Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dengesizin teki. Duygu dengesi olmayam, gel-gitler yasayan insan seni cok yiprator. Yol yakinken topuklardim.

Reactions: 000
Mesleğini üst kimlik edinip davranmış.
Kurtulmuşsunuz sevindim.
Işte ben bunu yapamam.Mesleğim polislik olsaydı insanları zart zurt diye araştırmazdım.Sorup öğrenirdim.

Herkes bizim gibi değil işte.

Ne yapacağınızı söyleyemem ama hiç iyi hissetmedim bu konuda rahatsız bir insan hayat boyu çekilcek çile değil yol yakınken kurtulursunuz inşallah

Teşekkür ederim biraz rahatladım.
Peki Ösym sonucuma kadar nasıl öğrendi?

Yetkileri bu kadar çok mu?

Ösym ais giriş şifrenizi tahmin etmiş olabilir. Ya da elinizde kimlik bilgileriniz varsa şifremi unuttum diyerek şifreyi değiştirip bakmış olabilir. Siz şuan ösym ais sistemine giriş yapabiliyor musunuz ?

Zor bir meslek ve bu polislerin davranışlarına yansiyor sanırım. Iki polis tanıdım ve ikisi de şüpheci, kimseye güvenmeyen tiplerdi. O needenle bir daha hayatımda bu meslek grubundan birini istemiyorum, dedim. Bu benim görüsüm.

Baştan çok güzel rol kesiyorlar zaten değil mi...
Aynen bir kere tadı kaçıyor ilişkinin o güven, sıcaklık hissi kaybolunca.
Hem sizin gibi bir kadına yakışmaz böyle bir denyo
Daha kaliteli biri lazım

O an şoktaydım ve zaten tam toparlayamadım.
Sonra biraz kendime gelince düşüncelerimi söyledim.
Acaba gerçekten ciddi travması mı var ve o tetiklenince savunma olarak kaçma eylemi mi sergilemek zorunda kaldı diye düşündüm.
Bende de meslek hastalığı var.Bir insanı iyice gözlemlemeden aksiyona geçmem.Tabi ona da yaptım. Sanırım ego olayına girmiş olabilir.
Polislerden artık tırsıyorum.Bir de Allah korusun temkinli olmak lazım.
Kendime yazık etmedim de ciddi bir ders aldım.

Kırılacak veya kızılacak bir durum yok.Yorumunuzu paylaştınız.
7.buluşmaya kadar hiç sinyal vermedi.Veya verdi ben yakalayamadım.Garsonlara bile çok kibardı.Ona bile dikkat etmiştim.Son 3 buluşmadan bu olayların çoğu son buluşmada oldu.Hafta sonu buluştuk.Zaten bugün konuyu açtım.
Evet zaman önemli. 3 gündür iştah durumum azaldı.Uykum bölündü.O yüzden bu durumu çözeceğim.

Aynen hayatımızda herşey net olsun diye belirtince evlilik meraklısı olan görenler oluyor. Bende belirsizliği sevmiyorum sonu evliliğe gitmeyecekse sırf eğlenmek için birine bağlanmak vakit harmacak istemem.
Eğer uzun ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsanız hiç uzatmadan ayrılın.
Ayrıca yorumların hepsini okumadım arada bazı şeylerde belirtmişsiniz, benim cevaplarım ilk mesajınıza ve etiketlendiğim yorumlara göreydi. Bir sürü kişi tutarsız falan yazmış olabilirde fakat birebir iletişimde olan sizsiniz siz en iyisini bilirsiniz ; )

Ne yapacağınızı söyleyemem ama hiç iyi hissetmedim bu konuda rahatsız bir insan hayat boyu çekilcek çile değil yol yakınken kurtulursunuz inşallah

Evet benimde hislerim iyi değil.
Hatta emin değilim ama acaba önceden ayrılıp boşanmış olabilir mi diye düşünüyorum..

O kadar şüphedeyim yani..

Ösym ais giriş şifrenizi tahmin etmiş olabilir. Ya da elinizde kimlik bilgileriniz varsa şifremi unuttum diyerek şifreyi değiştirip bakmış olabilir. Siz şuan ösym ais sistemine giriş yapabiliyor musunuz ?

Hayır şu an denedim.
Yapamıyorum.
Kimlik bilgilerimi biliyor bence.
Ama belki de şifreyi unuttum.Daha sonra bir daha deneyeceğim.

Şüphe çok fena bir olaymış.

bu adam bana oldukça dürüst geldi. ama sizi kaybetme korkusu olmadığı için (aşık değil) bu kadar dürüst. mantık evliliği tadında olur...

Ben ilk defa bir polis tanıdım.
Polisler çok şüpheci derlerdi inanmazdım.
Zaten bana daha 2.buluşmada ben sana bir olaylar anlatsam sen bir daha kimseye güvenmezsin demişti.
Bazen bazı laflar doğruymuş.

Zor grup.Ama bu kişinin aile hikayesi de sorunlu.Babası annesini aldatmış. Bu 7 yaşında iken anne ve babası ayrılmışlar.

Polisler genelde güvensiz olurlar her türlü vakalarla karşılaştıkları için bence zamana bırakın ve acele etmeyın bakalım sizin için ne yapmak istiyor gelecek için yani. haddinden fazla deger vermeyin deger verseniz bile belli etmeyin sonra şımarıyorlar

Kendisinden yavaş yavaş uzaklaşsanız iyi olacak gibi görünüyor...

Baştan çok güzel rol kesiyorlar zaten değil mi...
Aynen bir kere tadı kaçıyor ilişkinin o güven, sıcaklık hissi kaybolunca.
Hem sizin gibi bir kadına yakışmaz böyle bir denyo
Daha kaliteli biri lazım

Teşekkür ederim, mutlu oldum.
Evet kendine hayalet benlik mi yarattı ne..
Anlamadım.
Bazı insanlar kendi yalanlarına kendisi bile inanır.
O yüzden anlayamazsınız.
Bir de devlet memuru diye güvenmeyi seçtim.

Yeri belli yurdu belli hesabına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…