• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Öncelikle başlık çok yanlış. . Yıllarca cinsellik yaşıyıp zarın esnek diye bakire olunmuyor.. bakire el değmemiş demek.. Eğer gözün başkalarına kayıyorsa eşini yeterince sevmiyorsun demek. . Çocuk fikrini ertele bence..

sizinle konuşurken tüm korkularımla yüzleşiyorum biliyor musunuz? düzgün üslubunuz ve algınızdaki açıklıkla kendime getiriyorsunuz beni, teşekkür ederim.. evet ben tam olarak bahsettiğiniz kişiyim ama evliliğim için hiç mi umut yok, çocuk filan da kurtaramaz mı dersiniz? ve siz şu anda evli misiniz, ya da hayatınızda birisi var mı? hayatınızdaki kişi sizi mutlu ediyor mu? neden dolayı soruyorum, nasıl bir insanla mutlu olabilirim ben, hala bu soruyu kendi içimde çözemediğimden..
size yardımcı oluyorsam ne mutlu.. çünkü burda gerçekten çare aramak için acıyoruz konularımızı..
bazı üyeler hiç mi hiç anlamadığı gibi alakasız yorumlar yapıyor destek olunacağı yerde köstek olunuyor konu sahibine..
ben şu an 3 yıllık evliyim. 15 aylık oglum var..
eşim beni mutlu ettiği kadar mutsuzda ediyor cocuk olursa kurtulur mu demissiniz ya hani hayır kesinlikle cocuk oldumu evlilik ddaha cok zor bir hale geliyor sorumluluğunuz artıyor böyle bir yanılgıya düşmemelisiniz..
cocuk sadece size annelik duygusunu yaşatır sorumluluklarınızı artırır.
bu hayatta herşeye ragmen dik durmayı ögretir ama eşinize olan duygularınızı getirmez.
benm eşim sert karakterde bir insan.. odun ruhlu romantkten hiç anlamaz.. cocugu ile cok ilgili evi ile ilgili işime gücüme yardm eder o kadar.. güzel bir cümle kullanmaz mesela.. duygusuz bir insan duygularını içinde yaşar. sevdiğini belli etmez
cogu zaman beni sevmiyorsn derim sitem ederm.. ben ilgi alaka beklerim o pek göstermez daha birkere sen iseviyorum dememiştir sordum zaman
sevmesem neden evli olayım der ama ilgili arar sorar işteyken eve geldi zamanda konuşur muhabbet ederiz..
eşim kapalı kutu gibi çift karakterli içinde olan duyguları hiç bilemem
haa mesela karsımda benim değerimi cok ama cok iyi bilen beni ilgi alakaya bogan sürekli askmlı cicimli olan masaya yumrugunu vuramayan birazdaha az baskın kıskanç olmayan bir erkek olsaydı acıkcası bende sıkılrdım yapamazdm nasıl olsa böyle diye rahat olurdum ama eşime karşı öyle olamıyorum mesela kavga ederiz haklıda olsa haksızda olsa hiç özür dilemez peşimde koşmaz aramaz inattır adım atmaz bende inadım böyle gecinip gidiyorz :KK70:
ama tam tersi olsa bende sizin gibi hislere kapılabilirdm
belki sizede benm eşim gibi biri lazmdı..
sizin su an ne yazıkki üzgünüm ama aklınız baskalarına kaymaya devam edecek bu duyguları bastıramassnz o nedenle birşeyleri göze almanız gerekiyor Passionatewoman Passionatewoman

O zaman yükselen burcu ikizler olmalı. İfade ettikleri ikizler burcunun karakteristik özelliklerine çok benziyor.
Çapkınlığı mı kastettiniz? İkizler burcuyum, yükselenim de ikizler. Evet boştayken, sevgilim yoksa çapkınlığa meyilli olurum, gözüm bir ona bir buna kayar. Ama ilişkim varken asla gözüm başkasını görmez. İkizlere bu kadar yüklenmeyin yahu :D

Çapkınlığı mı kastettiniz? İkizler burcuyum, yükselenim de ikizler. Evet boştayken, sevgilim yoksa çapkınlığa meyilli olurum, gözüm bir ona bir buna kayar. Ama ilişkim varken asla gözüm başkasını görmez. İkizlere bu kadar yüklenmeyin yahu :KK70:
Bende ikizler burcuyum . Kocamdan başkasını gözüm görmez o manada söylemedim:)) . Entrika sever , farklılık ister. Dengesizlik ten bahsetmiştim kolay kolay ne istediğini bilmez, ani karar değişiklikleri vs :KK76:

Bedene sahip olmak ne ya :olamaz:
Ne kadar arabeskssiniz.
Bedenim şöyle, ruhum böyle, yok sahip olamamis, zaten bir bireye baska bir birey sahip olamaz.
Daha iyisini bulana kadar elinizdekiyle idare edin. 3 gunluk dunya, bunlari dert etmek icin fazla kisa degil mi ya
Yahu şu başlığıma ne kadar da takıldınız yok arabesksinizler filan ? Ben orada bir durumu izah ettim ve ironi yaptım yoksa ben Bakireyim vs diye zaten dolaşmıyorum

size yardımcı oluyorsam ne mutlu.. çünkü burda gerçekten çare aramak için acıyoruz konularımızı..
bazı üyeler hiç mi hiç anlamadığı gibi alakasız yorumlar yapıyor destek olunacağı yerde köstek olunuyor konu sahibine..
ben şu an 3 yıllık evliyim. 15 aylık oglum var..
eşim beni mutlu ettiği kadar mutsuzda ediyor cocuk olursa kurtulur mu demissiniz ya hani hayır kesinlikle cocuk oldumu evlilik ddaha cok zor bir hale geliyor sorumluluğunuz artıyor böyle bir yanılgıya düşmemelisiniz..
cocuk sadece size annelik duygusunu yaşatır sorumluluklarınızı artırır.
bu hayatta herşeye ragmen dik durmayı ögretir ama eşinize olan duygularınızı getirmez.
benm eşim sert karakterde bir insan.. odun ruhlu romantkten hiç anlamaz.. cocugu ile cok ilgili evi ile ilgili işime gücüme yardm eder o kadar.. güzel bir cümle kullanmaz mesela.. duygusuz bir insan duygularını içinde yaşar. sevdiğini belli etmez
cogu zaman beni sevmiyorsn derim sitem ederm.. ben ilgi alaka beklerim o pek göstermez daha birkere sen iseviyorum dememiştir sordum zaman
sevmesem neden evli olayım der ama ilgili arar sorar işteyken eve geldi zamanda konuşur muhabbet ederiz..
eşim kapalı kutu gibi çift karakterli içinde olan duyguları hiç bilemem
haa mesela karsımda benim değerimi cok ama cok iyi bilen beni ilgi alakaya bogan sürekli askmlı cicimli olan masaya yumrugunu vuramayan birazdaha az baskın kıskanç olmayan bir erkek olsaydı acıkcası bende sıkılrdım yapamazdm nasıl olsa böyle diye rahat olurdum ama eşime karşı öyle olamıyorum mesela kavga ederiz haklıda olsa haksızda olsa hiç özür dilemez peşimde koşmaz aramaz inattır adım atmaz bende inadım böyle gecinip gidiyorz :KK70:
ama tam tersi olsa bende sizin gibi hislere kapılabilirdm
belki sizede benm eşim gibi biri lazmdı..
sizin su an ne yazıkki üzgünüm ama aklınız baskalarına kaymaya devam edecek bu duyguları bastıramassnz o nedenle birşeyleri göze almanız gerekiyor Passionatewoman Passionatewoman
Değerli vaktinizi ayırdığınız ve düzgün anlatımınız için size çok teşekkür ederim.. haklısınız burada birçok insan yorum yapmış olmak için yapıyor birçoğu daha konuyu algılamadan sırf başlığa istinaden yorum yazıyor filan ama bazı arkadaşların dediği gibi sanırım biraz bencil bir insanım ben, bu yüzden de ilişkilerimde bu sorunlarla karşı karşıya kalabiliyorum.. yani sizin de dediğiniz gibi belki beni Pasifize edebilecek birisiyle evli olsaydım daha mutlu olurdum.. ama haklısınız böyle birşekilde de ömür geçmez eninde sonunda bitecek bir şey için senelerimiz gidiyor belki de :(

Benim tanıdığım bir arkadaşımın da,doğumda bozulmuş kızlığı.Olabilir fizyolojik bişey ama benim anlamadığım niye sürekli bunu söyleyip duruyorsunuz,önceki konunuz da bununla ilgiliydi,bedenime sahip olabilirsin ama bakireliğime aslaa nasıl bir düşünce yapısı ya.Sadece zar yırtılmadı diye bakire olunmuyor bunu bir öğrenin.
İkinci soruna gelince,madem yapınız böyle boşanın...
Cevap yazmayacaktım size sonuçta sadece başlığa takılıp konuya odaklanmadan yorum yapanlardansınız sizde ama açıklama gereği duydum; ben bakireyim yaşasın bekaretim duruyor diye dolaşmıyorum zaten sorumda bir ironi var 28 yaşında sadece zarla bekaretin olmayacağını idrak edebilecek bir kapasitedeyim de buradaki ironiyi algılayabilmek de önemli

bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
derken? bedeninize sahip olabilmesi için bekaret zarının yırtılması mı gerekiyodu anlamadım? ruhen sahip olmasının o an paylaştıklarınızın hiç mi önemi yok?

Yahu şu başlığıma ne kadar da takıldınız yok arabesksinizler filan ? Ben orada bir durumu izah ettim ve ironi yaptım yoksa ben Bakireyim vs diye zaten dolaşmıyorum

Sadece baslik degil ki, konunun tamami, hatta sizin konularinizin tamami buram buram arabesk kokuyor, bedene sahip olmak, capkinliktan vicdan yapmak, koca frikik izledi diye is arkadasina bacak gostermek falan, tam banu alkan, tolga savaci filmleri gibi, boyle 2. Sinif entrikalar, tripler, ruhlar/bedenler, arabesk haller...

Sadece baslik degil ki, konunun tamami, hatta sizin konularinizin tamami buram buram arabesk kokuyor, bedene sahip olmak, capkinliktan vicdan yapmak, koca frikik izledi diye is arkadasina bacak gostermek falan, tam banu alkan, tolga savaci filmleri gibi, boyle 2. Sinif entrikalar, tripler, ruhlar/bedenler, arabesk haller...
Kendi yorumunuz, kendi düşünceniz, üslubunuzdaki ince alaya rağmen saygı duyarım da siz öyle deyince 2.sınıf bişeyler yaşıyor olmuyorum öncelikle bunu bilmelisiniz.. burada sizin arabesk diye nitelendirdiğiniz şey de ben derdimi paylaşıyorum ki bir derdim var başlığı altında zaten çok eğlenceli başlıklar açsam absürt olurdu, derdimin olması size arabesk geliyorsa dediğim gibi kendi düşüncenizdir, sadece saygı duyarım ama dikkate almam..

Kendi yorumunuz, kendi düşünceniz, üslubunuzdaki ince alaya rağmen saygı duyarım da siz öyle deyince 2.sınıf bişeyler yaşıyor olmuyorum öncelikle bunu bilmelisiniz.. burada sizin arabesk diye nitelendirdiğiniz şey de ben derdimi paylaşıyorum ki bir derdim var başlığı altında zaten çok eğlenceli başlıklar açsam absürt olurdu, derdimin olması size arabesk geliyorsa dediğim gibi kendi düşüncenizdir, sadece saygı duyarım ama dikkate almam..

Evet tabi, koca kişisi video izledi diye is arkadasina bacak şow yapmak 2. Sinif entrika degil:olamaz:
İşte tam banu alkan, serpil cakmakli filmlerindeki evli ama tatminsiz kadin modelini getiriyorsunuz aklima. Yasadiklariniz degil yasam ya da anlatim tarziniz cok arabesk, 80 li yillarin dilleri, bedenime sahip olabilir ruhuma asla falan, kamyon arkasi yazisi gibi :KK16:

Yahu siz değil miydini eşim frikik videosu izliyor diye kahrolan şimdi neyin vicdanını yapıyorsunuz ki. Belli ki sevmiyorsunuz eşinizi,eşiniz de ailesine düşkün biriydi hatırladığım kadarıyla. Boşanın sonra başkasıyla flört edin gezin tozun . Olayı dramatize etmeye gerek yok.

Evet tabi, koca kişisi video izledi diye is arkadasina bacak şow yapmak 2. Sinif entrika degil:olamaz:
İşte tam banu alkan, serpil cakmakli filmlerindeki evli ama tatminsiz kadin modelini getiriyorsunuz aklima. Yasadiklariniz degil yasam ya da anlatim tarziniz cok arabesk, 80 li yillarin dilleri, bedenime sahip olabilir ruhuma asla falan, kamyon arkasi yazisi gibi :KK16:
Dikkate almadığımı belirtmeme rağmen uzun uzun yazıyor oluşunuz .. :D ben arabesksem sizin de algılama kapasitesinin düşüklüğü ile ilgili bet bilgiler veriyor :halay:

Dikkate almadığımı belirtmeme rağmen uzun uzun yazıyor oluşunuz .. :KK70: ben arabesksem sizin de algılama kapasitesinin düşüklüğü ile ilgili bet bilgiler veriyor :halay:

Evet algilayamiyorum bir insan neden is arkadasina bacak gosterir, bunu algilamak icin sizin gibi ulvi bir zekaya sahip olmak lazim, o da bende yok yazik bana :110:

Back