- 21 Mart 2019
- 76
- 103
- 43
Bende çevremde 2-3-5- 10 yıl flört edipte evlenip anlaşamayan, evlilik yürütemeyen örnekler duyduğum için bana bu düşünce garip gelmiyor. Bencede insanlar evlenmeden bilemiyorlar.Dengesiz derken şunu demek istedim.
Mesela çok aşık olmadan evlenmem diyor.Arkasından biriyle 10 yıl da görüşsen tanıyamazsın o yüzden risk almak lazım diyor.
Yani bir dediği bir dediğini tutmuyor.
Ya böyle biri ya da bilerek yapıyor.Tepkimi ölçüyor.
Ilk defa böyle bir erkekle tanıştım.
Evlilik konularini konusacak kadar ciddi duruyor ama ailesi istemese olmaz. Bir de yemek yapamam nedir ya yok bunun,dogu meselesi vardi ya,afrika falan sen ailende kalirsin demişti. Bir de cok hizli bir arkadas herseyi konusuyor . Bu tam sığ biri. Domestik bir kiz bulsun kendine. O kizda ona yapsin her seyi. Kibar olsun kibarlik ney ki bu devirde cok mu lazım dimi sekerim. Kibar olabilir herkes ama onemli olan anlayışlı,yapıcı paylaşımcı olabilmek bence. Büyük konusmamissiniz gülüm öyle düşünme her insan yanılabilir. Napti bugun mesaj atiyor mu ??Yani eli yüzü düzgün.Aşırı yakışıklı değil.
Daha bu değil.Evlilikten huzur istiyormuş. Ailesi kabul etmezse olmazmış.Bir de ben yemek yapamam diyor.Bende ortaklaşa yaparız en kötü kahvaltı tarzı yeriz dedim.Bana yemek yapmamı bekleme diyorsun yani dedi.Ne alakası var her gün yetişmedi evde en kötü kahvaltı yapılır dedim.
Gülüyor..
Ben kibar diye kabul etmiştim.Tanıştığımızda herkes çok kibar dedi.Benim arkadaşım da polislerden böyle kibar zor bulunur demişti.Ama büyük konuşmuşuz.
Yok kız ne polisiboşanmış anamın dizinin dibinde oturan bi ev hanımıyım
olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok.
Ve hala gibi??Onu demedim ama ben sana aşık değilim.
Şu an görüşüyoruz sadece.Bir anda kimse kimseye aşık olmaz dedim.
Evet secereme bakmasına ciddi tepki gösterdim.
Ama herkes bakıyor deyip güldü.
Zaten şu an ilişkiden kendimi çektim.Çünkü güvenim yok gibi.
Ay sen kim köpeksin de beni teste tabi tutuyosun derler adama, kılıksıza bak gelmiş 35 yaşına hala ucuz oyun peşinde. Canım allah gönlüne göre versin, bana göre sağlıklı bir ilişkide kadının sevildiğinden emin olması gerek. Diğer türlüsünde kadın gitgide acaba testi geçebilir miyim, lütfedip de beni hayatına kabul eder mi (!) durumuna düşüyor ki bize yakışmaz böyle şeyler. Hiç totosunu kaldırma hadi yallah diyip gönder gitsin.Evet bana sürekli bir deneme durumu yapıyor. Sürekli sorgu odasında gibi hissediyorum. Beni test ediyormuş Sabırlı mıyım görmek istiyormuş.Bende ben sabırlıyım ama senin duygu durum iyi değil dedim.
Halbuki o tanışmak istemişti. Son buluşmada bir anda istemiyorken emin değilken eminim demeye başladı.
Nasıl bir kişilik bu ..
Sordum.
Orası bende kalsın diyor.
Ama üstüne basa basa her polis istediği bilgiyi soruşturur. Öğrenir hiç sorun olmaz dedi.
Savunması da herkes yapıyormuş..
Ataşe olarak mı :) polisler ne zamandan beri ataşe olabiliyor???
Başlıktaki cümleyi kuran adamla evlilik olmaz benden söylemesi. Kaybetme korkusu nasıl yaşatacaksın bir ömür de vazgeçmeyecek senden böylece... imkansız
Dediğim gibi kaybetme korkusunu yaşayarak içindeki şüpheyi gidermek duygularından emin olmak için, iç sesini dışa vurarak konuşmuş.Ama beni çok benimsese benim kaybetme korkusu duymam lazım.1 gün konuşmayalım der mi?
Ben olsam demem.
Yani benim demek istediğim şu; bu adamla diyelim devam ettim temmuz başı gibi benim zaten tayinim cıktı diye tüm umutlarımı yıkar mı?
Çünkü komiserlik için 9 ay Ankarada eğitim alacakmış.
Yani bana laf arasında artık telefonda konuşuruz dedi.
Bende uzaktan ilişki yürümez demiştim.
Erkeklik bitti bence.
başka adayı yoktur boşta kalmak istemiyordur bence sen olayı anlamışsın adamın çokta gönlü yok sal ipini gitsin
Bana öyle dedi.Siyasal bilgiler mezunu.22 yaşında mezun olup polis olmuş.Tam bilmiyorum nasıl olunur.misyon görevi imiş ne demekse.
adam pek zeki değil...ne gel gitlerin varsa içinde yaşa tart di mi? Hepsini sizin önünüze dökmüş.
3 madde de özetlersem.
1- IQ sıkıntı.
2- Kendini çok seviyor, hep ben merkezli bir yaklaşımı var.
3- Çeneye vurmuş, daha 35 inde... 50 sini düşünemiyorum.
Adamlar daha ilk buluşmalar da naza çekiyorlar, ilgi istiyorlar, hediye almaktan çekiniyor ve hatta yemeğe bile çıkarmıyorlar. Kızları götürüp çay içirip içirip eve bırakıyorlarYa tamam her şeyi onlar ödemesin arada biz de öderiz ama bu kadar da olmaz. Madem erkeğim diye yeri geldimi atarlanmasını biliyorlarsa bunları da yapsınlar bir zahmet.
Ama nerede işler tersine döndü artık.
Daha önce de yazmıştım buraya '' 10 yıl sonra çiçek, çikolata alıp erkek istemeye gideceğiz ailesinden''
Evet boşta kalmak istemiyor olabilir.
Çünkü ailesi izmirde yaşıyor.burası sadece çalıştığı yer.
Hakkaten öyle, empati yeteneği sıfır. Bu dürüstlük değil ki, bu aptallık. Daha 1 aylık bir ilişki, sizin de gel gitleriniz, acabalarınız olabilir. Hepimizin olur ama böyle ortaya dökülmez herşey, kendi içinde yaşarsın, sonra kafan netleşince dillendirirsin.Çok dürüst ve duygusalım demişti.
Ama alttan ciddi bir durum çıktı.
IQ yanında EQ değerleri de fena..
Duygusal zeka da yok.
Benim tüm sonuçlarımı söyledi.Ben bundan rahatsız oldum deyince benim isim bu dedi.Herkes bakıyor dedi.Çok ilginç bir kişilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?