deniiiiz bana nemlendirici önerir misin ?
cildim yağlı, yaşım 22. sivilcem yok. banyodan sonra nemlendirmek istiyorum cildimi ama ne kullanacağımı bilemedim
cildim yağlı, yaşım 22. sivilcem yok. banyodan sonra nemlendirmek istiyorum cildimi ama ne kullanacağımı bilemedim
bende ortadan mevzuya dalmış oldum ama fikir vermek istedim.yaşın itibariylede ben sana body shop ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.cildini yormayacak ürünler bulabilirsin.fiyat olarak da makul.25-50 tl arası değişiyor.fiyat sorun değil dersen başka ürünlerde önerebilirim.
canım yağlı bir cildin olduğunu söylüyorsun yağlı ciltler genelde hassas cilt tipine sahiptir sadece duş sonrası nemlendirmek için kullanmak istiyorsan benim şuan kullandığım diadermine hassas ciltler için olanını kullanıyorum çok memnunum ama cildimle sürekli haşır neşir olduğum için maskelerle desteklediğim için ve en önemlisi sivilce oluşumuna meyil vermediği için bu ürünü severek kullanıyorum aklında bulanabilir .kesinlikle banyodan sonra cildi nemlendirmek gerekiyor..
tabi tatlım burda hepimizi fikirlerimizi paylaşıyoruz hoşgeldin sende aramıza hep birlikte bakım ürünleri hakkında fikir vermek bildiklerimizi konuşmak hem eğlenceli oluyor hemde öğrenmiş oluyoruz
evet canım kesinlikle hem eğlenceli hem öğretici.bende bir başlık açmıştım ordan paylaşıyorum ürünler hakkındaki yorumlarımı.makyaj bilgilerimi.arkadaslardan da öğreniyorum yeni ürünler yeni teknikler.hatta bu tarz yerleri takip ederek öğrendim makyaj yapmayı.hiç ilgim yokken makyajla iyi makyaj yapan biri olup çıktım.onun için dediğin gibi öğretici oluyor gerçekten
ben oldum olası makyaj konusunda çok meraklıydım ve kendi cilt tipimi yüz şeklimi tanıyınca makyaj yapmak bana hem eğlenceli hem keyifli gelmeye başladı hatta çok denemelerim olmuştur farklı yüzlere makyaj yapmak için kobay olarak kullandığıımmbakım ürünlerinin doğru kullanımını ise sivilceyle savaşma zamanında 1 sene dermatologla haşır neşir olunca kavradım önemli olan ürün kullanmak bakım yapmak değilmiş cilt sorunlarımıza cilt tipimize göre hareket etmekmiş
Aynıyız desene.bende kendimle başlayıp başkalarına makyaj yapar oldum.nerdeyse ikinci mesleğim oldu makyözlük.işte,evde,komşulara falan herkese yapar oldum.herkes bir yere,düğüne falan gidiceklerinde bana geliyor.sen işi bırak kuaför dükkanı aç diyorlar.(saç falanda yapıyorum)banada acayip keyifli geliyor.sivilce ile savaştığından bahsetmişsin canım.kurtuldun mu tamamen.ben yıllarca uğraştım.dermatologlardan bıkmış duruma geldim.bazen kurtuldum bitti derken yeniden baş gösterdiler.çok uzun yıllar uğraştım.şimdilik kurtuldum ama kalıcımı olcak emin olamıyorum.cilt tipimize göre hareket etmek ve bir de ürünleri düzenli kullanmak çok önemli.bir krem alıyoruz iki sürüşte mucize göstermesini bekliyoruz.çok yanlış bu.en az 4-6 hafta kullanmak lazım.bu şekilde görebiliriz cildimizdeki etkilerini.bazı sabırsız arkadaşlarımıza bir tavsiye olsun
ben gidince sana alıp gönderirim tatlım iste yeter ki =)Evet hem de nasılAma hayatta bulamam bunları burda:26:
alacağım canım bende bu maskelerdeeen =) ahh ahh içim gitti sende bunları pendorya ve neo marin den mi aldın yoksa =)))öyleyse gratisteki maskelerin yerni tarf edeblrsen çook iyi olur =)))bencede kızlar deneyin pişman olmayacaksınız bu aralar maskelere takmış durumdayım sürekli denemeler yapıyorum ama bu köpük maskeleri çok başkaymış hoşuma gittiwatsonsda gördüğüm aloe veralı maskede hala aklım ama watsons göremedim gezinirken
canım ben maskelerimi bağdat caddesindeki gratisten aldım watsons ararken gratis gelmişti öyle bir girmiştim ne var ne yok diye neomarin ve pendoryada varmı bilmiyorum ama viaportta gratis var
ben gidince sana alıp gönderirim tatlım iste yeter ki =)
[/B][/COLOR]
Ayy gönlü zengin arkadaşım. Olabilir tabi ödeme işini konuşursak neden olmasın :)
Denizle cilt tiplerimiz yakın ya ondan cesaretlendim ben de.
Benim de la roc nemlendiricim bitti sayılır alayım diyordum, aynısını almayı düşünüyordum ama şimdi bir bakayım dedim diğerlerine de.
Bu arada hani ben aven'in kılcal damar kızarıklığı için bir kremini almıştım ya.
Sivilce yapmıştı sürmemiştim, geçen dayanamayıp sürdüm mahvetti cildimi, Kıpkırmızı oldu yüzüm, dengesi bozuldu niye böyle oldu ki ya:26:
Günlerdir toparlamaya çalışıyorum
tatlım ben seni bir nebze olsun anlayabiliyorum sanırsam . antalyadayım evet çok güzel büyük bir şehirdeyim fakat istanbuldaki gibi her aradğmı bulamıyorum kıyafet almak için bile istanbula gitmem gerekiyor . o yüzden bir şey olursa söyle yeter ki ben sana yardımcı olurum elimden geldiğince =)
kılcal damar için olan kremlerin testerlerından bende de var bioderma benmkler ama gene de sürmeye korkuyorum o tarz ürünler kuru ve normal ciltler için genelde . böyle olunca da bizde reaksyon göstereblyor. la roc u ben önermiştim sana ben çok memnunum sende memnunsun sanırsam ama bir süre sonra cilt alışıyor aynı şeylere doktorum da arada şoklamak gerektiğini söylemişti bu kremim bitince başka krem alabilrsin istersen ve değişimle kullanabilrsin =)
Hiç kullanmadım ama niyeyse şu pembe maskeye ön yargılıyım biraz:26:Kızlar şu pembe maske denen şeyden kullandınız mı hiç ?:26:
Canım teşekkür ederim, ihtiyacım olursa söylerim çok sağ ol.
Güya uzman verdi bunu da, cildimin hassas olduğunu, tedavi gördüğümü de söyledim üstelik. Hassas cilt içnmiş güya.:44::44:
Ben fırsatını bulsam da yine lazere gitsem bir seansta bile işe yaradı biraz. Ama ancak 15 tatilde inşallah.
Hiç kullanmadım ama niyeyse şu pembe maskeye ön yargılıyım biraz:26:
Kızlar şu pembe maske denen şeyden kullandınız mı hiç ?:26:
Canım teşekkür ederim, ihtiyacım olursa söylerim çok sağ ol.
Güya uzman verdi bunu da, cildimin hassas olduğunu, tedavi gördüğümü de söyledim üstelik. Hassas cilt içnmiş güya.:44::44:
Ben fırsatını bulsam da yine lazere gitsem bir seansta bile işe yaradı biraz. Ama ancak 15 tatilde inşallah.
tatlım bazı ürünler bize yaramıyor senin ki de benim cildim gibi her ürünü kabul etmiyor. çok şükür ki lar roche ve bioderma iyi geliyor cildime biraz pahalı tabi ama =)
bu arada ocaktan sonra bir babe denemek istiyorum set halinde tabiki onla ilgili de güzel yorumlar okuyorum =)
kızarıklık için tek kullanımlık maskeler kısa süreli de olsa işe yaryor tatlm. ben watsons dan lavantalı almıştm bembeyaz olmştu cildim. artık büyük maskeler almaktansa tek kullanmlk maskeler alıcam hem boşa para vermemş olurum 1 kere kullanyorsn nasılsa . diğerlerne hem çok veriyorz hemde ziyan oluyor =)
Öyle bir geçer zamankideki Belgin'in cildini pembe maske düzeltmiş diyorlardı hatta..Ben yine de pek güvenmiyorum canım ya.Ya aslınada bende çok ön yargılıyım bir sürü çakması var gerçeği hangisidir bilinmez oldu bi moda olup maske türedi ortaya ama kimse tam olarak nedir ne değildir bilmiyo, ama bugün iş yerinden bi arkadaş pek bi övdü de merak ettim bende..
bu arada kızlar avonun yeni çıkan rimelini merak ettim super dramaymış adı da reklamlarda filan da çıkıyor ya =)
tatlım cildinde bir sorun yoksa hiç alma onun yerine bizim konuştuğumz watsons un gratisin yakınlarında varsa rossmann ın tek kullanımlık maskelerinden alabilirsin. gayet güzel ve uygunlar .büşragözdecim..
Benim cildimde çok bi problemim yok ama ben maskelere meraklıyım işte.. Bi yandan her duyduğum bilmedğim ürünü kullanmayayım yüzümü mahf ederim bu yaşta diyorum bi yandan da belki yüzümü çok daha güzel eder diye düşünüyorum ..
Öyle bir geçer zamankideki Belgin'in cildini pembe maske düzeltmiş diyorlardı hatta..Ben yine de pek güvenmiyorum canım ya.
Hiç görmedim canım, reklam izlemeyeli uzuuun zaman oldu çünkü tv. yok
Aaah ah reklamları bile özledim
Bence de canım tek kullanımlıklar daha iyi, hem bozulmaz, kurumaz hem de işe yaramıyor diye çöpe de gitmez onca para.
ben de bulursam alayım o tarz. Şu tek kullanımlık kil maskeleri nasıl.Gerçi ben Dcl'nin bi maskesini almıştım ya onu sevdim baya.
Kızlar şu pembe maske denen şeyden kullandınız mı hiç ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?