- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
Tatlm bn istanbula geldim bitaneck sevgilim 3 4 gn snra gelck annesi babasi misafrlge geldi dye bnde ona surprz yapym.dedmm .)
Ay ne güzel ya. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlm bn istanbula geldim bitaneck sevgilim 3 4 gn snra gelck annesi babasi misafrlge geldi dye bnde ona surprz yapym.dedmm .)
Saol canim amin amin insallah .) Herkes sevdigiyle mutlu olsun .)Ay ne güzel ya. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Bu arada kızlar yarın topiğe giremeyebilirim, hepinizin bayramı mübarek olsun, mutlu, bol kahkahalı, sımsıcak bayramlar hepinize
Merhaba kızlarrr Topiğe bayıldım süper faydalı bilgiler var, umarım banada yardımcı olursunuz. Sırt bolgem ve omuzlarımda aşırı sivilcelenme ve lekeler var, doktora gittim ama verdiği kremler işe yaramadı :26: Sanırım cildim yağlı ve terlemekten dolayı oluyor. Her gün duş almama rağmen bir türlü kurtulamıyorum bu sorundan. Bir tek denize gittiğim zaman geçiyor ama yeniden çıkmaya başlıyor. Bana önere bileceğiniz birşeyler var mı çok sıkıldım bu durumdan elim hep sırtımda omuzlarımda :26: yardımcı olursanız çok sevinirim.. Bu arada herkese iyi bayramlar
Sırttaki sivilceler de ayrı bir derttir bilirim..Ben de çok krem kullandım ama geçmedi bir türlü. En son doktorum sivex diye bir ilaç vermişti çok yi geldi o. Sabırla kullandım geçti çok şükür. Ama ben yüzümde de çok olduğu için sonrasında zoretanin tedavisi görmüştüm, onun da etkisi vardır belki çıkmamasında. Senin sadece sırt bölgende mi var?
Sivex i ben de kullandım canım ama hiç bir etkisini görmedim.. Hayır canım sırtımda, omuzlarımda, gögsümde ve boynumda çok çıkıyor. Büyük büyük ve irinli oluyorlar :26: hangi ilacı kullandıysam geçirmedi çok sıkıldım artık bu durumdan genetik sanırım..
sanırım sizin 6 aylık roacuttene tedavisi almanız lazım.
Canimm sicaklardan oluyo benim erkek arkadasimin da oluyor. Sivilceli ciltler icin olan urunlerle yikiyor vucudunu. Bu arada ben doktorumun onerisi ile almistim salsil jel diye bir krem. Uzerinde akne tedavisi icin kullaniliyor yaziyor . Bi deneyebikirsin .
nasıl bir tedavi canım bilgi verir misin? kimyasal peeling işe yarar mı acaba :26:
geçemeyen inatçı iz bırakan sivilce daha doğrusu akneler için önerilen bi tedavi.forumda sivilceler bölümünde özel bi roacuten sayfası var fazlasıyla ayrıntılı bi şekilde.
tabi ilaç için öncelilkle cilt doktoruyla görüşmen gerek.gerekli tahlilleri falan yaparak ilaca ihtiyacın olup olmadığını falan belirler.ilacı vermeden önce sana bi kağıt imzalatır tüm sorumluluk bana ait diye.tabi yaş da önemli.yan etkileri biraz fazla olan bi ilaç çünkü.ama dediğim gibi inatçı akneler için neredeyse kesin tedavi gibi bişeydir.
Ben de yıkıyorum canım ama etki etmiyor, içinde peeling içeren ürünleride kullandım ama bir etkisini göremedim. Ne yapacağımı bilemiyorum doktorların verdiği kremler hiç işe yaramıyor :44:
Arkadaşlar demişler zaten ama ben de söyleyeyim madem bu kadar çok ve iltihaplı o zaman mutlaka doktor kontrolünde bir ilaç kullanmalısınız. Diğer türlü hep geçici tedaviler olacaktır, kaynağını bulmak gerekiyor sorunun. Bir dermotolağa gidin, o size reacutan- zoretanin tedavisi hakkında bilgi verir. Bu ciddi bir ilaç, kan tahlilleri ardından verilen, sıkı takip gerektiren bir yöntem ancak gözünüz çok korkmasın iyi bir doktor bulun ve aklınızdakileri sorun.
Ayrıca sivilceliyken kimyasal peeling tavsiye edilmiyor, sivilceler bittikten sonra kalan iz, leke, çukur gibi nedenlerle yapılıyor bildiğim kadarıyla. Siz de peeling tarzı ürünler kullanmayın bu dönemde, daha çok yayılmasına neden olabilir.
Teşekkür ederim canım bilgiler için, daha önce bir çok kere doktora gittim ama hepsi direk ilaç veya jel benzeri kremler verdi. Hiç bir etsini görmedim.. doktorlara da güvenim kalmadı artık tahlil yapmadan sorunu araştırmadan direk ilaca bağlıyorlar.