- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
- Konu Sahibi Passionatewoman
anlıyorum. ama siz suçu hep kendinizde arıyorsunuz. kendinize biraz zaman tanıyın. ve bu zamanı endişe ile değil de mutluluk arayışıyla doldurun. eşinizle beraber olmaktan keyif alıyor musunuz? onla beraberken mutlu musunuz? özel sorular biliyorum ama paylaşırsanızAnlıyorsunuz şimdi değil mi.. ben buraya dertleşmek için birtakım şeyler yazıyorum ama çoğu insan konunun başını sonunu bilmeden - bilmek de istemeden ufak bir detayla karşısındakini yargılamayı seçiyor .. evliliğim ilk böyle başladı, eşim ailesine aşırı derecede düşkün ve herşeyi gider anlatır, bu durumu kendi içimizde çözmek yerine gitti ailesine taşıdı.. kv ile jinekologlara gitmek.. bende o dönemde çok ağır patlamalar yaşadım tabi ki ve rezillik boyutunda patlamalar.. o zamandan beri çok şey yaşadık maalesef bu olayı da sindirdim sindiremezsem ne olacaktı ki sanki? Ama aşamadığımız hala daha çok konu var ve bu konular beni böyle karamsar olmaya sürüklüyor
cevaplamak istemiyorsanız da bence kendinize bu souyu sorun. çünkü cevabı hayır ise, o sizin ruhunuza dokunamıyorsa diğer kuruntularınızı ve korkularınızı bir tarafa bırakıp hayatınızın mutluluğu yakalayabileceğiniz başka bir yöne evrilmesini sağlayın. bu belki bir süre ayrı kalmak olabilir, yada tamamen ayrılma kararı vermek olabilir. onu sevmeyi denemek olabilir. bu konuda bencil olun ve korkmayın. bence tek önemli soru şu; ben mutlu muyum?