canım bunun yerine tombul bi rimeli var ucu silikon o çok çok çok güzel harika . ben ondan 2 tane filan kullandım ama fiyatı biraz pahalı diye almıyorum onun yerine silikon uçlu başka rimellere bakıyorum =)
canım maybelline nin var mor lila pembemsi bi rimeli :) adı da Maybelline The Falsies Maskara =) bakabilrsin =) Maybelline, Max Factor, Loreal, Flormar, The Body Shop bunlar takma kiripk etkisi olan rimellerin markaları . sana dediğim tombul rimel max factor un , flormarın lila rimeli var . benm kullandıklarım bunlar uçları geneldi silikon oluyo bu rimellerin =)Benim Kirpiklerim Uzun Ama Seyrekk Ama Hangisi dolgum Takma Kirpik Etkisi Varir ?
canım göz kalemi olarak mı eyeliner olarak mı kullanıyosun =) göz kalemi olarak loreal in kalemleri yumuşak ve çok güzel =) eyeliner yada dipliner olarak da flormarın ürünleri var onlar güzel =)Oriflame renkli nemlendiricimden çookkk memnunum tek kusuru çok az 30 ml sadece hemen bitecek gibi...
Bide geçenlerde flormarın eyeliner kalemini almıştım Eki Görüntüle 447822 aslında ikinci sefer alıyorum ikisinde de hüsran.. Çok güzel ucu yumuşacık ve simsiyah çok güzel sürülüyo.. Ama bi kere sivriltince tamam bitti .. Ucu devamlı kırılıyo ... Kalem daha büsbütün duruyo ama kullanamicam.. Bu gibi simsiyah süren ucu yumuşak ve dayanıklı bi göz kalemi tavsiyeniz var mı kızlar...?
kızlar bende bugün rossmann'a gittim ve çko çok beğendim . elim ayağıma dolaştı neler alacağıma karar veremedim fiyatları da çok uygundu =) ama gene birsürü sey aldm ve artk alışveriş yapmak istemiyorum birsürü şey aldım ve battımmmm =)
Oriflame renkli nemlendiricimden çookkk memnunum tek kusuru çok az 30 ml sadece hemen bitecek gibi...
Bide geçenlerde flormarın eyeliner kalemini almıştım Eki Görüntüle 447822 aslında ikinci sefer alıyorum ikisinde de hüsran.. Çok güzel ucu yumuşacık ve simsiyah çok güzel sürülüyo.. Ama bi kere sivriltince tamam bitti .. Ucu devamlı kırılıyo ... Kalem daha büsbütün duruyo ama kullanamicam.. Bu gibi simsiyah süren ucu yumuşak ve dayanıklı bi göz kalemi tavsiyeniz var mı kızlar...?
canım ben kullandım çok güzel ama maybelline mor kıvrık fırçalı olanını kullanınca aşık oldum sonra hep maybelline almaya başladım hem fiyat olarak daha uygun o kadar para vermene gerek yok...
güle güle kullan tatlım aldıklarınınelerrr aldınnn bakııyımmmmm
canım pastelde güzel kuzenim kullanıyor ordan biliyorum
Ben daha oncede kullanmistim bunu biliyorum yoksa cesaret edip buyuk boy alamam :-D
5li bende de var iste onu kullaniyorum ama yaridan fazla dolu wella ve acilmamis wellada var
Doldurusa gelip iki tane aldim simdi bitirmeye ugrasiyorum
Asklnihan kolay gelsin canim hep tasinmak nasil birsey merak etmisimdir :))
canımmm valla merak ettim ve özledik ya hayırdır ne ev taşıması ne hastalığı .çok geçmiş olsun =) krem yüzüne iyi gelmiş okudum çok mutlu oldm valla =) nasılsın şimdi iyi misin bidha yalnız bırakma bizi böyle =)
Ya sormayın tatlım ya ufak çaplı güneş çarpması yaşadım.
İki gün uzayda yürüyor gibiydim...
Allah kimseyi hastalıklarla sınamasın...
Yüzümü biliyorsunKendisi bunu duymasa daha iyi olur da iyi gibi çok şükür
canım ben kullandım çok güzel ama maybelline mor kıvrık fırçalı olanını kullanınca aşık oldum sonra hep maybelline almaya başladım hem fiyat olarak daha uygun o kadar para vermene gerek yok...
Canım Tam Markasını Yazabilirmisin Ayrıca avm de Vardır Dimi ?
güle güle kullan tatlım aldıklarınınelerrr aldınnn bakııyımmmmm
canım pastelde güzel kuzenim kullanıyor ordan biliyorum
canım çok sevimdim iyi gelmesine nazar değmesinHiiiç bulaşılmaması gereken bir şey
Şaka bir yana çok zahmetli ve oldukça yorucu bir olay kendisi
ayrıca teşekkür ederiiimmm....
Maybelline The Falsies Maskara adı bu sanırsam caınım =)Canım Tam Markasını Yazabilirmisin Ayrıca avm de Vardır Dimi ?
canım çok sevimdim iyi gelmesine nazar değmesinayy dikkat et kendine tatlım ya =)
Maybelline The Falsies Maskara adı bu sanırsam caınım =)
canım çok sevimdim iyi gelmesine nazar değmesinayy dikkat et kendine tatlım ya =)
Maybelline The Falsies Maskara adı bu sanırsam caınım =)
canım bak aşağıda resimde var lila mor gibi olan , bi tane daha aynı renk var gidince bi denersin ikiside çok güzel ama sedann elindeki de çok güzel fakat nar çiçeği gibi olan one by one o tek tek ayırıyo =) 13-17 arasında bulabilirsin canım pahalı değil =)Fiyatı Kaç tl canım Peki ?
canım ozon sun güneşten saçı koruyan krem aldım aslında krem değil sprey şeklinde mavi sulara benziyo ama sarı , çay ağacı yağı aldım 30 ml 5,95 gibi bi fiyataydı , sivilceli ciltler için maskeler vardı onlar aldım bide cilt düzenleyici maske aldım , içerisinde salisilik asit olan bi nemlendirici aldım , erkek arkadaşım alterra ürünlerinin yağlı ciltler için olan setini aldı , temizleyicisi, toniği, nemlendiricisi =) kardeşme sıvı saç kremi aldım çocklar için =) bi tane dudak yağı aldım şişesine bayıldım , saç uçlarındaki kırıklar için krem aldım durulanmyan saç serumu gibi herlde diye düşnp bakalım güzl mi diye =) başka bişeyler daha aldm da unuttm glba bu arada orya gidince kndni kaptryosn canım görsen o kadar harka kiii =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?