Tatlim la roche dermokozmetik bir urun sadece yetkili eczanelerde bulabilirsin .) Degistirip hic olmadi garnier in mavi tupteki kremini alabilrsin o da nemlendrci olarak iaini gorur yagli kisimlarin yag dengesni duzenler. Fiyati da oldukca uygun benim memnn kaldgm 2 kozmetk markadan.) Butcen cok yok sanirim ama la roche da oyle uygun bir krem degl o yuzden onun yerne smdlk garnier alablrsn .) Yuz yikama jeli de benm onerdgm markalrn fiyatlariT kozmetk markalara gore daha pahali o yuzden sabun kullanmak istersen yuz ykama jeli yrne sebamdn fiytlri gayeet uygun .)
Tatliiim cidden akmis biraz ne yaptin ve nude kuklandn mi .)
Çok sevindim çok sevindimmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119:
Yok tatlım şampuan kullanmadım. Saçımı yeni yıkamıştım, sık şampuanlamak iyi gelmiyor.
Sinemaki suyunu saçımın her yerine püskürtüp streçledim, 1saat kadar bekyip sadece
suyla duruladım. Sonuç buYarın sabah duş alıcam Nude yi hele şükür kullanabilicem
Ay tatlim bende sevindim ise yaramasna .) Yarn dus aldiktan sonra sacna tekrar dokup durulamayp biraz bekledkten sonra sac kurutma maknsyla kurtsan daha bi ise yarayblr sanki tatlim .)
Tatlim la roche dermokozmetik bir urun sadece yetkili eczanelerde bulabilirsin .) Degistirip hic olmadi garnier in mavi tupteki kremini alabilrsin o da nemlendrci olarak iaini gorur yagli kisimlarin yag dengesni duzenler. Fiyati da oldukca uygun benim memnn kaldgm 2 kozmetk markadan.) Butcen cok yok sanirim ama la roche da oyle uygun bir krem degl o yuzden onun yerne smdlk garnier alablrsn .) Yuz yikama jeli de benm onerdgm markalrn fiyatlariT kozmetk markalara gore daha pahali o yuzden sabun kullanmak istersen yuz ykama jeli yrne sebamdn fiytlri gayeet uygun .)
Mrb kızlarrrr nasılsınız bakimmm bugünnnn
İşteee saç boyamı akıtma çalışmalarım part 1
Birazcık açılmış mı sanki
Eki Görüntüle 539036 Eki Görüntüle 539037
Saçını orjinal haline mi döndürmeye çalışıyosun tatlım :) ?
Yok canım siyah renkten kurtarmaya çalışıyorumKahve ya da kumral olsun istiyorum
HeeeeKolay gelsin valla canım benim hiç öyle derdim yok çok şükür boya yapmadığım için
Arada heveslenmiyo değilim ama :26:
tatlım o zaman duştan çıkınca bütün saçına dök diplerii kurut gerisi kendi haliyle kurusun =)Ben de öyle düşündüm canım ama sadece diplerine sıkayım diyorum, oraların daha çok akmaya ihtiyacı var
Canım garnieri kullandım çokda memnun kaldım ama orda garnierin yüz kremi yoktu.. Olsaydı ondan alcaktım zaten.. Of moralim bozuldu :2:
Takarım ben şimdi kafaya
Ben de istemiyordum ama ön taraftaki saçlarımda baya beyaz vardı malesef o yuzden boyadım canım
Güya kendi rengine yakın bir renge boyayacaktı kuaför, ben de bundan sonra o renkler sadece beyaz olan
bölgeyi boyayacaktım ama sevgili kuaförüm bana siyah rengi uygun gördü
tatlım madem memnun kaldın niye değiştirdin diycem de bende bazı ürünlerim konusunda öyleyim=)
nerden aldın başka ne kremler neler vardı ki bir de takma belki sana iyi gelebilir sorunlu bir cildin yoksa her ürün herkese kötü gelcek veya iyi gelcek diyemeyz ki.
[/B]
Heeee :) İnşallah istediğin renge ulaşırsın kuzummAma siyah değilde çikolata kahveye boyamanı öneririm o hem güzel hemde siyah mekruhmuş tabi bu gibi şeylere önem veriyorsan diyee şeetttim yanlış anlaşılmasın
Ya ne bilim şeytan dürttü heraldeBide Bayram nedeniyle %50 indirim vardı kaçırmıyım dedim bende ne bilim böle olduğunu bileydim.. Ama benim ananem yıllardır kullanır nivea yüzünde hiç bi sorun yok herkes çok genç görünüyor der ananeme hiç kırışıkta yok yüzünde
Dedm ya tatlim herkesde ayni olmuyor ama benim cildmi mahvetmsti babama almstk kirisklk icin koskoca admn yuznde bile sivilce yapti goz cevresi urunu de gozlerni yakmati o yuzden ben onermyorm nivea ki uzmanlar da urunlerni onermiyor ..)[/B]
Heeee :) İnşallah istediğin renge ulaşırsın kuzummAma siyah değilde çikolata kahveye boyamanı öneririm o hem güzel hemde siyah mekruhmuş tabi bu gibi şeylere önem veriyorsan diyee şeetttim yanlış anlaşılmasın
Ya ne bilim şeytan dürttü heraldeBide Bayram nedeniyle %50 indirim vardı kaçırmıyım dedim bende ne bilim böle olduğunu bileydim.. Ama benim ananem yıllardır kullanır nivea yüzünde hiç bi sorun yok herkes çok genç görünüyor der ananeme hiç kırışıkta yok yüzünde
Zaten asla aslaaa siyaha boyamam tatlım inanılmaz itici buluyorum doğal olmayan siyahları. Ben kahveye boyatmıştım koyu olduğu için
siyah gibi olduBoya zamanım gelince açık kumral denicem bunun üstüne tutarsa tutar yoksa saçlarımın uzamasını beklicem, açıcı kullanmicam
Dedm ya tatlim herkesde ayni olmuyor ama benim cildmi mahvetmsti babama almstk kirisklk icin koskoca admn yuznde bile sivilce yapti goz cevresi urunu de gozlerni yakmati o yuzden ben onermyorm nivea ki uzmanlar da urunlerni onermiyor ..)
Evet canım bencede :) Ben pek anlamam zaten boya işlerinden ama :) Karamel rengini seviyorum onu deneyebilirsin :) Yada küllü kumral :115:
Canım ama kaç yıllık marka ne bileyim yaa amann .. Ben en iyisi bi cildiyeye gideyim..
Ben siyahtan kurtulup saçlarımı bi tek renk yapayım da başka bişey istemem
1-2 saate dışarı çıkıcam, merkezde sadece saç boyası satan bir dükkan var,
yaşlı bir kuaför amcanın dükkanı, gidip bir de ona sorayım diyorum belki bir fikir
verir. Adam artık işinin ehli olmuş annem ona sormadan boya almıyor ne derse
birebir tutuyor,ben de bir şansımı deneyeyim
Tabi canım sen bilirsin :) bak bakalım ne dicek amca :)
Tükürdüğümü yalıyorum resmen, "Amaaaannn anneeee o amcanın gözleri bile görmüyodur ne anlar boyadan
Allah aşkına" diyip duruyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?