- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ya bel altı vurmuş olmak için bu kadar alçalmayın olur mu sizde o ulvi zekanın en ufak bir kalıntısı olmadığını gördüğümden ötürü zaten dikkate almadığımı beyan ettim yine de saygı duyarım deyip seviyeyi sizin gibi yerlerle indirgemedim benden hoşlanmıyorsanız konularımı okumaz oralı olmazsınız bu kadar saçmalamaya gerek yokEvet algilayamiyorum bir insan neden is arkadasina bacak gosterir, bunu algilamak icin sizin gibi ulvi bir zekaya sahip olmak lazim, o da bende yok yazik bana
bedenime eşim bile sahip olamıyorken lafı nedir allahaşkına? bu cümleyi kızlık zarınız bozulmadığı için mi kurdunuz? eğer öyleyse kendinizi ayran gönüllü, şıpsevdi olarak tanımlasanız da ben sizde başka türlü bir sorun görüyorum. bastırılmış duygularınız var. evlenmeden önce yaşamanız gerektiğini düşündüğünüz herneyse yaşamadan evlenmişsiniz şimdi de onun pişmanlığını yaşıyorsunuz.Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
sürekli aynı soru soruluyor, orada ironi yaptım dedim kaç sefer yazdım bir kızlık zarına bu kadar anlam tabi ki yüklemediğimi filan.. bastırılmış duygular konusunda evet haklı olabilirsiniz..bedenime eşim bile sahip olamıyorken lafı nedir allahaşkına? bu cümleyi kızlık zarınız bozulmadığı için mi kurdunuz? eğer öyleyse kendinizi ayran gönüllü, şıpsevdi olarak tanımlasanız da ben sizde başka türlü bir sorun görüyorum. bastırılmış duygularınız var. evlenmeden önce yaşamanız gerektiğini düşündüğünüz herneyse yaşamadan evlenmişsiniz şimdi de onun pişmanlığını yaşıyorsunuz.
allah allah. çok çılgın yorumlar var ya.bunu ancak kanınızdan çalıştırarak öğrenebilirsiniz. Babanızın siZin ve varsa diğer kardeşlerinizin kanından çalışılabilir.
ya bel altı vurmuş olmak için bu kadar alçalmayın olur mu sizde o ulvi zekanın en ufak bir kalıntısı olmadığını gördüğümden ötürü zaten dikkate almadığımı beyan ettim yine de saygı duyarım deyip seviyeyi sizin gibi yerlerle indirgemedim benden hoşlanmıyorsanız konularımı okumaz oralı olmazsınız bu kadar saçmalamaya gerek yok
bence sorun geçmişte halledemediğiniz meseleler. ta ilk baştan, ailenizden, inançlarınızdan vs kaynaklanan stres.sürekli aynı soru soruluyor, orada ironi yaptım dedim kaç sefer yazdım bir kızlık zarına bu kadar anlam tabi ki yüklemediğimi filan.. bastırılmış duygular konusunda evet haklı olabilirsiniz..
Yok diyorum zaten, sahsen 40 yil dusunsem is arkadaslarima bacak şov yapmayi akil edemem, o zekanin kirintisi yok bende, o seviyeye erismem mumkun değil benim
ben mesela ironiyi algılayamadım. rica etsem izah edebilir misiniz? ironik kısmı neresi bu kızlık zarı muhabbetinin.Cevap yazmayacaktım size sonuçta sadece başlığa takılıp konuya odaklanmadan yorum yapanlardansınız sizde ama açıklama gereği duydum; ben bakireyim yaşasın bekaretim duruyor diye dolaşmıyorum zaten sorumda bir ironi var 28 yaşında sadece zarla bekaretin olmayacağını idrak edebilecek bir kapasitedeyim de buradaki ironiyi algılayabilmek de önemli
sen böyle alakasız yorumlar yaparak, bahsi geçen konuya bu kadar değinerek beni rahatsız ettiğini düşünüyorsun ya bel altı vurmaktan öteye gidemiyorsun arkadaşım bu da senin zihniyetini ve bir konu üstünde ne kadar takılı kalabileceğini gösteriyor.. ben neyse ki vizyonsuz birisi değilim de senin seviyene inmiyorum, tekrar diyorum kimse kimseye zorla yorum yaptırtmıyor bence sende bu kadar algılada sorun yaşıyorsan benim sorularımla ilgilenme keza ben kaale alıp cevap dahi yazmayacağımYok diyorum zaten, sahsen 40 yil dusunsem is arkadaslarima bacak şov yapmayi akil edemem, o zekanin kirintisi yok bende, o seviyeye erismem mumkun değil benim
bu denilen şeyi bende ilk defa duydum ve kahkahayla güldüm yorumunzaallah allah. çok çılgın yorumlar var ya.
kandan çapkınlık hormonuna mı bakılacak hanımdefendi, onu da bi izah ederseniz
töbe töbe
anlamıyorum ? fake ya da erkek filan olduğumu mu düşünüyorsunuz?Sende bir şey var konu sahibi bunu diğer konularında da yazdım sende garip bir şey var itici gerçek olmayan bir şey
Konuda ki kurduğun cümleler bile bir garip
+10000bence size coğu şeyde rahat batıyor o yüzden böylesiniz..
bazı insanlara rahat batar.. elindekilerin kıymetini bilemez hep onun olmayanı ister elde edincede sıkılır başka maceralara atılır.. yasak olan elma hesabı..
size hep kapalı kutu gibi olan sirlarla dolu zor güc bela bir insan lazm.. agır sert. ancak böyle birisine karşı sürekli elde etme cabasında olacağınız için bu duyguları hissetmessiniz
eşinizi elde etmissiniz herşeyini açms herşeyini biliyorsunuz s ize göre cekici bir yanıda yok bence olsada olur hayatmda olmasada olur kafasından gidiyorsunuz
kaybetme korkunuz yok ve zaten boşanma düşünceniz var o yüzden bu duyguları hissediyorsunuz o yüzden başkalarına yöneliyorsunuz dışarı kayıyor gözünüz. eşinizi sevmiyorsunuz..
Kaleminize, yüreğinize sağlık sizin.. zeki ve analiz yeteneği yüksek, donanımlı birisi olduğunuz aşikar çünkü boş boş konuyu sabote edip öyle yorum yapmak yerine konuyu algılayıp gerçekten yapıcı bir şekilde yaklaşmışsınız, her satırını dikkatle okudum, teşekkür ederim.. tam da anlattığınız gibi birçok şey aslında, şu andaki evliliğimde de özetle en büyük problem; ben değişsem de eşimin istediği bir kadın olsam da o değişmeyecek, bana istediğim güveni ve huzuru veremeyecek biliyorum.. e bunları bildiğimden kafamda evliliği bitiriyorum zaten ama bunu gerçeğe dökmek zaman alıyor, bekara karı boşamak kolay da en ufak sebeple evliliğimi bitirmiş olmak ve sonrasında pişman olmaktan çekiniyorum..bence sorun geçmişte halledemediğiniz meseleler. ta ilk baştan, ailenizden, inançlarınızdan vs kaynaklanan stres.
şöyle bir şey önerebilirim, inancınızı, ailenizin size öğrettiği istemeyerek de olsa sorumluluk bilinciyle yapmak zorunda hissettiklerinizi bir düşünün. eğer bu kalıplar olmasaydı, içinizden geldiği gibi nasıl davranırdınız, bunu sorgulayın. bilemiyorum belki çok otoriter bir aileniz vardı. belki sizin dindar biri olmanız için çok uğraştılar, belki size bir çok ahlaki değer yüklemesi yaptılar. siz bir düşünün, kendi değer yargılarınız gerçekten size öğretilenlerle örtüşüyor mu? çünkü gördüğüm kadarıyla modern bir kadın olduğnuuzu düşünsem de içinizde o mahalle baskısını hissediyorsunuz. bu kızlık zarı meselesiyle kocanızın size sahip olamadığı mevzusunu ilişkilendirmişsiniz. gerçekten ne alaka dedirtiyor insana. demek ki bu kızlık zarı mevzusuna gerçekten takılmışsınız.
bir de nacizane tespitim, çok korkuyorsunuz. gelecekte baba evine gidemem, yeni düzen kuramam gibi gelecek kaygısına çok kapılıyorsunuz. bence şuanki mutlu olma/olmama durumunuzu sorgulamalısınız? evliliğim beni mutlu ediyor mu? eşimle beraberken zaman hızlı mı geçiyor yoksa işkenceye mi dönüşüyor bu zaman dilimi? birlikteyken eğleniyor muyuz? canım sıkkın olduğunda onla konuşmak beni rahatlatıyor mu? o benimle birlikte olmaktan keyif alıyor mu? onla seviştiğimde mutlu oluyor muyum? bu soruları sormalısınız. kimsenin evliliği mükemmel olmadığı gibi hayat da zaten mükemmel değil. evliliğinizin artılarını eksilerini bir araya getirip kendi değerlendirmenizi yapmanız daha doğru olur.
başka bir tespit, kendinizi başka erkekleri beğendiğiniz için suçluyorsunuz.(belki yanılıyorum) ama bence kendinizi suçlamayın. her insan karşı cinsi hoş, çekici bulabilir. benim eşim de başka bir kadını zarif, seksi, güzel vs bulabilir. bundan asla rahatsız olmam.ama bu sadece beğeni boyutunda kalmalı aksi olursa evlilikte güven duygusu zedelenir. bu dengeyi iyi tutturmak lazım.(terazi burcuymuşsunuz bence bunu en iyi siz gibi biri başarır. bende teraziyim bu arada:)) kendinizi başka erkekleri hoş bulduğunuz için suçlamamalısınız. yeter ki evlendiğiniz kişiye karşı sorumlu olduğnuzu aklınızdan çıkarmayın.birini beğendiğiniz için onunla öpüşmek, sevişmek zorunda değilsiniz değil mi?
bunların içinde en çok düşünmeniz gereken konu bence evliliğiniz. bunu çok iyi düşünün, diğer konuları evlilik meselesini hallettikten sonra da yoluna koyabilirsiniz. ve gelecek konusunda çok kafa yormayın olacak olan zaten oluyor. hatta hiç hesapta olmayan şeyler bile oluyor.
ayrıca biraz daha pozitif yaklaşmanızı tavsiye ederim. hayat artılarla eksilerle dolu. mesela şuan size o kadar olumsuz can sıkıcı şey yazabilirdim ama daha yapıcı olanlarını seçtim. hayat sizin seçtiklerinizden oluşuyor. korkuyu kaygıyı seçerseniz sizin hayatınız onlardan ibaret olur. önce sizi neyin mutlu ettiğine karar verin ve mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapın. kendinizi kuruntularınıza esir etmeyin. sevgiler
+ 100Sadece baslik degil ki, konunun tamami, hatta sizin konularinizin tamami buram buram arabesk kokuyor, bedene sahip olmak, capkinliktan vicdan yapmak, koca frikik izledi diye is arkadasina bacak gostermek falan, tam banu alkan, tolga savaci filmleri gibi, boyle 2. Sinif entrikalar, tripler, ruhlar/bedenler, arabesk haller...
çapkınlık hormonu diye bir hormon var m bilmiyorum ama aldatmaya ait bir gen var ve bu genin atalardan geçiş hızı kandan bakılabiliyor.allah allah. çok çılgın yorumlar var ya.
kandan çapkınlık hormonuna mı bakılacak hanımdefendi, onu da bi izah ederseniz
töbe töbe
güzel sözleriniz için teşekkür ederim:)Kaleminize, yüreğinize sağlık sizin.. zeki ve analiz yeteneği yüksek, donanımlı birisi olduğunuz aşikar çünkü boş boş konuyu sabote edip öyle yorum yapmak yerine konuyu algılayıp gerçekten yapıcı bir şekilde yaklaşmışsınız, her satırını dikkatle okudum, teşekkür ederim.. tam da anlattığınız gibi birçok şey aslında, şu andaki evliliğimde de özetle en büyük problem; ben değişsem de eşimin istediği bir kadın olsam da o değişmeyecek, bana istediğim güveni ve huzuru veremeyecek biliyorum.. e bunları bildiğimden kafamda evliliği bitiriyorum zaten ama bunu gerçeğe dökmek zaman alıyor, bekara karı boşamak kolay da en ufak sebeple evliliğimi bitirmiş olmak ve sonrasında pişman olmaktan çekiniyorum..
kızlık zarı mevzusunda da; bahsettiğim ironi çok uzun bir hikaye özet geçicem bu durum da yine kendim ile ilgili, evlendiğimde bakireydim yani öncesinde gerçekten cinsel bir birlikteliğim olmamıştı ama eşim ve ailesi benden şüphelenip beni defalarca değişik doktorlara götürdüler, tüm doktorların ortak dediği şey kızlık zarımın esnek oluşu ve sadece normal doğum ile bozulacağı yönündeydi, gel zaman git zaman ilişkilerimde bazen kanamalarım olunca o zarın bozulduğunu düşündük ama bozulmamış benim burada bahsettiğim ironi ise; zara ya da bedenime sahip olup olmaması ile ilgili değil bana tam anlamıyla yani ruhuma, kalbime, beynime sahip olamayışı ile ilgiliydi..
Saygılar..
Anlıyorsunuz şimdi değil mi.. ben buraya dertleşmek için birtakım şeyler yazıyorum ama çoğu insan konunun başını sonunu bilmeden - bilmek de istemeden ufak bir detayla karşısındakini yargılamayı seçiyor .. evliliğim ilk böyle başladı, eşim ailesine aşırı derecede düşkün ve herşeyi gider anlatır, bu durumu kendi içimizde çözmek yerine gitti ailesine taşıdı.. kv ile jinekologlara gitmek.. bende o dönemde çok ağır patlamalar yaşadım tabi ki ve rezillik boyutunda patlamalar.. o zamandan beri çok şey yaşadık maalesef bu olayı da sindirdim sindiremezsem ne olacaktı ki sanki? Ama aşamadığımız hala daha çok konu var ve bu konular beni böyle karamsar olmaya sürüklüyorgüzel sözleriniz için teşekkür ederim:)
eşiniz ve ailesinin size yaptıkları saygısızlığı bilmediğim için ironiyi algılayamadım. bir çok kişi de bu sebepten algılayamadı zannedersem.belki bir güncelleme yapabilirsiniz.
keşke şahsınıza böyle bir saygısızlık yapılmasına müsade etmeseydiniz. örneğin empati kuruyorum, eşimin ailesinin beni doktor doktor gezdirmesi şöyle dursun, eşmin ailesiyle benim bekaretim hakkında konuşmasını bile hazmedemezdim. keşke bedeninizi başka insanlar için bu kadar kurcalatmasaydınız. sizin sinirleriniz bozulmuştur. eşinize size böyle birşey yaşattığı için öfkelisinizdir eminim.
bence kolay sindirilebilecek birşey değil yaşadığınız. bunların değerlendirmesini tabi ki kendiniz yapacaksınız. ben bu gibi konularda "boşan gitsin" yorumlarını çok saçma buluyorum. evliliğinizin dinamiğini siz ne kadar anlatsanızda tam olarak bilemeyiz. yaşanmış koskoca 4 yılınız var.
ama bana soracak olursanız, benim bakire olup olmadığımı başka insanlara (ailesi de olsa) meze yapan biriyne saygı ve sevgi duyamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?