Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Çok sevindim çok sevindimmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119:
Yok tatlım şampuan kullanmadım. Saçımı yeni yıkamıştım, sık şampuanlamak iyi gelmiyor.
Sinemaki suyunu saçımın her yerine püskürtüp streçledim, 1saat kadar bekyip sadece
suyla duruladım. Sonuç bu Yarın sabah duş alıcam Nude yi hele şükür kullanabilicem

Ay tatlim bende sevindim ise yaramasna .) Yarn dus aldiktan sonra sacna tekrar dokup durulamayp biraz bekledkten sonra sac kurutma maknsyla kurtsan daha bi ise yarayblr sanki tatlim .)

Ay tatlim bende sevindim ise yaramasna .) Yarn dus aldiktan sonra sacna tekrar dokup durulamayp biraz bekledkten sonra sac kurutma maknsyla kurtsan daha bi ise yarayblr sanki tatlim .)

Ben de öyle düşündüm canım ama sadece diplerine sıkayım diyorum, oraların daha çok akmaya ihtiyacı var

Canım garnieri kullandım çokda memnun kaldım ama orda garnierin yüz kremi yoktu.. Olsaydı ondan alcaktım zaten.. Of moralim bozuldu :2:

Takarım ben şimdi kafaya

Heeee Kolay gelsin valla canım benim hiç öyle derdim yok çok şükür boya yapmadığım için

Arada heveslenmiyo değilim ama :26:

Ben de istemiyordum ama ön taraftaki saçlarımda baya beyaz vardı malesef o yuzden boyadım canım
Güya kendi rengine yakın bir renge boyayacaktı kuaför, ben de bundan sonra o renkler sadece beyaz olan
bölgeyi boyayacaktım ama sevgili kuaförüm bana siyah rengi uygun gördü

Ben de öyle düşündüm canım ama sadece diplerine sıkayım diyorum, oraların daha çok akmaya ihtiyacı var
tatlım o zaman duştan çıkınca bütün saçına dök diplerii kurut gerisi kendi haliyle kurusun =)

Canım garnieri kullandım çokda memnun kaldım ama orda garnierin yüz kremi yoktu.. Olsaydı ondan alcaktım zaten.. Of moralim bozuldu :2:

Takarım ben şimdi kafaya

tatlım madem memnun kaldın niye değiştirdin diycem de bende bazı ürünlerim konusunda öyleyim=)
nerden aldın başka ne kremler neler vardı ki bir de takma belki sana iyi gelebilir sorunlu bir cildin yoksa her ürün herkese kötü gelcek veya iyi gelcek diyemeyz ki.

Heeee :) İnşallah istediğin renge ulaşırsın kuzumm Ama siyah değilde çikolata kahveye boyamanı öneririm o hem güzel hemde siyah mekruhmuş tabi bu gibi şeylere önem veriyorsan diyee şeetttim yanlış anlaşılmasın

Ya ne bilim şeytan dürttü heralde Bide Bayram nedeniyle %50 indirim vardı kaçırmıyım dedim bende ne bilim böle olduğunu bileydim.. Ama benim ananem yıllardır kullanır nivea yüzünde hiç bi sorun yok herkes çok genç görünüyor der ananeme hiç kırışıkta yok yüzünde

Son düzenleme:

Zaten asla aslaaa siyaha boyamam tatlım inanılmaz itici buluyorum doğal olmayan siyahları. Ben kahveye boyatmıştım koyu olduğu için
siyah gibi oldu Boya zamanım gelince açık kumral denicem bunun üstüne tutarsa tutar yoksa saçlarımın uzamasını beklicem, açıcı kullanmicam

Dedm ya tatlim herkesde ayni olmuyor ama benim cildmi mahvetmsti babama almstk kirisklk icin koskoca admn yuznde bile sivilce yapti goz cevresi urunu de gozlerni yakmati o yuzden ben onermyorm nivea ki uzmanlar da urunlerni onermiyor ..)

Evet canım bencede :) Ben pek anlamam zaten boya işlerinden ama :) Karamel rengini seviyorum onu deneyebilirsin :) Yada küllü kumral :115:

Dedm ya tatlim herkesde ayni olmuyor ama benim cildmi mahvetmsti babama almstk kirisklk icin koskoca admn yuznde bile sivilce yapti goz cevresi urunu de gozlerni yakmati o yuzden ben onermyorm nivea ki uzmanlar da urunlerni onermiyor ..)

Canım ama kaç yıllık marka ne bileyim yaa amann .. Ben en iyisi bi cildiyeye gideyim..

Ben siyahtan kurtulup saçlarımı bi tek renk yapayım da başka bişey istemem
1-2 saate dışarı çıkıcam, merkezde sadece saç boyası satan bir dükkan var,
yaşlı bir kuaför amcanın dükkanı, gidip bir de ona sorayım diyorum belki bir fikir
verir. Adam artık işinin ehli olmuş annem ona sormadan boya almıyor ne derse
birebir tutuyor,ben de bir şansımı deneyeyim

Tabi canım sen bilirsin :) bak bakalım ne dicek amca :)

Hele şükür Nude nemlendirici şampuanı kullandımmmm
Açıkçası hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyordum bu yüzden büyük boyunu
almamıştım ama çok çok memnun kaldım şimdilikkkk
Kafamda saç yokmuş gibi hissediyorum şuanda inanılmaz hafifledi saçlarım.
Birazcık kabarık oldu, sönmedi saçlarım ama olsun o kadar da. Yağlandırıp
yağlandırmadığını henüz bilmiyorum, zmanla görücez. Şimdilik tek kusuru kokusu,
kötü kokuyo bence, saç boyası gibi

iste kotu koktugu anda benim butun kullanma hevesim gidiyor alirken hep kokularina bakarak aliyorum ama napiyimmm sac bu kokular kaliyor

bi kac yikamada akar tatlim ama gercektende bayagi koyu olmus kuaforlerde bi renk tutturamiyolar bende diyorum bazen gecen seferkinin aynisi olsun o cok guzeldi numaralari kayit altinda oldugu halde yok tutturamiyolar

ay şöyle mat bi ruj almak istiyorum ama sürekli dudaklarımı kemirdiğim için rujlar güzel durmuyor
bu huyumu durdurabiliyorum ama bi yandan da destek olacak güzel bi dudak bakım kremi istiyorum, öneriniz var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…