herkes bu rimellerin güzel oldugunu söylüyor bide bunlarin sarisi var sanirim :26:
bende maybelline kullaniyorum ama farkli bi gün resmini cekip eklerin yada google amcama sorayim onda vardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım güle güle kullan bu marka rimelle ilk defa karşılaşıyorum nasıl memnunmusun :26:
gecen haftalarda da bu ruju almistim bundan da cok memnunum 1 kere sürüyorsun uzun süre duruyor cikmiyor
Eki Görüntüle 448128
markasi Isadora
güle güle kullan tatlım rengi çok güzelmişş numarası kaç görünüm olarak nasıl mat mı yoksa parlaklık veriyor mu
One by one dahaiyi falsesdan :)
Bana yine tatil yollari gorundu. Bakalim oralardan neler toplayip getirecegim :-D
canımm güzelliğine güzellik katsın ürünlerin hepsi çok işine yarıyacak gibi gözüküyor ben bu aralar uğrayamadım hiç kozmetikçilere en yakın zamanda ziyaret ediyimm salisilik asitli nemlendiricinin adı ne tatlım
canımm güzelliğine güzellik katsın ürünlerin hepsi çok işine yarıyacak gibi gözüküyor ben bu aralar uğrayamadım hiç kozmetikçilere en yakın zamanda ziyaret ediyimm salisilik asitli nemlendiricinin adı ne tatlım
Didime canim biray once gittigim yere yine
Yarinda eskisehire gidiyorum gezeyim geleyim
Synergen Antibakteriyel Hydro Nemlendirici Sıvı, 125ml
Günde bir kez masaj yaparak temizlenmiş yüzünüze sürün.
Özellikleri
Cildi nemlendirir.
Kolay emilir.
Salisilik asit sivilcelerle mücadele eder.
Antibakteriyel formülü sayesinde cilt kirlerden arındırılır.
Parlak görünümü matlaştırır.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
bu canım sadece rossmannlarda var fiyatı da uygun 10 tl =)
canım çok sevimdim iyi gelmesine nazar değmesin ayy dikkat et kendine tatlım ya =)
Maybelline The Falsies Maskara adı bu sanırsam caınım =)
canım bize yakın gebze center var gebzede ben oraya gittim ve özellikleri de fiyatı da boyu da çok güzek bence bide alterra ürünleri var doğal sertifikalı onun ürünleri de güzelmiş. makyaj malzemelerinin fiyatlarını görsen ben yapıyo olsam stok yapardım valla testerları deneyebiliyosun güzel ürünler adi filan da değiller.=) canım istanbulda üsküdaar da ve nişantaşında varmış bu arada =)ohh ne güzell yaa gez gezzz fazla özletme kendiniiii
fiyatıda ml olarak büyüklüğüde özellikleride çok iyiymiş canımm rossman anadolu yakasında nerde var acaba
Canım bunun Fiyatı Nedir Ve Nerden bulabilirim En Garanti :)
Sikilirsam burdayim ben zaten
Vipdukkandan bir elbise aldim bayildimm
Gerci burasiyeri degil ama mutlu oldum :-D