Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
deniiiiz bana nemlendirici önerir misin ?
cildim yağlı, yaşım 22. sivilcem yok. banyodan sonra nemlendirmek istiyorum cildimi ama ne kullanacağımı bilemedim

bende ortadan mevzuya dalmış oldum ama fikir vermek istedim.yaşın itibariylede ben sana body shop ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.cildini yormayacak ürünler bulabilirsin.fiyat olarak da makul.25-50 tl arası değişiyor.fiyat sorun değil dersen başka ürünlerde önerebilirim.

cildim yağlı, yaşım 22. sivilcem yok. banyodan sonra nemlendirmek istiyorum cildimi ama ne kullanacağımı bilemedim

canım yağlı bir cildin olduğunu söylüyorsun yağlı ciltler genelde hassas cilt tipine sahiptir sadece duş sonrası nemlendirmek için kullanmak istiyorsan benim şuan kullandığım diadermine hassas ciltler için olanını kullanıyorum çok memnunum ama cildimle sürekli haşır neşir olduğum için maskelerle desteklediğim için ve en önemlisi sivilce oluşumuna meyil vermediği için bu ürünü severek kullanıyorum aklında bulanabilir .kesinlikle banyodan sonra cildi nemlendirmek gerekiyor..

tabi tatlım burda hepimizi fikirlerimizi paylaşıyoruz hoşgeldin sende aramıza hep birlikte bakım ürünleri hakkında fikir vermek bildiklerimizi konuşmak hem eğlenceli oluyor hemde öğrenmiş oluyoruz

evet canım kesinlikle hem eğlenceli hem öğretici.bende bir başlık açmıştım ordan paylaşıyorum ürünler hakkındaki yorumlarımı.makyaj bilgilerimi.arkadaslardan da öğreniyorum yeni ürünler yeni teknikler.hatta bu tarz yerleri takip ederek öğrendim makyaj yapmayı.hiç ilgim yokken makyajla iyi makyaj yapan biri olup çıktım.onun için dediğin gibi öğretici oluyor gerçekten

ben oldum olası makyaj konusunda çok meraklıydım ve kendi cilt tipimi yüz şeklimi tanıyınca makyaj yapmak bana hem eğlenceli hem keyifli gelmeye başladı hatta çok denemelerim olmuştur farklı yüzlere makyaj yapmak için kobay olarak kullandığıımm bakım ürünlerinin doğru kullanımını ise sivilceyle savaşma zamanında 1 sene dermatologla haşır neşir olunca kavradım önemli olan ürün kullanmak bakım yapmak değilmiş cilt sorunlarımıza cilt tipimize göre hareket etmekmiş

Aynıyız desene.bende kendimle başlayıp başkalarına makyaj yapar oldum.nerdeyse ikinci mesleğim oldu makyözlük.işte,evde,komşulara falan herkese yapar oldum.herkes bir yere,düğüne falan gidiceklerinde bana geliyor.sen işi bırak kuaför dükkanı aç diyorlar.(saç falanda yapıyorum) banada acayip keyifli geliyor.sivilce ile savaştığından bahsetmişsin canım.kurtuldun mu tamamen.ben yıllarca uğraştım.dermatologlardan bıkmış duruma geldim.bazen kurtuldum bitti derken yeniden baş gösterdiler.çok uzun yıllar uğraştım.şimdilik kurtuldum ama kalıcımı olcak emin olamıyorum.cilt tipimize göre hareket etmek ve bir de ürünleri düzenli kullanmak çok önemli.bir krem alıyoruz iki sürüşte mucize göstermesini bekliyoruz.çok yanlış bu.en az 4-6 hafta kullanmak lazım.bu şekilde görebiliriz cildimizdeki etkilerini.bazı sabırsız arkadaşlarımıza bir tavsiye olsun

evet canım çok şükür kurtuldum doktorumla tanışana kadar denemediğim yol yöntem kalmamıştı hatta hiç geçiceğinide sanmıyordum çünkü ilk 6 ay benim için zor geçmişti evet ama bu her bayanda var sürekli yeni alınan ürün eskisinin yerine geçer diğeri sadece olduğu yerde bekler genlerimizde var

Evet hem de nasılAma hayatta bulamam bunları burda:26:
ben gidince sana alıp gönderirim tatlım iste yeter ki =)

alacağım canım bende bu maskelerdeeen =) ahh ahh içim gitti sende bunları pendorya ve neo marin den mi aldın yoksa =)))öyleyse gratisteki maskelerin yerni tarf edeblrsen çook iyi olur =)))

hadi bende atlıyım olaya =) yaşımız yakın cilt tipimiz de aynı gibi . deniz diadermine demiş o memnunmuş ama ben hiç memnun kalmadım sivilce çıkarmıştı bende her ürün herkese güzel gelmiyor malesef. fiyatı uygun dersen ve sadece banyo sonrasında bir nemlendirici istiyorsan garnier mavi tüpteki nemlendiriciyi önerebilir.
onun dışında şu sıralar merak ettiğim ve güzel yorumlar okuduğm neutrogena hassas cilt nemlendirici losyon kullanabilrsin.. bu ürün yağsız , hassas ciltler için ve parfüm içermiyor. 118 ml olması ayrı bir avantaj.aynı markanın karma ciltler için olanı da var ona da bakabilrsin bu da yağ içermeyen bir ürün vee
benim çok secdiğim 2 ürün var sırada benim içn fiyatı önemli değil dersen bioderma ve la roche önerebilirm.
bir de sana nacizane bir önerim var . sadece duştan sonra nemlendirmek istiyorsun onun dışında krem kullanmıyorsun sanırım. o yüzden sana hem günlük nemlendirici görevi görecek hem de cildini koruyacak bioderma karma-yağlı ciltler için olan 50spf güneş kremi öneririm =)

canım ben maskelerimi bağdat caddesindeki gratisten aldım watsons ararken gratis gelmişti öyle bir girmiştim ne var ne yok diye neomarin ve pendoryada varmı bilmiyorum ama viaportta gratis var ama her gratis de vardır bu maskelerden

Son düzenleme:
canım ben maskelerimi bağdat caddesindeki gratisten aldım watsons ararken gratis gelmişti öyle bir girmiştim ne var ne yok diye neomarin ve pendoryada varmı bilmiyorum ama viaportta gratis var

tatlım pendoryada gratis , neomarin de de watsons var =) karşılıklılar yani =)) e neyse bakalım ben giderim pendoryaya artıkın ayy ayy kendime limit verdim o limiti geçmiycem veee birdaha yılbaşına kadar da birşey almıycam ama şampuanım , saç tarama şeysim filan biterse o zaman alırım =) yılbşaşı indimine kadar kendmi tutcam kızlar sizden de destek istiyromm =))

ben gidince sana alıp gönderirim tatlım iste yeter ki =)

[/B][/COLOR]

Ayy gönlü zengin arkadaşım. Olabilir tabi ödeme işini konuşursak neden olmasın :)
Denizle cilt tiplerimiz yakın ya ondan cesaretlendim ben de.
Benim de la roc nemlendiricim bitti sayılır alayım diyordum, aynısını almayı düşünüyordum ama şimdi bir bakayım dedim diğerlerine de.

Bu arada hani ben aven'in kılcal damar kızarıklığı için bir kremini almıştım ya.
Sivilce yapmıştı sürmemiştim, geçen dayanamayıp sürdüm mahvetti cildimi, Kıpkırmızı oldu yüzüm, dengesi bozuldu niye böyle oldu ki ya:26:
Günlerdir toparlamaya çalışıyorum

tatlım ben seni bir nebze olsun anlayabiliyorum sanırsam . antalyadayım evet çok güzel büyük bir şehirdeyim fakat istanbuldaki gibi her aradğmı bulamıyorum kıyafet almak için bile istanbula gitmem gerekiyor . o yüzden bir şey olursa söyle yeter ki ben sana yardımcı olurum elimden geldiğince =)

kılcal damar için olan kremlerin testerlerından bende de var bioderma benmkler ama gene de sürmeye korkuyorum o tarz ürünler kuru ve normal ciltler için genelde . böyle olunca da bizde reaksyon göstereblyor. la roc u ben önermiştim sana ben çok memnunum sende memnunsun sanırsam ama bir süre sonra cilt alışıyor aynı şeylere doktorum da arada şoklamak gerektiğini söylemişti bu kremim bitince başka krem alabilrsin istersen ve değişimle kullanabilrsin =)

Canım teşekkür ederim, ihtiyacım olursa söylerim çok sağ ol.
Güya uzman verdi bunu da, cildimin hassas olduğunu, tedavi gördüğümü de söyledim üstelik. Hassas cilt içnmiş güya.:44::44:
Ben fırsatını bulsam da yine lazere gitsem bir seansta bile işe yaradı biraz. Ama ancak 15 tatilde inşallah.

Kızlar şu pembe maske denen şeyden kullandınız mı hiç ?:26:
Hiç kullanmadım ama niyeyse şu pembe maskeye ön yargılıyım biraz:26:

Ya aslınada bende çok ön yargılıyım bir sürü çakması var gerçeği hangisidir bilinmez oldu bi moda olup maske türedi ortaya ama kimse tam olarak nedir ne değildir bilmiyo, ama bugün iş yerinden bi arkadaş pek bi övdü de merak ettim bende..

tatlım ben kullanmadım ama araştırmıştım ve pek olumlu yorum görmedim. sen ne için istiyrosn belki başka şeyler önereblrm elmden geldğnce=)

bu arada kızlar avonun yeni çıkan rimelini merak ettim super dramaymış adı da reklamlarda filan da çıkıyor ya =)

büşragözdecim..

Benim cildimde çok bi problemim yok ama ben maskelere meraklıyım işte.. Bi yandan her duyduğum bilmedğim ürünü kullanmayayım yüzümü mahf ederim bu yaşta diyorum bi yandan da belki yüzümü çok daha güzel eder diye düşünüyorum ..

Öyle bir geçer zamankideki Belgin'in cildini pembe maske düzeltmiş diyorlardı hatta..Ben yine de pek güvenmiyorum canım ya.

bu arada kızlar avonun yeni çıkan rimelini merak ettim super dramaymış adı da reklamlarda filan da çıkıyor ya =)

Hiç görmedim canım, reklam izlemeyeli uzuuun zaman oldu çünkü tv. yok
Aaah ah reklamları bile özledim
Bence de canım tek kullanımlıklar daha iyi, hem bozulmaz, kurumaz hem de işe yaramıyor diye çöpe de gitmez onca para.
ben de bulursam alayım o tarz. Şu tek kullanımlık kil maskeleri nasıl.Gerçi ben Dcl'nin bi maskesini almıştım ya onu sevdim baya.

tatlım cildinde bir sorun yoksa hiç alma onun yerine bizim konuştuğumz watsons un gratisin yakınlarında varsa rossmann ın tek kullanımlık maskelerinden alabilirsin. gayet güzel ve uygunlar .

kız sen hakikatten ne kadar zamandır tv izlemiyorsun =) berrin o berrin=)
evet tek kullanlık maskeler bozulma kuruma çok para verme işe yaramadı ne yapcam bitirsem mi atsam mı gibi sorunları yok ve bu yüzden çok kullanışlılar. kil maskesi konusuna gelince dermokilin kil maskesi gayet güzelmiş. önce tek kullanıklarımına bakarsın beğenirsen de bir tüp içerisinde hazır yapılmışlar var ve minik poşet içinde sade kil var kendin hazırlıyorsun =)

arkadaşlar bu soru sayesinde pembe maske ile ilgili olarak sizi biraz bilgilendiriyim.ben bu maske daha televizyonlarda çıkmadan önce bir iki defa düzenli olarak gittiğim cilt bakımımda uygulattım.o zaman dikkatimi çeken tek şey yüzümün kalıp halinin çıkmasıydı.bu pembe maske bana iki defa uygulandı ve sonraki bakımlarımda bir daha kullanılmadı.televizyonlarda çıktıktan sonra gittiğim uzmana sordum.bir pembe maske varmış o ne diye işte o zaman öğrendim bana uygulanan maskenin bu televizyonlarda gördüğüm maske oldugunu.kızlar bu pembe maske cildinizin altındaki kistleşmiş dokuları,yağları iyileştiriyor.ben sivilce problemim için gidiyordum cilt bakımına.yüzüme ellediğimde cildimin altında kistik parçaların oldugunu hissediyordum işte bu pembe maskeyle onlardan kurtuldum.eriyip gittiler resmen.ama cildimin yüzeyindeki sivilceleri iyileştirmedi bu maske.zaten amacıda o değil.yani cildinizde sivilce falan varsa iyi gelir diye hemen alıp uygulamayın.bir de bu maskenin orjinali direk cilde uygulanmaz.sanırım gazlı bez gibi ince bir bez yerleştiriliyor ilk önce yüze ve onun üstüne maske sürülüyor.hatta sürdükten sonra ilk önce sıcakmış gibi geliyor sonra soğuyor.soğudukçada kalıp gibi kalıyor ve o şekilde çıkıyor yüzünüzden.kullanan biri olarak ilk ağızdan bilgilendirmek istedim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…