Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Ay evet yaa...
Anlayın işte ne kadar uzak düştüğümü tv.den, diziden
Ben de toz kil alıp onu yapıyordum bir aralar, evde kaldı kilim de bayram da getireyim bari.

Bak şimdi ben de merak ettim iyi mi:26:

Ay evet yaa...
Anlayın işte ne kadar uzak düştüğümü tv.den, diziden
Ben de toz kil alıp onu yapıyordum bir aralar, evde kaldı kilim de bayram da getireyim bari.

Bak şimdi ben de merak ettim iyi mi:26:

ayy ayy tatlım bende şu pantene durulanmyan saç bakım kremine takıldım alasım var çok kullanışlı oluyor öyle ürünler =)
getir tatlım bayramda ben çok kullanamıyorum artık öyle ürünler kızarıyor cildim hemen tepki veriyor. onun yerine güzellce yıkıyorum tonikliyorum vee nemlendrici sürüyorum =)

kızlarr ay bu arada aklıma ne geldi biliyorsunuz ben yüzüme ot yağ kullanamıyorum lakin çok methedilen çay ağacaı yağını rossmann alışverişimde görmüştüm. fiyatı da uygundu attım sepete 1 adet işe yarıyacağını düşünmüyordum. suratımda tek tük çıkan sivilcelere uyguladığmda kurttuğnu gördüm yalnız dikkat çok kurutucu başka bir yere sürerseniz orayı da kurutabilir.

bir de bundan 1 sene filan once aldığım garnier in sivilce üzerini kapatan ve kurutan renkli roll-on u dolapta gözğme ilişti. dün anlımda bir sivilce çıkmıştı onu anlıma sürdüm üstüne de avonun sivilce küçülten jelini sürdüm sabah kalktığmda gerçekten küçülmüştü. işi hangisi yaptı diye sorarsanz bence ikisi birlkte yaptı =)

Aslında benim de bazen yüzümü kızartıyo kil filan.. Ama bu aldığım killi maske çok öyle yapmadı, 10 dk. bekletip yıkıyorum, nemlendriyorum ardından. Gözeneklerime de iyi geliyor gibi bakalım Şu çay ağacı yağını da çok duydum olmalı aslında evde
Garnier bende de var, tek başına bir seferde tamamen küçültmüyor bence de ikisi yapmış.

bencede ikisi yaptı tatlım evde çay ağacın varsa kulak çubuğu yardımı ile sadece sivilcenin üzerine uygulamanı öneririm =) ayy bende kil maskesi yapmaylı ne kadar oldu bilsen evet temzlyorda kızardı cildim işte neyse artık. şu köpük maskelerden alacağıımmmm amaan bayan olmak zor valla hemde çok zor =) neysem ee dur senin için koyuyorm bu resmi tatlm. avonun yeni rimeli bu =)

Hem hafif hem de güzel duruyormuş canım, gerçekten böyle mi acaba o da var.
Bir de Avon'un rimelleri gözlerimi çok yakıyor niyeyse. Almıyorum artık ondan...
Çay ağacı yağım yok ama olması lazım gibi
Köpük ve nem maskeleri iyi gibi bakalım
Ve kesinlikle katılıyorum bayan olmak çok zor.

canım böyleyse alırım ben ama emin olamıyor ki işte insan . ben gözümü yakma gibi bir sorun yaşamadım çok şükür hatta bende bir tane rimeli var ucunda fırça yok mikro tanecikli gibi ucu =)

kızlarr yanaklrmda nedeni bilmedğim bir sebepten minik kızarıklıklar çıktı ne yapsam etsem diye düşünürken başladım gene nette araştırmaya ve cildimin karma hassas ve akneye meyilli olduğunu daha önceden hep söylemiştim.. okuduklarım sonucunda ilk iki söylediğimin doğru olduğunu fakat akneye meyilli olmasının sebebinin cildimin hassas olup dış çevrelere, sürdüğüm şeylere reaksiyon vermesiyle oluşştuğunu farkettim. bu yüzden kendime gündüz kremi olarak kullanabilceğim hassas karma ciltler için br ürün almaya karar verdim. böylece yanağımdaki kızarıklıklardan da minik kabarcıklardan da kurtlcağmı düşünüyorum =) aklımda la roche ve bioderma var her zamanki gibi fakat la roche daha baskın geliyor kızlar =)

La roc'tan ben de memnunum..Duoyu her gün kullanmaya özen gösteriyorum artık, bu tarz reaksiyonları önlüyor gibi.Güneş kreminden önce sürüyorum sanki dengeliyor cilt tipimi.
Şimdi la roc nemlendiricim de bitmek üzere, duo da öyle. Hangisini alsam, ikisini birlikte mi alsam bilemedim

kizlar benimde rimelim bitmisti ve kendime rimel aldim bugun tercihimi Maybelline Volum' Express Falsıes Black Drama Siyah tan kullandim genelde maybelline rimelleri kullaniyorum cunku ama ektra daha siyahmis bakalim nasil cikicak

kizlar benimde rimelim bitmisti ve kendime rimel aldim bugun tercihimi Maybelline Volum' Express Falsıes Black Drama Siyah tan kullandim genelde maybelline rimelleri kullaniyorum cunku ama ektra daha siyahmis bakalim nasil cikicak

Güle güle kullan canım, Ben de şu kuş tüyü etkisi olanını merak ettim

tatlım ikisini birlikte alabilirsin . bazı sitelerde çok güzel kampanyalar oluyor =)
bende bugün kendime nemlendirici aldım cildim kızarmştı ve kistik sivilcelrim çkmıştı kırmızı kırmızı . la roche posay toleriane fluide aldım . zaten okuyup araştrıp gitmiştim eczaneye. aslında uzun bir süre krem almycaktm ama yüzüm bu hale gelince dayanamadım. hassaslaştığı ve susuz kaldığı için yağı dışarı bu şekilde atmaya başlamış cildim. bu yüzden toleranssz ciltler için olan yağsız nemlendirci fluide aldım. duo ile birlkte kullanabilrmişim bu kremi ama sivilce de yapmazmış çünkü karma-yağlı ciltler için . bioderma ile kullansam diye sordum çünkü istanbula la roc getrmemiştim . 1 gün sabah akşam bunu sür ertesi gün sabah bunu sür akşam bioderma sür dedi eczanedki bayan. yüz yıkama konusunda da sebium dengelycler cildimi çok yorduğu için aynı serinin karma yağlı ciltler için olan yüz yıkama ürününü önerdi. amaan batmışken batym bari dedim ve onu da aldım =)
nette bir kampnya varmş fakat stoklarda kalmamş bu iki ürün 40 liraymş önceden bileydim onu alırdım =)
bu arada tatlım senin bulunduğn bölge soğuk galiba kışın dup yeterli gelir mi sence cildiin krumasın =)

tatlımm o rimel etrafnda dantelli olan mı eğer oysa gerçekten siyahlık sağlıyor lakin çıkması diğer rimellere göre biraz daha zor =) maybelline nin bütün rimelleri güzel o ayrı zaten ama ben uzun bir süre alışveriş yapcağımı sanmıyorm artk battım bugünn

kızlaarr D bugun bizim evin orda sosyete pazarı vardı bi görseniz 4lü maybelline rimeller 20taleydiD

ve pazarda la roche'un güneş kremleri vardı aman tanrıımm

kızlaarr D bugun bizim evin orda sosyete pazarı vardı bi görseniz 4lü maybelline rimeller 20taleydiD

tatlım onlar gerçek değildir kesinlikle.
ben yüzüme ve gözüme pazardan aldığım şeyleri süremem ne kadar gerçek deseler de ki gerçek olmadğna eminim. özellikle la roche konsunda sevil gibi büyük kozmtk marktlere bile verilmeyen sadece eczenlerde satılan bir krem nasıl pazarda satılsın. ve maybelline rimellerin o kadar ucuz olması garip yani. evet kapları fırçalrı aynıdır belki fakat acaba neyle hazırlyorlar içne kim bilir ne koyuyorlar rimel gibi olsun diye . 1 rimeli 5 liraya almaktansa 10 lira daha koyar gene maybelline alırım ama güvenli bir yerden alırım =)

Güzel ürünler almışsın canım güle güle kullan. Hatta şimdi benim de aklım karıştı, ben de mi o nemlendiriciyi alsam diye. Evet bulunduğum bölge soğuk, suyu sert, cildim baya yıpranıyor burda. Şu nem maskelerinden lazım aslında Bilmiyorum iyi gelir mi? Yani cildim bazen kuru bazen ğlı, akneli, kızarık..Dengesizleşti iyice Duoyla senin kremini mi alsam acaba, uyar mı cildime.:26: Bir de avenin renkli güneş koruyucusunu alayım diyorum, hem az daha yağlı pul pul atmaz cildim, kışın da iyi olur. Testerini kullandım bayıldım ya, çok doğal durdu yüzümde

Sahte filan olmasın canım onlar ya:26:
Niyeyse pazardan bu tarz ürünler almaya çekiniyorum ben hep.

Güle güle kullan canım, Ben de şu kuş tüyü etkisi olanını merak ettim

kus tuyu etkili olani kuzenim almisti denedim ama alerji yapti benim gozume birden gozum sulandi kipkirmizi oldu o yuzden siyah etrafi dantalli olandan aldim .... evet pazardaki urunler sahtesi kullanmamak gerek cunku neden ayni urun daha ucuz fiyata olsun ki hemde bariz denilicek kadar farkla

Haklısın Denizcim, ben de güvenmiyorum
Ayyy şimdi çok üzüldüm ama ben benim gözlerim de hassastır avon rimel kullanamıyorum mesela:26:
Uff ama ya benim de gözümü yakarsa korkarım şimdi almaya:18::18:

Ayyy şimdi çok üzüldüm ama ben benim gözlerim de hassastır avon rimel kullanamıyorum mesela:26:

sadece o kus tuylu olan yakti ama neden oldu bende anlamadim cunku maybillene nin tum rimellerini denedim kullandim hicbiri yakmamisti hatta bugun max factor rimel 20 tl ydi ama ektra siyah olunca aldigim kararimda istikrarli kaldim bu arada indirim vardi rimel 14 tl ye dusmustu

Tatlim benim cildim de kisin fazla kuruyor ama cildmz benziyor . Ben yuzumu yikadiktan sonra geriliyor cildim kirmizi kirmizi oluyor , sivilclerm hatta kistik sivlclerm ckyor cildm gerlyor. Fluide guzelms yorumlari okudum ve begendim gayet guzel . Ona bakabilrsn yuz yikama jelini onunkinden de alabilrisin germeden tenizlyorms. Dengeszlesmesnn sebebu e hassaslasmasyms canim . Sende alabilrsn bu ve duo yu avene gunes kremi de gayt guzel .) Vu arada fluide nem kazanmasni da saglyor cildin. )

Tatlim deneyip alsan sonucta bakmak lazim .) ay benim de rimelm gelsn yarn yaaa .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…