü o zaman yalan söylemiş oluyorsun dedim.
Neden beni sürekli deniyor amaç ne ki?

Ben bir erkeğe güvenmesem onu demem, hemen ilişkiyi bitiririm.Bunun amacı ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back