- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
anlıyorum. ama siz suçu hep kendinizde arıyorsunuz. kendinize biraz zaman tanıyın. ve bu zamanı endişe ile değil de mutluluk arayışıyla doldurun. eşinizle beraber olmaktan keyif alıyor musunuz? onla beraberken mutlu musunuz? özel sorular biliyorum ama paylaşırsanızAnlıyorsunuz şimdi değil mi.. ben buraya dertleşmek için birtakım şeyler yazıyorum ama çoğu insan konunun başını sonunu bilmeden - bilmek de istemeden ufak bir detayla karşısındakini yargılamayı seçiyor .. evliliğim ilk böyle başladı, eşim ailesine aşırı derecede düşkün ve herşeyi gider anlatır, bu durumu kendi içimizde çözmek yerine gitti ailesine taşıdı.. kv ile jinekologlara gitmek.. bende o dönemde çok ağır patlamalar yaşadım tabi ki ve rezillik boyutunda patlamalar.. o zamandan beri çok şey yaşadık maalesef bu olayı da sindirdim sindiremezsem ne olacaktı ki sanki? Ama aşamadığımız hala daha çok konu var ve bu konular beni böyle karamsar olmaya sürüklüyor
ben zaten tüm özelimi paylaştım bunu da paylaşabilirim, onunlayken mutluyum, cinsellik açısından çok mutlu değilim ama genel anlamıyla mutluyum ve her ne olursa olsun onsuzken üzülüyorum onu özlüyorum bilmiyorum bu duygunun adı alışkanlık mı aşk mı sevgi mi..anlıyorum. ama siz suçu hep kendinizde arıyorsunuz. kendinize biraz zaman tanıyın. ve bu zamanı endişe ile değil de mutluluk arayışıyla doldurun. eşinizle beraber olmaktan keyif alıyor musunuz? onla beraberken mutlu musunuz? özel sorular biliyorum ama paylaşırsanız
cevaplamak istemiyorsanız da bence kendinize bu souyu sorun. çünkü cevabı hayır ise, o sizin ruhunuza dokunamıyorsa diğer kuruntularınızı ve korkularınızı bir tarafa bırakıp hayatınızın mutluluğu yakalayabileceğiniz başka bir yöne evrilmesini sağlayın. bu belki bir süre ayrı kalmak olabilir, yada tamamen ayrılma kararı vermek olabilir. onu sevmeyi denemek olabilir. bu konuda bencil olun ve korkmayın. bence tek önemli soru şu; ben mutlu muyum?
anlıyorum. ama onunla mutlu musunuz diye soruyorum, onunla mutlu olduğunuz anlar oluyor mu diye sormuyorum. genel olarak evliliğinizi bi gözden geçirin, sizi daha çok mutlu mu ediyor yoksaaaa mutsuz anlarınız daha mı çok. yoksa her insan kimi zaman mutlu olur kimi zaman mutsuz olur. bu doğaldır.ben zaten tüm özelimi paylaştım bunu da paylaşabilirim, onunlayken mutluyum, cinsellik açısından çok mutlu değilim ama genel anlamıyla mutluyum ve her ne olursa olsun onsuzken üzülüyorum onu özlüyorum bilmiyorum bu duygunun adı alışkanlık mı aşk mı sevgi mi..
benim endişelerim daha çok onunla ilgili yani kendisi benim istediğim kıvamda bir eş değil, ben ne kadar polyannacılık oynasam da bana yeterli güveni ve huzuru sağlayamıyor, belki kendi takıntılarımla da alakalı bu durum ama daha önceki konularımda bahsetmiştim mesela onun +18 frikik videolarını izlemiş olmasını bile kaldıramıyorum..
Ben eski konusunda eleştirmiştim, bana da evde kalmış demişti :))Issız kadın. Ya bir üye daha vardı böyle. Hatta onu eleştiren evli kadınları mutsuzlukla kıskançlıkla suçlardı.
Baya bi etkisinde kalmışsınız sanırım ki unutamıyorsunuzBen eski konusunda eleştirmiştim, bana da evde kalmış demişti :))
doğru tespitlerde bulunmuşsunuz aşık değilim gerçi aşık olsam da onun da belli bir ömrü olurdu ama.. ayrıca rahat birisi olduğum konusunda da haklısınız sonuçta rahat olmasam burada böyle konuları açık yüreklilikle dile getiremezdim..Kör kütük aşık olan insan gerçekten sevdiğinden başka hiç hiç kimseyi görmez. Siz eşinize aşık değilsiniz. Sevgi de değildir belki, alışkanlık ya da adamın insaniyetini + varlığını seviyorsunuz. Bu da sürekli heyecan aramanıza yol açıyor. Eşiniz adına üzüldüm ama belki de o da size karşı böyle şeyler hissediyordur. Belki o da heyecanlardan hoşlanıyordur.. Rahatsınız bence, tepki geleceğini bildiğiniz halde konu açıyorsunuz. O zaman kafanıza da takmayın, ne diyeyim? Ben boşansanız ikiniz adına daha iyi olur hem heyecan dolu hayatınız olur hem eşinize üzülmezsiniz desem boşanacak mısınız? Tabiki hayır.
maalesef ki evet.. bende böyle bir kısır döngü içerisinde olmaktan korkuyorum zaten..Kafaniz fazlasıyla karışık. Bir an önce düşüncelerinizi netlestirmeniz lazım. Uzun duygusal bağ kuramiyorum diyorsunuz. Boşanıp başkasıyla olsanız da ona karşı da aynı hisleriniz olacak.
Teraziyim canımIkizler Burcu musun ? Yoksa yay mi ?
normal olduğunu bende söylemedim ama ortada bir ihanet yok kaldı ki burada genital estetik bölümünde filan kadınlar çarşaf çarşaf nasıl kızlık zarlarını diktirdiklerini anlatıyorlar, ahlak bekçisi kk kadınları onlara neden en ufak bir şey diyemiyor? Bende bunu anlamakta güçlük çekiyorum..Bisey yazicam. Ama usendim. Bizden ne bekliyorsun tam olarak?
Ayrica aldatan erkege burda kk olarak " tuh kaka" saydirirken, aldatan kadina " hmm anliyorum seni cinim" dememizi bekleme.
Esitlik bunu gerektirir.
Normal degl yaptigin. Bunu belirtmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?