Mesleğini üst kimlik edinip davranmış.
Kurtulmuşsunuz sevindim.
Işte ben bunu yapamam.Mesleğim polislik olsaydı insanları zart zurt diye araştırmazdım.Sorup öğrenirdim.
Herkes bizim gibi değil işte.
Teşekkür ederim biraz rahatladım.
Peki Ösym sonucuma kadar nasıl öğrendi?
Yetkileri bu kadar çok mu?
Zor bir meslek ve bu polislerin davranışlarına yansiyor sanırım. Iki polis tanıdım ve ikisi de şüpheci, kimseye güvenmeyen tiplerdi. O needenle bir daha hayatımda bu meslek grubundan birini istemiyorum, dedim. Bu benim görüsüm.Herkese öncelikle merhaba..
Bu benim ilk konum. Hemen konuya girmek istiyorum.
Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok.
Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu.
Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim dahil zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor.
En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor.
Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor?
Emin olamıyorum.Bir emin değil, bir çok emin gibi.
Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Ilk başlarda çok beyefendi idi sonra 7.buluşmadan sonra bir dengesizlikler başladı.
Beni şoka uğratan o oldu.
Zaten ne kadar istesem de ki şu an istemiyorum güven yoksa ilişki sağlıklı olmaz.
Güven kırılmış.
Bir de her zaman objektif veri daha sağlıklıdır.Ondan danışmak istedim.
buraya neden konu actınız demedım kı, polıs olması ekstra farklı bır durum da degıl polıs olunca ne oluyor kı?
evet ne olursa olsun duzeylı bıtmelı, bu sebeple bu denlı duzeysız tutumlu tuhaf konusan ve kaybetme korkum olmalı yarın konusmayalım bakalım ne hıssedıcem gıbı tuhaf cumleler kullanan adama o an ;
hayat gorusumuz aynı degıl ,haklısın kesınlıkle bırbırımıze de umıt vermedık zaten sonuna kadar katılıyorum kesınlıkle gorusme burda bıtmelı deyıp kalkmanız gerektı resmen altdan almıs ıdare etmıssınız o kısı bu tutumla deger kazanmıs sız kendınıze yazık etmıssınız
adam daha ne yapsın ne desın ne etsın kı sız emın olun ? onu demek ıstıyorum tabırı caızse balık bastan kokmus ıste ?
Hasta değilse bile seni hasta eder kaç kaç
dumanla mı haberlesmek ıstıyormus pekı ?
gercekten bu adama bu kadar zaman tanımanıza sasırıyorum nolur bana kızmayın aklı basında bırısınız bellı cunku
yazık zamanınıza israf oluyor gercekten
Aynen hayatımızda herşey net olsun diye belirtince evlilik meraklısı olan görenler oluyor. Bende belirsizliği sevmiyorum sonu evliliğe gitmeyecekse sırf eğlenmek için birine bağlanmak vakit harmacak istemem.Olabilir ama daha seni çok iyi tanımayan biri için bu ciddi risk değil mi? Ters de tepebilir.
Ben uzaktan ilişki yürütemem.O topa girme taraftarı değilim. Artık hayatımda her şey belli olsun istiyorum.
Bunu ınsanlara söyleyince evlilik meraklısı (!) Diyorlar.halbuki belirsizliği sevmiyorum.
Ne yapacağınızı söyleyemem ama hiç iyi hissetmedim bu konuda rahatsız bir insan hayat boyu çekilcek çile değil yol yakınken kurtulursunuz inşallah
Ösym ais giriş şifrenizi tahmin etmiş olabilir. Ya da elinizde kimlik bilgileriniz varsa şifremi unuttum diyerek şifreyi değiştirip bakmış olabilir. Siz şuan ösym ais sistemine giriş yapabiliyor musunuz ?
Herkese öncelikle merhaba..
Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok.
Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu.
Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim dahil zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor.
En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor.
Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor?
Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür
Hayır şu an denedim.
Yapamıyorum.
Kimlik bilgilerimi biliyor bence.
Ama belki de şifreyi unuttum.Daha sonra bir daha deneyeceğim.
Şüphe çok fena bir olaymış.
Zor bir meslek ve bu polislerin davranışlarına yansiyor sanırım. Iki polis tanıdım ve ikisi de şüpheci, kimseye güvenmeyen tiplerdi. O needenle bir daha hayatımda bu meslek grubundan birini istemiyorum, dedim. Bu benim görüsüm.
Evet öyle.
Bunu savunması daha da beter bir şey.
Yetki hak edemeyenlerin elinde olmamalı.
Polisler genelde güvensiz olurlar her türlü vakalarla karşılaştıkları için bence zamana bırakın ve acele etmeyın bakalım sizin için ne yapmak istiyor gelecek için yani. haddinden fazla deger vermeyin deger verseniz bile belli etmeyin sonra şımarıyorlarHerkese öncelikle merhaba..
Şimdiden teşekkür ederim..
Ben ilk defa bir polis tanıdım.
Polisler çok şüpheci derlerdi inanmazdım.
Zaten bana daha 2.buluşmada ben sana bir olaylar anlatsam sen bir daha kimseye güvenmezsin demişti.
Bazen bazı laflar doğruymuş.
Zor grup.Ama bu kişinin aile hikayesi de sorunlu.Babası annesini aldatmış. Bu 7 yaşında iken anne ve babası ayrılmışlar.
Ben de merak ettim açıkçası. Ösym olayını akşam eşime muhakkak soracağım.Teşekkür ederim biraz rahatladım.
Peki Ösym sonucuma kadar nasıl öğrendi?
Yetkileri bu kadar çok mu?
Baştan çok güzel rol kesiyorlar zaten değil mi...
Aynen bir kere tadı kaçıyor ilişkinin o güven, sıcaklık hissi kaybolunca.
Hem sizin gibi bir kadına yakışmaz böyle bir denyo
Daha kaliteli biri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?