size yardımcı oluyorsam ne mutlu.. çünkü burda gerçekten çare aramak için acıyoruz konularımızı..
bazı üyeler hiç mi hiç anlamadığı gibi alakasız yorumlar yapıyor destek olunacağı yerde köstek olunuyor konu sahibine..
ben şu an 3 yıllık evliyim. 15 aylık oglum var..
eşim beni mutlu ettiği kadar mutsuzda ediyor cocuk olursa kurtulur mu demissiniz ya hani hayır kesinlikle cocuk oldumu evlilik ddaha cok zor bir hale geliyor sorumluluğunuz artıyor böyle bir yanılgıya düşmemelisiniz..
cocuk sadece size annelik duygusunu yaşatır sorumluluklarınızı artırır.
bu hayatta herşeye ragmen dik durmayı ögretir ama eşinize olan duygularınızı getirmez.
benm eşim sert karakterde bir insan.. odun ruhlu romantkten hiç anlamaz.. cocugu ile cok ilgili evi ile ilgili işime gücüme yardm eder o kadar.. güzel bir cümle kullanmaz mesela.. duygusuz bir insan duygularını içinde yaşar. sevdiğini belli etmez
cogu zaman beni sevmiyorsn derim sitem ederm.. ben ilgi alaka beklerim o pek göstermez daha birkere sen iseviyorum dememiştir sordum zaman
sevmesem neden evli olayım der ama ilgili arar sorar işteyken eve geldi zamanda konuşur muhabbet ederiz..
eşim kapalı kutu gibi çift karakterli içinde olan duyguları hiç bilemem
haa mesela karsımda benim değerimi cok ama cok iyi bilen beni ilgi alakaya bogan sürekli askmlı cicimli olan masaya yumrugunu vuramayan birazdaha az baskın kıskanç olmayan bir erkek olsaydı acıkcası bende sıkılrdım yapamazdm nasıl olsa böyle diye rahat olurdum ama eşime karşı öyle olamıyorum mesela kavga ederiz haklıda olsa haksızda olsa hiç özür dilemez peşimde koşmaz aramaz inattır adım atmaz bende inadım böyle gecinip gidiyorz
ama tam tersi olsa bende sizin gibi hislere kapılabilirdm
belki sizede benm eşim gibi biri lazmdı..
sizin su an ne yazıkki üzgünüm ama aklınız baskalarına kaymaya devam edecek bu duyguları bastıramassnz o nedenle birşeyleri göze almanız gerekiyor
Passionatewoman