- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
seve seve dürterim canım bu arada yüzmde bi sorn yok diyp bi çok kişi nemlndrci kullanmz fakat nemlndrci ve güneş kremi düznli kullanlrsa cildin elastikyt kaybnı engeller vee kırışklk oluşmu geckr Amerikanın ünlü dermatlglarndan biri en iyi kırşklk kremi düznli güneş kremi kullanmktr dyo =)aslında yağlı cilt güzel tatlım geç kırışır bide bakarsan ohh değme keyfne =)))) jel kullanabilrsn ama ben şu bi kaç gündür evde olduğum için kardeşmn bebk şampuanyla yıkıyorm ve çok da beğendm bu arada ossion cilt toniği almıştm hemdeeeee 3,5 liraya onu da beğendm mentollu yeşil çaylı =) kaç yaşındasn bu arada =)
yaş 22'ye doğru yol aldı canım.. Güneş kremi hiç kullanmıyorum.. Hep niyet ediyorum alayım diye ama alamadım daha.. Bikaç sayfa öncesine yükledim oriflame yıkama jeli ve toniğini sipariş ettim.. Bakalım onları kullanıcam.. Nemlendirici konusuna gelince tam bi krem hastasıyım özellikle ellerimi sürekli kremlerim iş yerimde bile bi kutu kremim var her elimi yıkadığımda sürüyorum.. Ama yüzüme her ürünü kullanamıyorum ki.. Son olarak avon aldım kullanıyorum ama çok etkisi yok gibi... Cildim çok geç emiyo kremi jel krem üstelik... Doğru ürünü bulamadım bi yüzüm için.. bebe şampuanını bende kullanıyorum canım.. İnanılmaz hoşuma gidiyo bide göz yakmayışına hastayım zaten göz makyajımı da çıkarıyorum..Ama benim cildimi biraz kurutacak bi ürüne ihtiyacım var umarım sipariş ettiklerim işime yarar