• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim belirtim: Belirtisizlik ve Hamileyim

Benim de sol da öyle ağrım var. Sertlik böyle ele gelir cinsten. Koltuk altı acıması var şuan bende göğüs ağrısı oraya dek vuruyor. Bende ki ilk belirti mide bulantısı idi ama ben onu gelecek adete yordum şuan geldi aklıma bak. Her gece mide bulantısı oluyordu ama adet olacağım zaman da olduğu için ben de önemsemedim. Sende var mı? Herkes de olmaz ilk zamandan gerçi ama merak ettim. Dua ettim senin için Rabbim güzel yazılar yazsın bebeklerimize. Ebru inşallah Allahın izniyle tez zamanda kucağına almayı nasip kılsın bebeğini. Yarın doktora gidicem kötü bişey çıkmaz inşallah öyle gerginim ki..
allh razi olsun canim gecen hafta isteyken her sabah midem bulantisi olsuyor agzima dayancak gibi oluyor arada sah kasigimda sertlik olsuyor igne gibi agrisi atiyor

Aslinda o adet tarihi gebelige girmiyor ama doktorlar hangi iliskinin tuttugunu bilmediklerinden yanilma payi olarak son adet tarihini de hesaba katiyor. Tabi bebek doktorun verdigi tarihe gore gelmiyor :) hangi iliski tuttuysa o tarihten itibaren 40. haftada geliyor
ondan degil canm yumurta adetin 3. Gunu olusmaya basliyor tahmin edememe olayi yok yani o yuzden dr lar eger bebek dusunulecekse adetin 3. Gunu itibariyle ilac vs kullanilmamasini tavsiye ediyor

Bende de büyük belirtiler yok, mide yanması var biraz, dün akşam da sağ kasığımda iğne gibi batmalar oldu, bugün de hafif bulantı var. ellerim ve ayaklarım buz gibi uyurken ısınmıştı sabah uyandım kahvaltıdan sonra yine buz gibi oldu :((

Back