Ben de terazi burcuyum
alakasi var midir burcla bilmiyorum ama genel olarak ilgilendigim herseye karşı hevesim cok cabuk geçer. Kendime bile itiraf edemesem de evliligimden önceki iliskimde benim de gozum disaridaydi. Yanlis bisey yapmadım ama ne bileyim, yeni bir heyecana da hep açıktım. Halbuli karşımda bir dedigimi iki etmeyen dort dörtlük bir insan vardi. Sert, masaya yumrugunu vuran, tepkili, güçlü bi erkek sanki beni daha cezbeder diye düşünürdüm. Ama ona da gelemem çünkü ben de baskin karakterim.
4 yılı geçti evleneli, hic pisman olmadim, esimi cok seviyorum. Kirpigi düşse icim titrer. Kosulsuz, sartsiz, sonsuz, sınırsız sevdi beni. Nankorluk ettigim zamanlarda bile cok sevdi. Bir erkek bir kadini ne kadar sevebilirse, en ust sınır olarak o kadar sevdi. O zaman doydum sevgiye. Fark etmesem de cocuklugumdan gelen bir açlık vardi belki de.
Terazi burcusunuz, mukemmeliyetcilik var mi? Mesela cevap burda da saklı olabilir.
Ben kendimden ornekler verdim. Tabii size uyar uymaz bilemem. Ama sevgiye doymak diye birsey var bence. Her kadinin tatmasi gerekir. Orda bi ozguven, bi kendine yetebilme duygusu var. Ben belki de 24 25 yaşında tattim bunu. Ama hic bisey icin gec ve ulasilmaz degil. Mutlaka bir terapiye gidin, ben gittim, inanın her gun yaptigim ama sebebini kendim bile bilmedigim seyler çıktı ortaya