Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tabi ki benden emin olmak ister.Bunda bir sorun yok.Ama bana birşey sorup aslında bunu demeliydin gibi bir tavır takınıyor.Mesela babamla tanıştırayım dedi bende önümüzdeki ay olabilir konuşuruz dedim.Bana erken demeliydim aslında dedi.

Benim düşüncelerim üzerinde bu kadar sorgulama normal mi?

adamın bır tane bıle dogru hareketı soylemı yok
daha neyden emın degılsınız ?

okurken tüylerim ürperdi,gelgitleri bitmez bunun ,evlenmek için ve çocuk için evlenecek,,daha neyin ne olduğunu algılayamıyor.

Evet çok gelgitli.

Çocuk konusuna gelmemiştik.Ama onda da sorun olurdu muhtemelen.

Savcılık öyle kolay izin vermez her istediğine..sen böyle dersen korkar ama başına bela olabilir işini kaybetme korkusuna en iyisi usulca çıkmak hayatindan

Annem zaten tansiyon hastası.O yüzden ailemi karıştırır diye korktum.Yalan yok şu ana kadar hiç silahını görmedim.Ama bu kadar araştırması ne bileyim fazla.

Off cok dengesız bence kafayı yedırtmeden kac kurtul derim.

Reactions: 000
Adam tam bir dengesiz uzaklaş.

Ya bu tarz şeyleri kadınların söylemesi gerekmez mi? Bu erkeklere ne oluyor Allah aşkına ? Resmen artık erkekler ilgi bekler, naza çeker oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.

Çünkü çoği erkek 30 ve üstü kadınların evli olmadığını görüp yana yakıla eş istediğimizi sanıyor.
Benim yaşım 32 o yüzden hemen bebek yapmalıyım.Bu stereotip düşünce kafalarına yerleşmiş.

Ondan kendilerini bir şey sanıyorlar.Halbuki ben ona evlenmek için evlenmek istesem evlenirdim.Ben manevi temelli bir evlilik istiyorum ondan seçici oldum demiştim. Anlayamamış demek ki.

Hayır yapamaz öyle bir şey. Onun için savcılık izni gerekiyor.
Ama çekirdekten yetişme üst rütbeli bir polis eşi olarak nacizane bu adamdan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim biraz rahatladım.
Peki Ösym sonucuma kadar nasıl öğrendi?

Yetkileri bu kadar çok mu?

Psikolojik rahatsızlığı var zannedersem. Dengesiz davranmış. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, tutarsız. Ben olsam uzak dururdum.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Ilk başlarda çok beyefendi idi sonra 7.buluşmadan sonra bir dengesizlikler başladı.
Beni şoka uğratan o oldu.
Zaten ne kadar istesem de ki şu an istemiyorum güven yoksa ilişki sağlıklı olmaz.
Güven kırılmış.
Bir de her zaman objektif veri daha sağlıklıdır.Ondan danışmak istedim.

adamın bır tane bıle dogru hareketı soylemı yok
daha neyden emın degılsınız ?

Polis olduğu için düzeyli bir ilişki bitimi olmalı.
Yol yordam belli değil.
Yoksa bende güven kalmadı.

Bir de ben hayatımda ikili ilişkilerde fevri karar almam.O yüzden buraya konu açtım.Tarafsız yorumlar almak istedim.

Psikolojik rahatsızlığı var zannedersem. Dengesiz davranmış. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, tutarsız. Ben olsam uzak dururdum.

Evet çok tutarsız.

2 devre arkadaşını kız arkadaşları doğuya gidecekler diye terk etmişler.Sanırım bana da güvenmiyor.

buraya neden konu actınız demedım kı, polıs olması ekstra farklı bır durum da degıl polıs olunca ne oluyor kı?

evet ne olursa olsun duzeylı bıtmelı, bu sebeple bu denlı duzeysız tutumlu tuhaf konusan ve kaybetme korkum olmalı yarın konusmayalım bakalım ne hıssedıcem gıbı tuhaf cumleler kullanan adama o an ;
hayat gorusumuz aynı degıl ,haklısın kesınlıkle bırbırımıze de umıt vermedık zaten sonuna kadar katılıyorum kesınlıkle gorusme burda bıtmelı deyıp kalkmanız gerektı resmen altdan almıs ıdare etmıssınız o kısı bu tutumla deger kazanmıs sız kendınıze yazık etmıssınız

adam daha ne yapsın ne desın ne etsın kı sız emın olun ? onu demek ıstıyorum tabırı caızse balık bastan kokmus ıste ?

Olabilir ama daha seni çok iyi tanımayan biri için bu ciddi risk değil mi? Ters de tepebilir.
Ben uzaktan ilişki yürütemem.O topa girme taraftarı değilim. Artık hayatımda her şey belli olsun istiyorum.

Bunu ınsanlara söyleyince evlilik meraklısı (!) Diyorlar.halbuki belirsizliği sevmiyorum.

Lise bitirip polis olmuş sonra dışardan eğitim tamamlamıştır,meslek içi misyon sınavını kazanıp yurtdışında çalışmış ülkeye gelmiştir ama yaptığı çok ayıp şeyler

Evet öyle.
Bunu savunması daha da beter bir şey.

Yetki hak edemeyenlerin elinde olmamalı.

Böyle tiplerle uğraşacağımıza bekarlık daha evladır.
3 gündür stresten uykularım bölünüyor.

Allah herşeyin hayırlısını versin.

Bende dengesiz olduğunu düşünmeye başladım.
Bana son buluşmada sana hep telefondan ulaşabiliyorum hiç kaybetme korkum yok ki dedi.
Çocuk oyunu oynuyor galiba..
dumanla mı haberlesmek ıstıyormus pekı ?
gercekten bu adama bu kadar zaman tanımanıza sasırıyorum nolur bana kızmayın aklı basında bırısınız bellı cunku
yazık zamanınıza israf oluyor gercekten

Böyle tiplerle uğraşacağımıza bekarlık daha evladır.
3 gündür stresten uykularım bölünüyor.

Allah herşeyin hayırlısını versin.
Aynen değmez katılıyorum.
Biz gece ağlarken yastıklar göl olurken onlar fosur fosur uyuyor.
Ama aartık geçti.

Mesleğini üst kimlik edinip davranmış.
Kurtulmuşsunuz sevindim.
Işte ben bunu yapamam.Mesleğim polislik olsaydı insanları zart zurt diye araştırmazdım.Sorup öğrenirdim.

Herkes bizim gibi değil işte.

kesinlikle ilişkini kes derim.
kendini tanıyan ama sana oynayan bir arkadaş hissi geldi.
duygular bukadar hızlı değişmez.
karar hemen verilmez. iyi veya kötü
belliki bu kız benle ciddi kaçırmayım diye hissettim sonunu okurken.
eğer mantığını kullanabiliyorsan uzatma uzaklaş bence
bende 32 yaşında 15 yıldır eşimle beraberim 6 yılı evlilik inanılmaz tutarlıdır neyse odur sevgiliyken de öyleydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…