- 9 Kasım 2015
- 204
- 311
- 33
- 48
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Sevgi eksikliği, koşulsuz sevgi eksikliği, ilgi merkezi olma isteği( çocukluktaki ilgi eksikliği),Ben sizi anlıyorum desem.Yakın zamanda bir konu açmıştım hatta bununla ilgili.Birilerini elde edinceye kadar hoşlanıp sonrasında yavaş yavaş soğumak.Bilirim bu duyguyu.Flört etmeyi severim ama ilerisinde ben kayboluyorum nedense.Zor bir durum,beni peşinden koşturan daha doğrusu hiç yüz vermeyen erkeklerin hepsine karşı aşırı bir duygu besledim.Lanet gibi bir şey sanırım.
Cok arabesk geldi bana bu sozlerSahip olamıyor falan iddialı kelimeler
Bilimsel araştırmalara yorum yapamam tabiki. Belki dogru bir araştırmadır ama kalıtsal bir davranış oldugunu düşünmek yinede ütopik geldi. Hani herşeyi ailemizden ögrenmiyormuyuz iyiyi, kötüyü, yanlışı, dogruyu. Yanlış şeyleri ailemizde yaşadıysak ve gördüysek bunun bilinç altımızda normalleştirilmesi gayet normal degil mi. Birçok konuda örnek verebilirim arkadaş ortamında da aynı şey yaşanır. İnsan dogru yanlış kavramlarını yitirebilir bir süreden sonra.Ailenizde var mı aldatma ? Ben aldatmanın genetik olduguyla ilgili bi yazı okumuştum.
Ebevenynleri aldatan bireylerin kendisinin de aldatma olasılığı yuksekmis.
Allah razı olsun sizden ve sizin gibi düzgün yönlendirebilme meziyetine sahip olan insanlardan.. ben burada yaptığım yanlışı meşrulaştırmıyor aksine dediğiniz gibi kabul ediyorum sadece çelişkili ruh halimi nasıl çözerim bunun sınavı ve arayışı içerisindeyim ki sizin gibi gözlem ve analiz etme yeteneği yüksek olan insanlar sadece bunu algılayabiliyor ..Genetik kökenleri bir yana birakirsam yine de insana yön veren kişilik özellikleri; ahlaki yapısı ve karakteridir...
İnsanın içindeki eksiklik zaman zaman yanlışlara sevk eder. Sevgi açlığı , kardeşler arası anne babanın tutturamadigi adalet mekanizması , intikam... vb.
Yine de vicdan ve pişmanlik duyma güzel bir yüreğin delaleti...
Bu kadar açık derdini paylaşan kişiye taş atamam ben... Yüreğimi açarım doğruyu bulma yolunda düşünsel seyahate çıkarırım....
bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Yani evlenmek isteyip nasibi cikmayana diyorlar "hirkis ivlinmik zirindi digil".Yanlis .Bu laf denecekse boyle hunharca evlenip hunharca kiymet bilmeyene denmeli.Ozaman uygunsuz dusmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?