- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
tatlım cildinde bir sorun yoksa hiç alma onun yerine bizim konuştuğumz watsons un gratisin yakınlarında varsa rossmann ın tek kullanımlık maskelerinden alabilirsin. gayet güzel ve uygunlar .
kız sen hakikatten ne kadar zamandır tv izlemiyorsun =) berrin o berrin=)
evet tek kullanlık maskeler bozulma kuruma çok para verme işe yaramadı ne yapcam bitirsem mi atsam mı gibi sorunları yok ve bu yüzden çok kullanışlılar. kil maskesi konusuna gelince dermokilin kil maskesi gayet güzelmiş. önce tek kullanıklarımına bakarsın beğenirsen de bir tüp içerisinde hazır yapılmışlar var ve minik poşet içinde sade kil var kendin hazırlıyorsun =)
Ay evet yaa...
Anlayın işte ne kadar uzak düştüğümü tv.den, diziden
Ben de toz kil alıp onu yapıyordum bir aralar, evde kaldı kilim de bayram da getireyim bari.
arkadaşlar bu soru sayesinde pembe maske ile ilgili olarak sizi biraz bilgilendiriyim.ben bu maske daha televizyonlarda çıkmadan önce bir iki defa düzenli olarak gittiğim cilt bakımımda uygulattım.o zaman dikkatimi çeken tek şey yüzümün kalıp halinin çıkmasıydı.bu pembe maske bana iki defa uygulandı ve sonraki bakımlarımda bir daha kullanılmadı.televizyonlarda çıktıktan sonra gittiğim uzmana sordum.bir pembe maske varmış o ne diye işte o zaman öğrendim bana uygulanan maskenin bu televizyonlarda gördüğüm maske oldugunu.kızlar bu pembe maske cildinizin altındaki kistleşmiş dokuları,yağları iyileştiriyor.ben sivilce problemim için gidiyordum cilt bakımına.yüzüme ellediğimde cildimin altında kistik parçaların oldugunu hissediyordum işte bu pembe maskeyle onlardan kurtuldum.eriyip gittiler resmen.ama cildimin yüzeyindeki sivilceleri iyileştirmedi bu maske.zaten amacıda o değil.yani cildinizde sivilce falan varsa iyi gelir diye hemen alıp uygulamayın.bir de bu maskenin orjinali direk cilde uygulanmaz.sanırım gazlı bez gibi ince bir bez yerleştiriliyor ilk önce yüze ve onun üstüne maske sürülüyor.hatta sürdükten sonra ilk önce sıcakmış gibi geliyor sonra soğuyor.soğudukçada kalıp gibi kalıyor ve o şekilde çıkıyor yüzünüzden.kullanan biri olarak ilk ağızdan bilgilendirmek istedim sizi.
Bak şimdi ben de merak ettim iyi mi:26: