Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Kızlar siz bir şey soracağım.
Hani hücre yenileyici bir krem vardı, lekelere iyi gelir diyorduk.
O kremin adı Madecassol muydu? Ucuz diye hatırlıyorum
Bugün yazdırıp aldım ama 16 lira fark istediler:44::44:

Canm evet madecassol krem ve fiyatj 7.5 tl. Nedn 16 lira istedler ki./

Canm evet madecassol krem ve fiyatj 7.5 tl. Nedn 16 lira istedler ki./

artık muayene ücreti de alıyor eczaneler daha önce gittiysen doktora o şimdi çıkmıştır canım geçen gün annemede aynısı olmuştu 10 tl lik şey için 30 tl ödemişti muayene ücretleri sonradan çıkıyormuş meğerse

canım bende biliyorum onu ama bayadır var o ben saddece emekliden alnyo çalışanın maaşından kesiliyo diye biliyodm ama yanlş bilyorm sanrm 16 lira istedklerne gre ki kurum madecassol u ödüyür:))

canım bende biliyorum onu ama bayadır var o ben saddece emekliden alnyo çalışanın maaşından kesiliyo diye biliyodm ama yanlş bilyorm sanrm 16 lira istedklerne gre ki kurum madecassol u ödüyür:))

demek ki ödüyor canım bazı akne kremlerini ödemiyor çünkü devlet çalışanların maaşından kesilmiyor eczane o işlemi hallediyor mesela bende bu uygulama olmadan önce bayağı gitmiştim doktora şimdi yazdırıp ilaç almaya kalksam bir sürü borç çıkar

Bilmedim ki kızlar...Şaşırdım ben de. Her gittiğimde bi dünya para ödüyorum Yazdırmadan alsaymışım daha iyiymiş

Bilmedim ki kızlar...Şaşırdım ben de. Her gittiğimde bi dünya para ödüyorum Yazdırmadan alsaymışım daha iyiymiş

öyle canım ya. bende ben aldırmıştım. bandajlarım açılmıştı yüzümdeki dikişm estetk dikişti . doktora krem sürck mym dedi. sürcksn tabi dyp terramycin göz merhemi verdi. e reçeteye yazmyck msn mısınz dedm . boşuna yazmym 1 lira krem zaten sen alsan eczane birsürü para ödetcek gerek yok dedi :))

İşte olay bu canım...
Kremimi de aldım da hala sürmedim. Haftada 1 kere mi sürmeliyim ben bunu:44:
Bu arada neostrata iyi geldi çok şükür sivilcelerime. Lekelerim var bi de alnımda minik minik şeyler. Sanırım onlar da sıcaktan.
Tembelliğimden doktora da gidemiyorum.

Canimcim oncelikle simdilk sadece ksamlari sur birde cildn alisana kadar gun asiri sur, bu kremi cok az surmen gerekrmis. Cildinde bisey olmayanlar yenileme amacli haftada 1 gun suruyorlar . Her gun sursen nadil olur bilemedm aslinda her gece sadece lekelerinin ustune sursen guzl olur heh simdi oldu

Kızlarrrr çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için kayısı çekirdeği ve kakao yağı almıştım.
Duyduğuma göre kayısı çekirdeği yağı cilde de çok iyi geliyormuş ama bazı kişiler tüylenme
yaptığını yazmış:18: Kullanan oldu mu? Gerçekten tüylenme yapıyor mu?

bende duydum canım tüylenme yaptığını. Genelde göz çevresi için kullanılıyor zaten kırışıklıklar için. İyice bi araştır derim ben.

Sağ olasın tatlım, dediğin çok mantıklı lekelere süreyim ben en iyisi. Umarım işe yarar.

kizlaar bir sorum olucakti.

ben müstakbel kaynana demis "kizimiz avondan makyaj malzemeleri secsin bohca icin. begendigi seyler olsun bohcada" secmek istiyorum ama avonun makyaj malzemeleri iyi mi? yoksa baska markadanmi aldirayim?

dalini niçin kullanıyorsunuz ? faydası nedir ? bir de ben vücut ve ayak bakımı için hangi ürünleri önerrisiniz diye sracaktım ? yağlı bir cildim var

ben dalini yüzümü yıkamak için kullanıyorum genelde makyaj yaptığım zamanlarda dalinle yıkarım yüzümü hassas ciltlere uygun hiç bir sorun cıkarmıyor cildine gönül rahatlığıyla kullanabilirsin..vucüd için nemlendirici tarzı birşeyler mi araştırıyorsun ? ayaklar için ferahlatıcı ve rahatlatıcı tarzı şeyler mi kullanmak istiyorsun ? ilk başta bunları öğrenirsek ona göre birşeyler önebiliriz canım

kizlaar bir sorum olucakti.

ben müstakbel kaynana demis "kizimiz avondan makyaj malzemeleri secsin bohca icin. begendigi seyler olsun bohcada" secmek istiyorum ama avonun makyaj malzemeleri iyi mi? yoksa baska markadanmi aldirayim?

canım ben karışık illa şu markayı kullanıyorum demiyorum kullandığım belirli markalar var makyaj malzemelerinde bohçaya neler konuluyor ki parfüm falan onu biliyorum ben parfüm alıyorum avondan güzel kokuyolar ama çok kalıcı değiller .. güzel farları ve rujları var ama göz kalemini falan pek önermem tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…