- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp bana yol gösterdiğiniz için.. benim çelişkim de bu ; hem evlilik insanı değilim hem de inancım gereği evlilik dışı ilişki yaşama taraftarı değilim.. arada kalmışlık yaşıyorum bugün boşansam da yarın zina yapmamak adına yine evlenirim ve yine ayni kısır döngüyü yaşarımHerkesin hayatında yaptığı yanlışlar elbette var seninki de onlardan biri düşüncelerin normal değil evet yanlış yapıyorsun.
Herşeyden önce eşine haksızlık ediyorsun, burada aldatılmış mağdur bir kadına nasıl tavsiyelerde bulunuyorsak, aynı durumda şu an eşin var. Adama yazık hak etmiyor bu durumu...
Aradığını bulamamaktan kaynaklı durum ama sen boşanıp başkasıyla evlensen de yine aynı şeyleri yaşayacaksın, ya boşanıp evlenmeyeceksin hoşlandığınla birlikte olup günlük takılacaksın yada bu durumu kontrol altına almaya bakacaksın...
Herşey senin elinde ve hayat senin hayatın kimse seni yargılayamaz, içinden geldiği gibi nasıl yakışıyorsa sana öyle yaşa...
Bi zar bakirelik simgesi olamaz...zar yerinde duruyormuş yoksa cinsellik tabi ki yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?