• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla çok açık sözlü biri içinde tutması gerekenleri de sizi söylüyor. Mesela eşimle tanıştığımda bende kararsızdım, ta ki onu kaybetme korkusu sardığında aslında benim için ne kadar değerli olduğunu, hayatımda yerinin büyük olduğunu görüp evlenmeye karar verdim. Yani diyeceğim evlilik gibi ciddi bir karar verirken herkes bir şeylerden emin olmak ister özellikle kendi duygularından ama karşınızdaki kişi çok açık sözlü olduğundan haliyle sizi oldukça rahatsız etmiş.

Tabi ki benden emin olmak ister.Bunda bir sorun yok.Ama bana birşey sorup aslında bunu demeliydin gibi bir tavır takınıyor.Mesela babamla tanıştırayım dedi bende önümüzdeki ay olabilir konuşuruz dedim.Bana erken demeliydim aslında dedi.

Benim düşüncelerim üzerinde bu kadar sorgulama normal mi?

adamın bır tane bıle dogru hareketı soylemı yok
daha neyden emın degılsınız ?

okurken tüylerim ürperdi,gelgitleri bitmez bunun ,evlenmek için ve çocuk için evlenecek,,daha neyin ne olduğunu algılayamıyor.

Evet çok gelgitli.

Çocuk konusuna gelmemiştik.Ama onda da sorun olurdu muhtemelen.

Savcılık öyle kolay izin vermez her istediğine..sen böyle dersen korkar ama başına bela olabilir işini kaybetme korkusuna en iyisi usulca çıkmak hayatindan

Annem zaten tansiyon hastası.O yüzden ailemi karıştırır diye korktum.Yalan yok şu ana kadar hiç silahını görmedim.Ama bu kadar araştırması ne bileyim fazla.

Off cok dengesız bence kafayı yedırtmeden kac kurtul derim.

• Beğen
Reactions: 000
Adam tam bir dengesiz uzaklaş.

Ya bu tarz şeyleri kadınların söylemesi gerekmez mi? Bu erkeklere ne oluyor Allah aşkına ? Resmen artık erkekler ilgi bekler, naza çeker oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.

Çünkü çoği erkek 30 ve üstü kadınların evli olmadığını görüp yana yakıla eş istediğimizi sanıyor.
Benim yaşım 32 o yüzden hemen bebek yapmalıyım.Bu stereotip düşünce kafalarına yerleşmiş.

Ondan kendilerini bir şey sanıyorlar.Halbuki ben ona evlenmek için evlenmek istesem evlenirdim.Ben manevi temelli bir evlilik istiyorum ondan seçici oldum demiştim. Anlayamamış demek ki.

Hayır yapamaz öyle bir şey. Onun için savcılık izni gerekiyor.
Ama çekirdekten yetişme üst rütbeli bir polis eşi olarak nacizane bu adamdan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim biraz rahatladım.
Peki Ösym sonucuma kadar nasıl öğrendi?

Yetkileri bu kadar çok mu?

Psikolojik rahatsızlığı var zannedersem. Dengesiz davranmış. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, tutarsız. Ben olsam uzak dururdum.

Benim konuma yazmıştın sen hatırlıyorum.
Çok aklı başında bir kadın olduğunu düşünüyorum bu yüzden böyle bir adamla devam etsem mi diye sormana şaşırdım.
Hayır sen kimsin ki beni test ediyorsun ya, kendi yüce mecradan seni teste tabi tutuyor.
Terbiyesiz.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Ilk başlarda çok beyefendi idi sonra 7.buluşmadan sonra bir dengesizlikler başladı.
Beni şoka uğratan o oldu.
Zaten ne kadar istesem de ki şu an istemiyorum güven yoksa ilişki sağlıklı olmaz.
Güven kırılmış.
Bir de her zaman objektif veri daha sağlıklıdır.Ondan danışmak istedim.

adamın bır tane bıle dogru hareketı soylemı yok
daha neyden emın degılsınız ?

Polis olduğu için düzeyli bir ilişki bitimi olmalı.
Yol yordam belli değil.
Yoksa bende güven kalmadı.

Bir de ben hayatımda ikili ilişkilerde fevri karar almam.O yüzden buraya konu açtım.Tarafsız yorumlar almak istedim.

Psikolojik rahatsızlığı var zannedersem. Dengesiz davranmış. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, tutarsız. Ben olsam uzak dururdum.

Evet çok tutarsız.

2 devre arkadaşını kız arkadaşları doğuya gidecekler diye terk etmişler.Sanırım bana da güvenmiyor.

Polis olduğu için düzeyli bir ilişki bitimi olmalı.
Yol yordam belli değil.
Yoksa bende güven kalmadı.

Bir de ben hayatımda ikili ilişkilerde fevri karar almam.O yüzden buraya konu açtım.Tarafsız yorumlar almak istedim.
buraya neden konu actınız demedım kı, polıs olması ekstra farklı bır durum da degıl polıs olunca ne oluyor kı?

evet ne olursa olsun duzeylı bıtmelı, bu sebeple bu denlı duzeysız tutumlu tuhaf konusan ve kaybetme korkum olmalı yarın konusmayalım bakalım ne hıssedıcem gıbı tuhaf cumleler kullanan adama o an ;
hayat gorusumuz aynı degıl ,haklısın kesınlıkle bırbırımıze de umıt vermedık zaten sonuna kadar katılıyorum kesınlıkle gorusme burda bıtmelı deyıp kalkmanız gerektı resmen altdan almıs ıdare etmıssınız o kısı bu tutumla deger kazanmıs sız kendınıze yazık etmıssınız

adam daha ne yapsın ne desın ne etsın kı sız emın olun ? onu demek ıstıyorum tabırı caızse balık bastan kokmus ıste ?

Dediğim gibi kaybetme korkusunu yaşayarak içindeki şüpheyi gidermek duygularından emin olmak için, iç sesini dışa vurarak konuşmuş.
Uzaktan ilişki zor olsada imkansız değil.
Yeterki sevdiğiniz adam buna değecek olsun, karşınızdakinden emin olun =)

Olabilir ama daha seni çok iyi tanımayan biri için bu ciddi risk değil mi? Ters de tepebilir.
Ben uzaktan ilişki yürütemem.O topa girme taraftarı değilim. Artık hayatımda her şey belli olsun istiyorum.

Bunu ınsanlara söyleyince evlilik meraklısı (!) Diyorlar.halbuki belirsizliği sevmiyorum.

Lise bitirip polis olmuş sonra dışardan eğitim tamamlamıştır,meslek içi misyon sınavını kazanıp yurtdışında çalışmış ülkeye gelmiştir ama yaptığı çok ayıp şeyler

Evet öyle.
Bunu savunması daha da beter bir şey.

Yetki hak edemeyenlerin elinde olmamalı.

Kesinlikle katılıyorum; ne istediğini bilmeyen acayip tipler.
Yemeğe çıkarsa bile kadının ödemesine veya Alman usulü deyip göbeklerini kaşıya kaşıya kadının elini cüzdana atmasına ses etmiyorlar.
Benim bildiğim erkek ateş gibi olmalı kadını etraftan korumalı kollamalı kolunun altına onurluca tutmayı bilmeli.
Bunu göremediğim için evde galdım zatte :KK70: düzelü behh :rolleyes:

Böyle tiplerle uğraşacağımıza bekarlık daha evladır.
3 gündür stresten uykularım bölünüyor.

Allah herşeyin hayırlısını versin.

Bende dengesiz olduğunu düşünmeye başladım.
Bana son buluşmada sana hep telefondan ulaşabiliyorum hiç kaybetme korkum yok ki dedi.
Çocuk oyunu oynuyor galiba..
dumanla mı haberlesmek ıstıyormus pekı ? :D
gercekten bu adama bu kadar zaman tanımanıza sasırıyorum nolur bana kızmayın aklı basında bırısınız bellı cunku
yazık zamanınıza israf oluyor gercekten

Çok yanlış bir insan yani polislik gibi şerefli bir mesleği ne hale sokuyorlar ben şahsen polislerden korkuyorum yıllar önce bana faceden yazan biri vardı polis hoş çocuktu ama kafa yapılarımız uymadığı için görüşmedim yüzyüze ve sonrası tehditler hakaretler savcılığa verebilirdim fakat uğraşmak istemedim bastım engeli sesi çıkmadı Allahtan hala da tepkiliyim polis bir erkeğe ürpertiyorlar beni

Mesleğini üst kimlik edinip davranmış.
Kurtulmuşsunuz sevindim.
Işte ben bunu yapamam.Mesleğim polislik olsaydı insanları zart zurt diye araştırmazdım.Sorup öğrenirdim.

Herkes bizim gibi değil işte.

Herkese öncelikle merhaba..:KK52:
Bu benim ilk konum. Hemen konuya girmek istiyorum.
Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok.
Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu.
Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim dahil zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor.
En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor.

Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor?
Emin olamıyorum.Bir emin değil, bir çok emin gibi.
Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim..:KK66:

kesinlikle ilişkini kes derim.
kendini tanıyan ama sana oynayan bir arkadaş hissi geldi.
duygular bukadar hızlı değişmez.
karar hemen verilmez. iyi veya kötü
belliki bu kız benle ciddi kaçırmayım diye hissettim sonunu okurken.
eğer mantığını kullanabiliyorsan uzatma uzaklaş bence
bende 32 yaşında 15 yıldır eşimle beraberim 6 yılı evlilik inanılmaz tutarlıdır neyse odur sevgiliyken de öyleydi.

• Beğen
Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back