• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Herkesin hayatında yaptığı yanlışlar elbette var seninki de onlardan biri düşüncelerin normal değil evet yanlış yapıyorsun.

Herşeyden önce eşine haksızlık ediyorsun, burada aldatılmış mağdur bir kadına nasıl tavsiyelerde bulunuyorsak, aynı durumda şu an eşin var. Adama yazık hak etmiyor bu durumu...

Aradığını bulamamaktan kaynaklı durum ama sen boşanıp başkasıyla evlensen de yine aynı şeyleri yaşayacaksın, ya boşanıp evlenmeyeceksin hoşlandığınla birlikte olup günlük takılacaksın yada bu durumu kontrol altına almaya bakacaksın...

Herşey senin elinde ve hayat senin hayatın kimse seni yargılayamaz, içinden geldiği gibi nasıl yakışıyorsa sana öyle yaşa...
Teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp bana yol gösterdiğiniz için.. benim çelişkim de bu ; hem evlilik insanı değilim hem de inancım gereği evlilik dışı ilişki yaşama taraftarı değilim.. arada kalmışlık yaşıyorum bugün boşansam da yarın zina yapmamak adına yine evlenirim ve yine ayni kısır döngüyü yaşarım

Benim tanıdığım bir arkadaşımın da,doğumda bozulmuş kızlığı.Olabilir fizyolojik bişey ama benim anlamadığım niye sürekli bunu söyleyip duruyorsunuz,önceki konunuz da bununla ilgiliydi,bedenime sahip olabilirsin ama bakireliğime aslaa nasıl bir düşünce yapısı ya.Sadece zar yırtılmadı diye bakire olunmuyor bunu bir öğrenin.
İkinci soruna gelince,madem yapınız böyle boşanın...

Ben bişey anlamadım :işsiz: zarın esnekmiş evet olabiliyor bazı kadınlarda da burdan ruhunun açlığına nasıl bağladın olayı??
Bakirelik zarla ilgili değil ki hiç ilişki yaşamamakla ilgili. Bekar olsan anlicam nasısa belli olmuyo yaşayayım gitsin dicen. Ama evlisin zaten yaşıyosun daha neyin peşindesin?
Bence senin ruhunda kendinde bakire değil. Hoşlanabilirsin başkalarından kimse bişey demez ama kocandan ayrılırsan. Oda benim, buda benim dersen olmaz o iş.

Severek mi evlendiniz? Körkütük aşık mıydınız, işte bu adam aradığım insan dediniz mi? Yoksa biraz mantık evliliği mi yapmıştınız?

Esine uzuldum.
Seni baska bir konundan hatirliyorum esin kiyafetlerine karisiyordu falan.Hatta benim esimle ayni kafa yapisina sahiptiler
belki de bu kisitlamalar yuzunden boyle dusunuyorsun ama yanlis yoldasin.
Esinize de bu dusuncelerinizi belli ettiniz mi?
Bosanmak cozum degil.Zaten evlenmek size gore degil anlattiginiza gore.Ama duzeninizi bozmayin,dusuncelerinizi degistirmeye calisin.

Konularina soyle bi baktim.,
Siz bu adami sevmiyorsunuz ki..
Ya da o sizi sevmiyor.
Seviyoruz diyorsaniz da uyumlu bi cift degilsiniz, ondan dolayi baskalarina gozunuz kayiyor.

Eşinizi aldatmadan bosanin. Bu durumda bide lütfen çocuk yapmayı düşünmeyin. Boşanan bazi anne babalar rayına oturmayan şeyler varken 'belki' bebekle herşey duzelir kafasıyla çocuk yapmıyormu ? Siz yapmayın.

Offff valla sıkıldım artık.
Hanımefendi kadının kocası kadına sahip olmaz.
Hele hele kızlık zarını yırttı diye hiç sahip olmamaz.
Kadının bedeni kadına aittir, sahibi kendisidir.
Önce bunu bir anlayalım.

Ruhunuz icin uygun birsey biliyorum ama söyleyemeyeceğim.

Siz suanki esinizle değil baskasıyla da evli olsaydınız kaşınız gözünüz ayrı oynardı cünkü bu sizsiniz. Kişiler ve mekan değişir ama siz aynı kalırsınız.

Back