- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
Bence de konuştukça gaza geliyoruz ama çok şey öğreniyorum burdan ben.Sevdicek de kendisine yüz temizleme için ürün sordu Siyah noktalar için ne önersem bilemedim kaldım bi an Hayrım sadece kendime sanırımHadi yaaaa şuanda 9.80 TL Gerçi fesleğenli kremim bitmeden el kremi almamaya söz verdim kendime,
bitirme tezi hazırladım ufak çaplı kendime Yılbaşına kadar biterse alırım
Bioderma'nın makyaj temizleyicisini severek takip ettiğim bir blogerın önerisi üzerine almıştım ama gözlerimi acayip yaktı canım
Ben de arkadaşıma verdim olduğu gibi bir daha da Bioderma ürünü almadım Neutrogena pembe greyfurt serisini kullanıyorum
inanılmaz memnunum bittikçe alıyorum bittikçe alıyorum Yüz temizleme fırçasıyla kullanıyorum bir de, cildimi baya yeniliyor.
Burda konuştukça, yeni yeni ürünler duydukça "bakılacaklar" ve "alınacaklar" listesine yenikleri ekleniyor Yakında yasaklicaklar
buraya bize
Seviyorum da burayı, sizleri
Fesleğenli kreminin markası ne canım, güzel mi?
evet canım ya maybelline daha uygun ama max gerçkten güzel . geçenlerde indirimde 20 tl ye düşmüştü 1 günlüktü indirim o zman kaçırmadn atlamlydm üstüne
neyse ama maybelline rimelleri de kaliteli ve fiyatları da oldukça uygun . o yeni rimeli bende merak ettim gittiğimde deneyecğim bakacğm ve görecğimm =)
aa bende bir video da gördüm kız rimelin fırçasını peçeteye silip öyle sürüyordu bende denemek istedim ama sabah okula giderken başıma bela almak istemedim =)
kendimi tutuyorm canım az kaldı zaten 1 haftacık =)
Ay 20 lira mııı... Bak şimdi insan kendine alamazsa arkadaşına alır di mi Neyse artık kısmet değilmiş, belki İstanbulda bir sürü güzel indirimler çıkar karşına.
Rimeli sıyırma konusunda yalnız olmadığıma da sevindim, daha çok beğeniyorum öyle.