• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

şimdi sen 4 senelik evlisin onlarca kez cinsel birliktelik yaşadın ve zarın esnek diye hala bakire mi sayıyosun kendini? bu nasıl bi kafa yapısı. o zaman küçükken kaza geçirip zarı gören ama hiç cinsel birliktelik yaşamayan kızlar da bakire olmuyor he mi?
bedenime eşim bile sahip olamıyorken

bu tip şeyleri nasıl yakıştırıyosunuz kendinize.

kadın olmaktan utandırıyor bazı hemcinslerim.

şimdi sen 4 senelik evlisin onlarca kez cinsel birliktelik yaşadın ve zarın esnek diye hala bakire mi sayıyosun kendini? bu nasıl bi kafa yapısı. o zaman küçükken kaza geçirip zarı gören ama hiç cinsel birliktelik yaşamayan kızlar da bakire olmuyor he mi?

ama artık bakire değil zarını doktor aldı:kusmuk:

:KK70::KK70::KK70:
bütün doktorlar ve hemşireler kanlı bez için kapıda beklemişler:olamaz::olamaz:
bir kadının kendisi için kurduğu cümleleri kaldıramıyorum ben
yorumda yaptım ama cevap vermedi
Hahahahah gerçekten çok komiksiniz ya buradaki herkes de gülüyor eminim şu an size, malum yerleriyle ama.. yorum yazmış olmak için yazanları zerre takmıyorum bu yüzden cevap vermemiş olabilirim :halay::KK54:

Son düzenleme:
Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..

Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..

Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
Bedenin minnacık zardan mı ibaretmiş? Zar beyin dediklerimin ötesinde bir şey bu acayip şaşkınım... zar kişi? Adamla mutlu olsan aklın ay pardon zarın dışarıya esnemez, sen zarının meyillendiği tarafa gideceksin belli ki boşan o zaman. Flörtözlük tanımına Yen'i bir boyut getirdiniz, evli zarlı flörtöz.

Hahahahah gerçekten çok komiksiniz ya buradaki herkes de gülüyor eminim şu an size, malum yerleriyle ama.. yorum yazmış olmak için yazanları zerre takmıyorum bu yüzden cevap vermemiş olabilirim :halay::KK54:
senin yaşadığın hayat benim yazdıklarımdan daha komik malesef
siz gerçekten sizi tanımlayan yorumlara verecek cevap bulamıyorsunuz
benim için erkeğin aldatması ne ise kadınında öyledir
size bir kaç kişi onaylar şekilde yorum yapması kendinizi haklı hissettirmiş olmalı
bir kadının bacaklarına bakan adamla, bacaklarını bilerek açıp baktıran kadınında karakter olarak farkı yoktur gözümde
iki side mide bulandırıcı:kusmuk:

Bedenin minnacık zardan mı ibaretmiş? Zar beyin dediklerimin ötesinde bir şey bu acayip şaşkınım... zar kişi? Adamla mutlu olsan aklın ay pardon zarın dışarıya esnemez, sen zarının meyillendiği tarafa gideceksin belli ki boşan o zaman. Flörtözlük tanımına Yen'i bir boyut getirdiniz, evli zarlı flörtöz.
:KK9::KK9:

senin yaşadığın hayat benim yazdıklarımdan daha komik malesef
siz gerçekten sizi tanımlayan yorumlara verecek cevap bulamıyorsunuz
benim için erkeğin aldatması ne ise kadınında öyledir
size bir kaç kişi onaylar şekilde yorum yapması kendinizi haklı hissettirmiş olmalı
bir kadının bacaklarına bakan adamla, bacaklarını bilerek açıp baktıran kadınında karakter olarak farkı yoktur gözümde
iki side mide bulandırıcı:kusmuk:
mide bulandırıcı ise okumaz, yorum yapmazsın kimse sana yorum yap diye zorlamıyor ama ben cevap yazmayınca kendince 'komik' esprilerinle yorum yapmam konusunda sen kendi konumda beni zorlamasını biliyorsun :D

tatlım bak bu benim hayatım ve seni zerre ilgilendirmez, sen o kadar namus bekçisi isen gidersin bu sitede kızlık zarı ameliyatı olanlara vs. salça olursun, hamile hamile hormonlarını bende tatmin etmeye çabalamazsın :D

Kendinizce komik olan seviyesiz ve cahilce konuşmalarınızı konumu daha da sabote etmeden özelinizden yapar mısınız ?

Kendinizce komik olan seviyesiz ve cahilce konuşmalarınızı konumu daha da sabote etmeden özelinizden yapar mısınız ?

yazdığımın neresi komik? aksine olay zaten komik olmaması.

nereye yorum yapacağımızı size mi sorucaz? herkese açık foruma konu açıp sen yazma sen yaz deme lüksünüz yok.

ayrıca kim saçmalıyor gayet ortada.

Konunuz sizin eviniz değil. Bir başlık açıyorsaniz kendinizi yoruma açıyorsunuz demektir. Her yorum yazanı kovmanız komik. Ve zar ile bekareti karıştırmak komik. Farklı kavramlar. İlişki yaşamış san arka ön oral farketmez , artık bakire degilsindir. Erkeklerde zar yok bakir kavramı neden var. Insanlara cahil yazana bakın :duduk:

mide bulandırıcı ise okumaz, yorum yapmazsın kimse sana yorum yap diye zorlamıyor ama ben cevap yazmayınca kendince 'komik' esprilerinle yorum yapmam konusunda sen kendi konumda beni zorlamasını biliyorsun :KK70:

tatlım bak bu benim hayatım ve seni zerre ilgilendirmez, sen o kadar namus bekçisi isen gidersin bu sitede kızlık zarı ameliyatı olanlara vs. salça olursun, hamile hamile hormonlarını bende tatmin etmeye çabalamazsın :KK70:

bir konu açıyorsan malesef burada kaç üye varsa hepsinin yorum yapma hakkı vardır
ben namus bekçisi değilim ama kocasının inadına bacaklarını bir başkasına gösteripte
sonrasında 4 yıllık evliliğinde bilmem kaç kez sevişmiş olmasına rağmen sırf zarı esnek olduğu için bakire olduğunu düşünecek kadar cahil olmana dayanamadım ondan yazdım
madem namus bekçisi değilsin neden zarı bu kadar kafaya taktın ki?
genelde benim gibi namus bekçileri takardı buna
:KK70::KK70:

Belki aradigini bulamadigin icin boylesin diyecegim de ne istedigini ne aradigini da bilmiyorsun bence.
Aradigin kisi esin degilse adama yazik etmeseydin keske.
Ne istedigini bilmeyenlerin ruzgara kapilip giderken yanlarinda baskalarini da suruklemeleri ne kotu...
Bilmedigin birseyi bulamazsin da zaten...

bir konu açıyorsan malesef burada kaç üye varsa hepsinin yorum yapma hakkı vardır
ben namus bekçisi değilim ama kocasının inadına bacaklarını bir başkasına gösteripte
sonrasında 4 yıllık evliliğinde bilmem kaç kez sevişmiş olmasına rağmen sırf zarı esnek olduğu için bakire olduğunu düşünecek kadar cahil olmana dayanamadım ondan yazdım
madem namus bekçisi değilsin neden zarı bu kadar kafaya taktın ki?
genelde benim gibi namus bekçileri takardı buna
:KK70::KK70:
Ancak başkalarından güç bulabilirsen saldırıya geçebiliyorsun, ne kadar aciz bir durum bu farkında mısın?
Ki senin ya da senin gibi boş insanların içi boş, sadece saldırıya yönelik yorumları benim umurumda mı sanıyorsun? kusura bakma tatlım ben sizin kadar boş vakte sahip değilim,
sizin tek derdiniz kocalarınızı deli gibi hastalıklı bir şekilde kıskanmak olduğundan ve kendi küçük beyninizde benim gibi kadınları da tehdit olarak gördüğünüzden böyle saldırıya geçiyorsunuz ya, ben istediğime bacağımı gösteririm istediğimle de istediğimi yaşarım, bunu sorgulamak ve kirli ağzına almak senin haddine değil, önce dön bir kendine ve kendi yanlışlarına bak sonra namus bekçiliğine soyun..

daha yazdıklarımı okuyamıyorsunuz sonra da boş yorumlar yapıyorsunuz, ben saçmalıyorsunuz demedim gidin kendi özelinizde eğlenin benim konum doktorun kızlık zarımı alması, kanlı bez ya da frikik vermek değil, böyle alakasız şeyler yazacaksınız kendinize saklayın dedim..

ama daha algılama kapasitesi ortada olan tek derdi kocaları olmuş cahil kadınlara neyi anlatmaya çalışıyorum değil mi ben.. içten içe bana beslediğiniz kinin sebebini de diğer boş arkadaşınıza açıkladım ki o da mide bulandırıcı filan demiş, eğer miden bulanıyorsa açıp okumaz yorum yapmazsın kimse seni zorlamıyor..

Back