• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kendinden ve ilişkisinden emin biriyle olmak varken bu hasta görünümlü ile devam edecek ve risk alacaksın anlamadım.Beni bile hasta etti o saçma sırıtmalar.:kızgın:

Deli mi ne
10 buluşma olmuş artık aşık olsaydı olurdu
Belki üstüne fazla düştün şımardı bocaladı vs

• Beğen
Reactions: 000
Olabilir.Bu aklıma gelmedi.
O zaman neden 10 kez buluştu ki?
Ben önemsemesem söylerim buluşmam.

Amaç ne acaba?
Yok değerlendiriyor işte.Beklentin ne de bence ona.Hakkimda ne düşünüyorsun de.Ona gore swkillendirirsin.Simdi adami da tanımıyoruz ama sinyaller güvenli değil.Guven konusunda sorun hissedersen kendini riske atman doğru olmaz.icindeki ses de önemli.Bak herşey olur aklına geleni söyler bazı insan da.O herşeyine kadar araştırması ben en cok bundan tırsardım.Hic hoş değil.O ne psikopat gibi.

• Beğen
Çok rahatsız oldum okurken, biraz da korkutucu geldi, ben ne istediğini bilmeyen birini istemiyorum der bırakırdım herhalde. İçiniz rahat değilse bence iç sesinizi dinleyin. Hayırlısı olsun.

• Beğen

Evet bu çok ciddi risktir.
Sanırım bir iki kere beni denemek için ailemle tanıştırayım demişti.Bende olabilir diye yuvarlak cevap verdim.
Sanırım imajım evlilik düşkünü oldu.

Ondan olabilir mi?
Niye deniyor ya.Sen evet desen ne hayır desen ne.Yeni görüşmesiniz.Evet demen onun için daha güvenli. Aileyi de tanımak isteyebilirsin bunda kötü birşey yokki.Sahsen ben aileyi de cabuk görmek isterim.Bu gelinliğimi alıp evlerine oturacam demek değil.Ciddi düşünüyor belli seni de tartıyor ciddi misin ama.Bu nasıl deneyis yaa.Hic hoşlanmam böyle oyunlardan şahsen.Adam gibi beklentilerini sorarsın.O da söyler.Bundan da çok gıcıklandim.Hemen evet dedin mi demişti bir de.Ay denemesini sevsinler.Sen geçmişinde travma mi yaşadın de bence..Bir de bencil bir adam hep onun istediği önemli
O isterse olacak istemezse olmayacak.Adami tanımıyoruz ama böyle düşündük.

• Beğen

Kendisinin derdi iyi bir eş adayı olduğum için konuşulmak istemiyorum diyor.
Bende ben kimseye muhtaç değilim.Seversem evlenirim dedim.Sanırım yaşımdan dolayı hemen onu evliliğe götürmek istediğimi sandı.Çok acı.

Evet deniyor.Senin yapını deniyorum dedi.
Benimkine şükrettim ve üzüldüm kendi adıma öyle deyim.Yapisini deniyormuş.Daha dengeli adamlar var .Etraf çok bozuk gerçekten.

• Beğen
Sana aşık mı değil mi bu bilgilerle anlaşılmaz ama tuhaf bir tip.yani bunun aşkına da güven olmaz.

3 gündür iştah durumum azaldı.Uykum bölündü.O yüzden bu durumu çözeceğim.
Şöyle tepkiler beliriyorsa bedeninizde zaten nedenini niçinini sorgulamaya hiç gerek yok, kaçmanın zamanı gelmiştir. Yorumlarınızdan aklı başında düzgün bir hanım olduğunuz belli oluyor, farkındasınız da zaten herşeyin kendinizi kandırıyor değilsiniz. Tarif ettiiniz tipteki bir insanla ister romantik ister sosyal asla ilişki kurmayınız derim, özgüveninizi muhakkak aşağı çeker, dengenizi bozar, hayat enerjinizi emer. Şaşmaz yani bunları yaşamanız. Anladığım kadarıyla duyarlı ve tolerans seviyesi yüksek bir insansınız bu nedenle anlamlandırmaya çalışıyorsunuz ama hiç gerek yok, adam zırvalıyor sadece.

Kimlik bilgilerinizle şifreyi değiştirmiş anlaşılan yoksa başka bir yerden öğrenmesi mümkün değil...
Öğrenebiliyor olabilir, çoğu kamu kurumu işiyle ilgili pek çok veriye erişebiliyor. Emniyette nasıldır bilmiyorum tabi muhtemelen daha çok veri vardır ellerinde. Fakat adamın tavrı psikopatça, pervasızca söylemesi de cabası.

Yok değerlendiriyor işte.Beklentin ne de bence ona.Hakkimda ne düşünüyorsun de.Ona gore swkillendirirsin.Simdi adami da tanımıyoruz ama sinyaller güvenli değil.Guven konusunda sorun hissedersen kendini riske atman doğru olmaz.icindeki ses de önemli.Bak herşey olur aklına geleni söyler bazı insan da.O herşeyine kadar araştırması ben en cok bundan tırsardım.Hic hoş değil.O ne psikopat gibi.

O zaten çok ciddi bir durum.
Burada daha iyi anladım. Çoğu polis eşleri de yazdı.Eşleri onları araştırmamış bile.
Tamam ortak tanıdık yok ama bu kadarı fazla.
Mesleğini bu kadar sosyal hayatına geçirmemelisin.
Daha önceki buluşmalarda benim için ne düşünüyorsun demiştim. İyi hanfendi birisin. Bu belli. Sana karşı olumlu hisler duyuyorum demişti.

Tam yuvarladı cevabı..:KK70:

Çok rahatsız oldum okurken, biraz da korkutucu geldi, ben ne istediğini bilmeyen birini istemiyorum der bırakırdım herhalde. İçiniz rahat değilse bence iç sesinizi dinleyin. Hayırlısı olsun.

İstediği 25 yaşında çok aşık olmuş ama kavuşamamış. Öyle bir aşık olmak istiyor. O seviye olmazsa istemiyormuş.
Bende aşık olmayı kendin belirleyemezsin. Bu senin dediğin çok ütopik dedim.
Yaş 35 ama beklentiler kaf dağında maşallah..

Niye deniyor ya.Sen evet desen ne hayır desen ne.Yeni görüşmesiniz.Evet demen onun için daha güvenli. Aileyi de tanımak isteyebilirsin bunda kötü birşey yokki.Sahsen ben aileyi de cabuk görmek isterim.Bu gelinliğimi alıp evlerine oturacam demek değil.Ciddi düşünüyor belli seni de tartıyor ciddi misin ama.Bu nasıl deneyis yaa.Hic hoşlanmam böyle oyunlardan şahsen.Adam gibi beklentilerini sorarsın.O da söyler.Bundan da çok gıcıklandim.Hemen evet dedin mi demişti bir de.Ay denemesini sevsinler.Sen geçmişinde travma mi yaşadın de bence..Bir de bencil bir adam hep onun istediği önemli
O isterse olacak istemezse olmayacak.Adami tanımıyoruz ama böyle düşündük.

Yok dedim zaten, tanışınca bir şey olmuyor. Yıldırım nikahı olmaz aramızda merak etme dedim. Dememem gerekirmiş.
Travma yaşamadım diyor ama bence yaşadı. 25 yaşında bir kızla çıkıyormuş. Kız 1 kere evlenmiş. Ve kendinden büyükmüş 3 yaş. Olmamış. Sanırım evlilikten dönmüş. Onun hezeyanları olabilir. Tabi bu benim yorumum. Ben travma yaşadım demedi.

Benimkine şükrettim ve üzüldüm kendi adıma öyle deyim.Yapisini deniyormuş.Daha dengeli adamlar var .Etraf çok bozuk gerçekten.

Çok özür dilerim ama bir devlet memuru diye bu sözler fazla değil mi?
Bir de öyle olsa bile iyi bir aday olduğu sadece parasal imkanları ile belli olmaz ki..
İlk buluşmamızda çok beyefendi görünüyordu bende çok iyi özelliklerin var, sen bu yaşına kadar nasıl evlenmedin demiştim.

Bu da utanmış gibi yapmıştı, acaba ben mi totosunu kaldırdım?:olamaz:

Sana aşık mı değil mi bu bilgilerle anlaşılmaz ama tuhaf bir tip.yani bunun aşkına da güven olmaz.

Beni hayatında isteyip istemediğine emin değil.
O yüzden dengesizce davranıyor bence.
Kendine de güvenmiyorum artık.

Ben 32 yaşından sonra ne istediğini bilen, karakteri oturmuş, dürüst birini istiyorum.

Bana daha şimdiden ben yalnızlığa alıştım, 19 yıldır tek yaşıyorum.Nasıl biriyle aynı evde kalırım ki dedi. Bende kalma evlenme o zaman dedim. Gülüyor. Ay ne şekersin sen diyor..:KK34:
Bence gayet relax takılın. Evlenmek için çok meraklı olduğunuzu sanmasın . Bunu da sözlerle değil ds hareketlerle belli edin. Sosyal ve özgür olduğunuzu düşünsün. Aslında evlilik için çabalayan kişi o olsun. Ona pek de ihtiyacınız olmadığını düşünsün. Olur da evlenirseniz bu tavrı önceden kabul de etmiş olur rahat edersiniz :confused:

• Beğen
Çok özür dilerim ama bir devlet memuru diye bu sözler fazla değil mi?
Bir de öyle olsa bile iyi bir aday olduğu sadece parasal imkanları ile belli olmaz ki..
İlk buluşmamızda çok beyefendi görünüyordu bende çok iyi özelliklerin var, sen bu yaşına kadar nasıl evlenmedin demiştim.

Bu da utanmış gibi yapmıştı, acaba ben mi totosunu kaldırdım?:olamaz:
Aman deyim öyle cümlelere hiç gerek yok. Biri diyecekse o olsun diyen :KK66:

• Beğen
Şöyle tepkiler beliriyorsa bedeninizde zaten nedenini niçinini sorgulamaya hiç gerek yok, kaçmanın zamanı gelmiştir. Yorumlarınızdan aklı başında düzgün bir hanım olduğunuz belli oluyor, farkındasınız da zaten herşeyin kendinizi kandırıyor değilsiniz. Tarif ettiiniz tipteki bir insanla ister romantik ister sosyal asla ilişki kurmayınız derim, özgüveninizi muhakkak aşağı çeker, dengenizi bozar, hayat enerjinizi emer. Şaşmaz yani bunları yaşamanız. Anladığım kadarıyla duyarlı ve tolerans seviyesi yüksek bir insansınız bu nedenle anlamlandırmaya çalışıyorsunuz ama hiç gerek yok, adam zırvalıyor sadece.

İlk buluşmaya gelirken, bir çikolata sepeti yaptırmış. Not da ekletmişti. Orada seni çok daha yakından tanımak istiyorum. Beraber mutlu huzurlu yıllarımız olsun diyorum demişti. Bu tavrı 7.buluşmaya kadar gitti sonra bir anda değişti. İşte ben bir 10 kilo alsam iyi olurmuş. Bende kilomdan memnunum dedim. Mesela bugün öğlene kadar mesaj bile atmadım. Arkadaşımı aramış kaç kere. Benden sonra. Artık kızcağız rahatsız olunca geri dönmek zorunda kaldım. Yani ilgileniyor ama bir sorun var. Acaba başka birileri ile de mi konuşuyor?

Çocuk senden hoşlanmamış ve bahane uyduruyor nokta

Olabilir. Bu benimde aklıma geldi.
Ama neden hala arayıp soruyor, ben başlıktaki lafından sonra kalkıp gidecekken beni neden durdurdu ki?

Öğrenebiliyor olabilir, çoğu kamu kurumu işiyle ilgili pek çok veriye erişebiliyor. Emniyette nasıldır bilmiyorum tabi muhtemelen daha çok veri vardır ellerinde. Fakat adamın tavrı psikopatça, pervasızca söylemesi de cabası.

Evet ulaşıyorlar.
O konuda hep dürüsttü.
Araştırdım baktım dedi.

Hadi baktın diyelim neden söylüyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back