Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
en çok cevap verilen iki seçeneği işaretlemişim iyi satışlar yapmasam da kendi ürünlerimi almak için bir oriflameciym:)) parfüm dışında hemen hemen her şey oriflame oldu:)))
bir de watsons var tabi=)

güzel mi canım bu ürün ben çok seviyorum saç serumlarını gerçi kendi serumlarıma bayılıyorum orası ayrı ama :)

bu arada geçen avonun yeni çıkardığı argan yağlı saç serumunun testerını denedim. kokusuna bayıldım kavun gibiydi etkisi konusunda bişey diyemem 1 kere sürdüm ama yapış yapış yapmadı doğal durdu saçlarm elektrklnmedi de:)

en çok cevap verilen iki seçeneği işaretlemişim iyi satışlar yapmasam da kendi ürünlerimi almak için bir oriflameciym:)) parfüm dışında hemen hemen her şey oriflame oldu:)))
bir de watsons var tabi=)

hoşgeldin canımm :) bir oriflame hakkında hiç bi üründen konuşmamıştık senin gelmen çok iyi oldu bizde bi marka daha öğrenebilrz böylece :)

Çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim canım Benim saçlarım çabuk yağlanır
ama uçları hep kurudur nasıl bir türse artık Kuruduğu için de elektriklenir kötü dururdu.
Ama bu serum baya yatıştırdı,, yağlı hissi de bırakmadı. Tabi saç cinsine göre etkileri değişir

Avon onarıcı serum da aldım bu ay kampanya vardı ama bu ürün kadar sevemedim onu:44:

Bu arada senin serumlarının markaları nedir tatlımmm

Son düzenleme:
hoşgeldin canımm :) bir oriflame hakkında hiç bi üründen konuşmamıştık senin gelmen çok iyi oldu bizde bi marka daha öğrenebilrz böylece :)

hoşbulduuuk evett öneririm tabi merak ettiğiniz ürünler hakkında bilgi veririm :)) saç bakımı ve diğer markalar konusunda da ben sizlerden bol bol fikir alcam inşallah:)

saol canım da nerden bulabilirim ben bu dediklerini eczanelerde falan mı satılıyor?

canım benm sarıkız var , morfose keratinli var bide morfose argan yağlı var :) avonun argan yağlısını mı beğenmedin tatlm :)
hoşbulduuuk evett öneririm tabi merak ettiğiniz ürünler hakkında bilgi veririm :)) saç bakımı ve diğer markalar konusunda da ben sizlerden bol bol fikir alcam inşallah:)

inşallah canım hoşgeldn aramıza :))

saol canım da nerden bulabilirim ben bu dediklerini eczanelerde falan mı satılıyor?

kuuaför malzemeleri satan yerlerde yada internet sitelerinde bulabilrsn canım. bir de duştan sonra denizden yada havuzdan çıkınca saçlarını rahat taraman için mavi su öneririm o da kolay taranarak kırılmasını engelliyor :)

gliss in saç serumları ve kremleri beğeniliyo genelde ben de almayı düşünüyorum bunu sürdükten sonra rahat taranıyo mu saçlar bi de üstünde ne yazıyo canım

mavi suyu duymuştum ama işte yaşadığım yer biraz ufak olduğundan herşeyi bulma şansım olmuyo maalesef netten alabilirsem aliym olmazsa :)

merhaba kızlar

bu aksam saclardan gıtmıs konumuz hemen sıze yenı bakım yağımı ekliyorum ama henüz denemedim deneyince de sizinle sonuçlarını paylaşırım her ne kadar watsons ballı sac maskesıne asık olsamda kullanan ya da fıkrı olan varmı
Loreal Elseve Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı Yoğun Bakım Serumu

Arginine ile zenginleştirilmiş özel formül Arginine saçın yeniden yapılandırılmasında rol oynayan en önemli aminoasitlerden biridir. Mikrosirkülasyonu hızlandırmasıyla bilinen Arginine, saçı kökten uza beslemeye yardımcı olur.

Elseve'in Arginine içeren yeni formülü 3 etki sağlar

• Saç yeniden yapılandırır.
• Saç kökünü besler, enerji verir.
• Saç büyümesini destekler.

tatlım hayırlı olsn . ben şampuannı aldım ama memnun kalmamıştım daha doğrusu etkisini görmemiştim . bunun yerine glissinkilerden alabilrdn ama bu da güzldr umaram :) bu arada saçların çok güzelmişş :))

canım gliss şampuanını kullandım ama o kadar etki görmedim bu saç diplerine sürülüyormuş gliss uçlarına sürülüyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bakalım nasıl bir etki görücem ve ya göremeyeceğim teşekkür ederim canım şuan ki halinin resmini arıyorum bakıyım nerde sürekli renk değiştirdiğim için kendimi yakalayamıyorum

bayıldım saçlarına çok canlı ve parlak duruyor çok güzel olduğunda ne kadar saklasan belli oluyor

bence biraz açsan daha iyi olur sanki saç rengini:26:

tatlım hayırlı olsn . ben şampuannı aldım ama memnun kalmamıştım daha doğrusu etkisini görmemiştim . bunun yerine glissinkilerden alabilrdn ama bu da güzldr umaram :) bu arada saçların çok güzelmişş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…