Kızlaaaaaaaaaaarrr bayram geldi geçti siz nerelerdesiniz gelin hadi
Ben o aldığım maskeyi kullandım 2 kez.
Bildiğimiz kil maskeleri gibi, yeşil, kıvamlı bir şey.
15 dk. filan bekletip yıkadım ardından nemlendirci sürdüm yazdığı gibi.
Sevdim gibi ardından canlı bir görüntü kalıyor.
Ama bakalım gözeneklerim ne olacak, şimdilik aynı gibiler.
Bu arada gitmeden güneş koruyucu alacağım yine aven.
Ama bu kez renkli mi alsam bilemedim, kullananlar vardı sanki.
La roc-un Nemlendiricisi de bitmek üzere. 23'e almıştım çok da çabuk bitti, sivilce yapmayan, gözenek tıkamayan bir nemlendirci önerebilir misiniz.
yoksa renkli nemlendircilerden mi alsam.:44::44:
Aklım çok karıştı
tatlıımm hoşgeldin =) bende geldim. azıcık gezdim bugün =)benimde kremlerim dibine gelmişti daha doğrusu biodermalarım duruyor ama çook uzun zamandır kullandığım için etki etmemeye başladı doktorum da etkisi azalır dediği için bende krem arıyordum.effaclar duo alayım o güzel diye dedim. ay eczanelere gidiyorum lira diyolar nette indirim vardı 2 tanesi 67 liraydı kaçırmadan aldım haliyle. eczanede vichy de önermişlerdi .denizz de güneş kremini kullanıp memnun kalınca bide onu alayım dedim. 1i bitince diğerini kullanırım hep aynısını kullanmıyım diye düşündüm. normaderm tri activ aldım 30 ml olandan . 2 tanesi 33 liraydı onu da aldım ucuza görünce =) aslında baya karlı alışveriş yaptım 100 liraya 4 tane krem almış oldum. yarın gelir heralde çok merak ediyorum =) bir de not düştüm tester istiyorum diye ama bakalım göndercekler mi =)
bu arada eczacı vichy nin bi kremini önermişti 44.50 idi fiyatı birde yüz yıkama jeli önermişti o da 30 tl idi. nette gezinirken gördüm. krem 37.50 ve yanında yüz yıkama jeli hediyeydi =))
Canım ne güzel çok karlı bir alışveriş olmuş. Çok sevindim. Ben de bugün alışverişten döndüm ama kıyafete yönelikti hiç kozmetikçilere bakamadım malesef. Günlere böldüm işimiTatlım hatırlarsan bende de effaclar duo var, onu nemlendirici niyetine mi kullanıyorsun sen. Nemlendiryor gerçekten de sanki deri altındaki sivilclerimi çıkarıyor gerçi iyi bir özellik ama bilemedim. Almam gerekiyor değil mi birnemlendirici. Normaderm ve vich iyi mi ki, hiç kullanmadım. KArgoda da sıkıntı yaşamışsın, benim bahtım da gülmez kargolardan yana Yorumlarını acilen bekliyorum
Canim cok guzelms farlarin.) Vanilya kokusunu cok seviyorum ama vucut spreylerinde biraz sekerini abrtp yogun koku verio migreni arttablyolr gercekten .)
Benm makyajm klasiktir. Gozumn ustune kalem , eyeliner , surme , dipliner o an.ne gelirse elime onu surerim ve rimel surerim ama cok cok arada goz kapagimin gozmn bittigi kisma fircayla bi far degdrrm hafif renk verir .) Bide au aralar yapmaya calstgm bi makyaj var diye flormarin 5 li far paletinden kahveli olani.aldim.cok cok begndm makyaj yaparsam kullanrm kesnlkle .)
Malesef vanilya kokusuna bayılsam da sık kullanamıyorum ben de tatlım, miğdemi bulandırıyor resmen.
Havaya bir kere sıkıp içinden geçiyorum anca hafifliyor kokusu
Ben de göz makyajı dışında pek makyaj yapmam tatlım, rutin makyajım kalem, arada far ve rujdur
Eyeliner sürmek istiyorum ama yapamıyorum malesefff çok beceriksizim elim titriyooooo
Loreal farların bu kadar güzel renk verdiğini de bilmiyordum tesadüfen denemeden aldım ama tavsiye ederim
şiddetlee
ben de eyeliner sürebilmeyi çoooook istiyorum
Tatlisim benm kargo durumu cok sinir bozucuydu firmanin da sucu gunhi yok. Aslinda daha once alisvers yapmstm hic byle olmamsti neysee effaclari nemlendirici olarak kullaniyorum tatlim . Zaten effaclar serisi sivilceli yada meyilli hssas ciltleei tedavi edip nemlendiren bi seri .) Ben bi suredir bioderma ai kullaniyodum ama bugn bitti gece effaclarimi kullanmaya basliycam kremlerimi donusumlu kullaniyorm etkisi kayboluyor diye. Sen effaclarla birlkte baska nemlndrici mi kullanyorsn taatlim , vichy de eczaci onerdi denizz dr guzel dedi diye guvenp aldim umarim iyidir .)
MelezGüzel çok güzelmiş saçların
İki halini de beğendim, koyu renk yüze canlılık katıyor ama ben ilk resimdeki tonlara bayılan biriyim, bence sana da çok yakışmış.
Hatta tam rengini öğrenip bize de söyle, benim saçlarımda koyu kumral ve hiç boyatmadım ama çok seviyorum bu tonları da.
ben de koyu rengini yakıştırdım.daha canlı ve doğal durmuş sanki.
hatta yüzün falan anlaşılmıyo böle ama niyeyse nina dobreve benzettim seni
Malesef vanilya kokusuna bayılsam da sık kullanamıyorum ben de tatlım, miğdemi bulandırıyor resmen.
Havaya bir kere sıkıp içinden geçiyorum anca hafifliyor kokusu
Ben de göz makyajı dışında pek makyaj yapmam tatlım, rutin makyajım kalem, arada far ve rujdur
Eyeliner sürmek istiyorum ama yapamıyorum malesefff çok beceriksizim elim titriyooooo
Loreal farların bu kadar güzel renk verdiğini de bilmiyordum tesadüfen denemeden aldım ama tavsiye ederim
şiddetlee
kızlarr bende tam düzgün süremiyorum ama bioderma sebium h20 ve kulak pamuğu en büyük yardmclarm. taşrdğm zamn bioderme dökyrm kulak pamğna hemen temzlnyor fazlalığı alıveriyorm =) bioderma biraz pahalı onn yerine normal bi krem kullanablrsnz . kulak pamğnuzu kreme batrp elinizde bi kere döndürüp fazzlalığını alıp taşan kısımları temzleyeblrsnz=)ben de eyeliner sürebilmeyi çoooook istiyorum
tatlım bugün geldi ürünlerim. ama keşke problemli olduğu zamanlarda değil de sabah akşam düzenli kullansaydın o zaman sorun çıkarmazdı. hatta düzenli kullanımda bir çok ciltte iyleştirme göstermiş bir ürün o. bende vich çok merk ediyorm bakalm nasl. denizz de yok bu aralar nedense gelse de bize vichy anltsa =)Hani la roc'un nemlendircisini almıştım ya canım onu kullanıyordum işte ama 2-3 ay oldu alalı bitmek üzere, her gün sürmedim üstelik, arada sıradaydı. Şimdi başka bir ürün denemek istiyorum, bu hemen bitti gibi. :26: Duoyu da daha çok problemli zamanlarda sürüyordum. Ben de bir ürün alıp dönüşümlü kullansam napsam :44: vichy de hiç kullanmadım ben de inşallah iyi gelir yüzüne
canım garnier in mavi tüpteki nemlendrcsnden bahsedyosan ben çook uzun süre kullandım. yüzümde sivilcelenme yapmadı bu benm için iyi bişey çünkü benm yüzme kremler sivilce yapar ama gözenklerde ve siyah noktalarda da düzeltme göstermedi =) sivilce çıkarmadan nemlndrsn diyorsan önerbilirm =)canım ilk fotoğraftaki saç rengin daha güzel bence.
kızlar garnier'in nemlendiricisini kullanan var mı?
bu arada kızlar bugün kremlerim geldi. anca gelebildi zaten sinir oldum. neyse öğlen kargo şirketini aradım evde olmayacağım paketim şubenize bırakılsın ben ordan gelip alıcam dedim. peki dedi ordaki bayan. dışarı çıktım gezdim kargo şubesine gidicem eve de ters bir yerde bi arayayım dedim aradım kargonuz gözükmüyor teslim edilmiş olabilir dedi. nasıl yani ben almadım benden habersiz nasıl teslim edersiniz dedim kargo dağıtımını yapan kurye bırakmış olabilir dedi. ee sinirlendim bende haliyle adını filan sordum benim kargomu benim iznim olmadan nasıl başkasına verebilir dedim. eve geldim sitenin kapısındaki güvenlike bırakılmış kargom. çok sinirlendim. ben kargomu kuryenin önünde açıp kontr etmek isterim daha önce bu konuda gene aynı kargo şubesyle sorun da yaşamıştım. ben evdeyke kargomu güvenliğe bbırakp gitmişti. neyse kargomu aldım gene bi heycanla siparişimi verirken rica etmiştim tester ürünler yollamalarını kutuyu böyle mutlu mutlu bi açtım. içinden sadece 2 tane tek kullanımlık şampuan testeri ve 1 ml lik bir diş macunu çıktı. birdaha da aynı siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. 1 iş günü içinde gelicek kargom 2 günde de geldi zaten =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?