Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Paikolojik olarak cocuklugunuzda yasadiginiz sevgi eksikligi vs olabilir. İsterseniz sebebini bir de psikologa sorun...
Size kotu yorum yapacaklarda umarim hic bir dini vecibesini kacirmayan, harama bir kere bakmamis bulasmamis, bir kere giybet yapmamis Allahin sozunden bir kere cikmamis insanlardir.

Bazi insanlar böyledir evlilik de onlara göre değildir.
Ruhun böyle, farkına varmak itiraf etmek büyük erdem.
Baktın evlilik sana göre değil, yıldız kayması gibi sürekli kayıyor gönlün.
Kocanı aldatma, bosan bakarsin hayatına arzu ettiğin gibi.

Siz tutkulu bir kadinsiniz. Bunu anladik ok! Konusunu açmış gibi olmayayim ama o firikik verme olayini da kisasa kisasdan degil tutkularinizdan yaptiginizi dusunuyorum. Heyecan ariyorsunuz, kisasi da kendinizce bahane ettiniz. Esinizde ayni tutkuyu göremiyorsunuz. Onda bulamadiginiz seyler var. Belki ten uyumunu yakalayamadiniz onda. Ya da o yakalayamadi. Belki size gore esinizin cinsel hayati cok yetersiz. Her halukarda bu adam sizin tutkularina hitap etmiyor size yetmiyor sizin gormeyi beklediginiz davranislari sergilemiyor. Belki evliligin ilk yillarinda bunlar konusularak bir nebze iyileştirilebilir. Oturup beklentilerinizi birbirinize soylerseniz, ne kadarini karsilayip ne kadarini yapamayacaginizi da konusursunuz. Bu sekilde ya devam ya tamam karari alirsiniz. Yoksa birgun sizin evliliginize sihirli degnek degmeyecek. Bence oturun konusun olmuyorsa bitirin. Baska erkeklere gonlunuzun kaymasi, sonrasinda da vicdan azabi cekmeniz falan cok agir duygular. Ne gerek var bunlara. Yapmayin lutfen.

Acaba tam olarak sevildiğini hissetmiyor yada tam anlamıyla sevmiyor olabilirmisin? Yada (yanlş anlama ama ) maymun iştahlı derler ya öyle de olabilirsin. Önce neden böyle olduğunu bulmaya çalış. Eğer sıkıntı senin çabuk sıkılmandan kaynaklı ise destek al derim. Hayat böyle biraz zor geçer ve hep sıkkın geçer

Evliliyimde ciddi bir ihanerim olmasada ne demek? Ya ihanet etmissinizdir ya etmemissinizdir bunun ciddisi ciddi olmayani yoktur. Aklinizin baska bir erkeye kaymasi bile ihanettir

Ayrica bakireyim evli olmama ragmen esim bedenime sahip olamadi cok sacma bir düsünce siz kabul etsenizde etmesenizde bakire deyilsiniz cinsel iliski yasamis olmaniz zaten bakire olmadiginizi kanitlar. Kizlik zarinin zarar görmemesi sadece tibbi bir durum. Demekki dogustan vajinal bölgenizde bir anormal gelisim olmus ve zariniz iliskiye girmenize ragmen acilmamis. Benim bir yengem vardi 4 cocuk dogurmustu 12 senelik evliydi haala bakireyim diye dolasiyordu cahilliyetten.
Siz bence esinizi sevmiyorsunuz en dogrusu esinize daha fazla haksizlik etmeden ayrilin ve hayatinizi yasayin. Biraz empati kurarsaniz esinizde aynisini sizin icin söylese dünyaniz yikilirdi. Adil davranmanizi öneririm ben.

Katılıyorum

Kaleminize sağlık.. ben ağır yazanlara büyük konuşanlara da ah etmiyorum herkesin kendi düşüncesi ama hayatta kimseyi ayıplamamak gerekli tabi ..

zar yerinde duruyormuş yoksa cinsellik tabi ki yaşıyoruz
Normal Doğum yaparsanız zar mar kalmaz merak etmeyin de siz çok tuhaf konular açıyorsunuz hayattan beklentiniz mi kalmadı uğraşınız mı yok bir işsiz güçsüz kalma durumu mu var bilemedim

Çok doğru analiz etmişsiniz size birebir katılıyorum .. insanların birçoğu dönem dönem benim yazdıklarımı yaşıyor ama çoğu kişi bu şekilde dile getiremiyor..

Normal Doğum yaparsanız zar mar kalmaz merak etmeyin de siz çok tuhaf konular açıyorsunuz hayattan beklentiniz mi kalmadı uğraşınız mı yok bir işsiz güçsüz kalma durumu mu var bilemedim
Konumu okuduysanız ameliyatla zarı aldırdığımı belirttim ayrıca işsiz filan da değilim sadece çelişkili bir hayatım var ve onu çözmeye uğraşıyorum

Özelleştiri yapabilmek harika birsey
Bunlari cogu kisi yaşıyor ama dile getiremiyorlar.Normal bence.
İliski esnasında bile millet ne fantaziler kuruyor ama kimse bunu birbirine söylemez.
Yüreğinize sağlık .. maalesef ki insanlar gizli kapaklı işler çevirince huzursuz olmuyor sanki bir şey yapmamış gibi düşünüyorlar ama ben vicdanen huzursuz olduğum için böyle itiraflar da bulunuyorum ..

Evet tutkularıma EGO'larıma ve hırslarıma yenik düştüğüm oluyor , o frikik olayında olduğu gibi .. tabi ki ağır duyguları ben kendi kendime yaşatıyorum ama mevcut düzenimi tamamen bozup yeni bir hayata atılma fikri de beni açıkçası zorlayacak gibi geliyor pişman olabileceğimi düşünüp sürekli dediğiniz şeyi erteliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…