Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya en iyi yorumu yine siz getirisinin diye düşünüyorum sonuçta uzmanlık alaniniz.Ama terzi sokugunu dikemiyorsa sonuç net.Uzulursunuz gibi geliyor bana.Çünkü daha yolun basinda siniz zaten tanıma tanışma sureci.Neden bazı kararları almak ya da almamak için acele ediyor ki.Bence siz ben seni tanımaya calisiyorm ilerisi için karar almaya gerek yok diyin.Sizin cepte olmadigoinizi anlasin

Bende çevremde 2-3-5- 10 yıl flört edipte evlenip anlaşamayan, evlilik yürütemeyen örnekler duyduğum için bana bu düşünce garip gelmiyor. Bencede insanlar evlenmeden bilemiyorlar.

Evlilik konularini konusacak kadar ciddi duruyor ama ailesi istemese olmaz. Bir de yemek yapamam nedir ya yok bunun,dogu meselesi vardi ya,afrika falan sen ailende kalirsin demişti. Bir de cok hizli bir arkadas herseyi konusuyor . Bu tam sığ biri. Domestik bir kiz bulsun kendine. O kizda ona yapsin her seyi. Kibar olsun kibarlik ney ki bu devirde cok mu lazım dimi sekerim. Kibar olabilir herkes ama onemli olan anlayışlı,yapıcı paylaşımcı olabilmek bence. Büyük konusmamissiniz gülüm öyle düşünme her insan yanılabilir. Napti bugun mesaj atiyor mu ??

olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok.

Güle güle demek için ne bekliyorsun? Şu yazdıklarını farzet ben yazmış sana akıl danışıyorum. Ne cevap verirdin?

Reactions: 000
Ve hala gibi??

Anaa ya bi de buraya yazılanları da ele geçirip bizim de şeceremizi araştırırsa?
Yapar mı yaopar
Yapmaz diyebilir miyiz
Hayır
Çünkü yapmış
Kesin yapar

Ay sen kim köpeksin de beni teste tabi tutuyosun derler adama, kılıksıza bak gelmiş 35 yaşına hala ucuz oyun peşinde. Canım allah gönlüne göre versin, bana göre sağlıklı bir ilişkide kadının sevildiğinden emin olması gerek. Diğer türlüsünde kadın gitgide acaba testi geçebilir miyim, lütfedip de beni hayatına kabul eder mi (!) durumuna düşüyor ki bize yakışmaz böyle şeyler. Hiç totosunu kaldırma hadi yallah diyip gönder gitsin.

Canım yaptığı yasal değil mesleğin içinden biri olarak bu adam sağlıksız zaten uzun süreli çalışanlarda böyle dengesizlikler oluyor
Sordum.
Orası bende kalsın diyor.
Ama üstüne basa basa her polis istediği bilgiyi soruşturur. Öğrenir hiç sorun olmaz dedi.

Savunması da herkes yapıyormuş..

Ataşe olarak mı :) polisler ne zamandan beri ataşe olabiliyor???

Bana öyle dedi.Siyasal bilgiler mezunu.22 yaşında mezun olup polis olmuş.Tam bilmiyorum nasıl olunur.misyon görevi imiş ne demekse.

Başlıktaki cümleyi kuran adamla evlilik olmaz benden söylemesi. Kaybetme korkusu nasıl yaşatacaksın bir ömür de vazgeçmeyecek senden böylece... imkansız

Evet imkansız.

Bende aynı fikirdeyim.

Dediğim gibi kaybetme korkusunu yaşayarak içindeki şüpheyi gidermek duygularından emin olmak için, iç sesini dışa vurarak konuşmuş.
Uzaktan ilişki zor olsada imkansız değil.
Yeterki sevdiğiniz adam buna değecek olsun, karşınızdakinden emin olun =)

Erkeklik bitti bence.

Adamlar daha ilk buluşmalar da naza çekiyorlar, ilgi istiyorlar, hediye almaktan çekiniyor ve hatta yemeğe bile çıkarmıyorlar. Kızları götürüp çay içirip içirip eve bırakıyorlar Ya tamam her şeyi onlar ödemesin arada biz de öderiz ama bu kadar da olmaz. Madem erkeğim diye yeri geldimi atarlanmasını biliyorlarsa bunları da yapsınlar bir zahmet.
Ama nerede işler tersine döndü artık.
Daha önce de yazmıştım buraya '' 10 yıl sonra çiçek, çikolata alıp erkek istemeye gideceğiz ailesinden''

başka adayı yoktur boşta kalmak istemiyordur bence sen olayı anlamışsın adamın çokta gönlü yok sal ipini gitsin

Evet boşta kalmak istemiyor olabilir.

Çünkü ailesi izmirde yaşıyor.burası sadece çalıştığı yer.

Lise bitirip polis olmuş sonra dışardan eğitim tamamlamıştır,meslek içi misyon sınavını kazanıp yurtdışında çalışmış ülkeye gelmiştir ama yaptığı çok ayıp şeyler
Bana öyle dedi.Siyasal bilgiler mezunu.22 yaşında mezun olup polis olmuş.Tam bilmiyorum nasıl olunur.misyon görevi imiş ne demekse.

Çok dürüst ve duygusalım demişti.
Ama alttan ciddi bir durum çıktı.
IQ yanında EQ değerleri de fena..
Duygusal zeka da yok.

Benim tüm sonuçlarımı söyledi.Ben bundan rahatsız oldum deyince benim isim bu dedi.Herkes bakıyor dedi.Çok ilginç bir kişilik.

Kesinlikle katılıyorum; ne istediğini bilmeyen acayip tipler.
Yemeğe çıkarsa bile kadının ödemesine veya Alman usulü deyip göbeklerini kaşıya kaşıya kadının elini cüzdana atmasına ses etmiyorlar.
Benim bildiğim erkek ateş gibi olmalı kadını etraftan korumalı kollamalı kolunun altına onurluca tutmayı bilmeli.
Bunu göremediğim için evde galdım zatte düzelü behh

Evet boşta kalmak istemiyor olabilir.
Çünkü ailesi izmirde yaşıyor.burası sadece çalıştığı yer.

Çok yanlış bir insan yani polislik gibi şerefli bir mesleği ne hale sokuyorlar ben şahsen polislerden korkuyorum yıllar önce bana faceden yazan biri vardı polis hoş çocuktu ama kafa yapılarımız uymadığı için görüşmedim yüzyüze ve sonrası tehditler hakaretler savcılığa verebilirdim fakat uğraşmak istemedim bastım engeli sesi çıkmadı Allahtan hala da tepkiliyim polis bir erkeğe ürpertiyorlar beni

Hakkaten öyle, empati yeteneği sıfır. Bu dürüstlük değil ki, bu aptallık. Daha 1 aylık bir ilişki, sizin de gel gitleriniz, acabalarınız olabilir. Hepimizin olur ama böyle ortaya dökülmez herşey, kendi içinde yaşarsın, sonra kafan netleşince dillendirirsin.

Adamı tutumu çok korkunç. Hiç beyin süzgeci yok. Bir de normalde de çok mu konuşur? Dur durak bilemeden konuşan erkekler beni çok irite ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…