Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Bu arqda kizlar olay active hydrating nemlendirici losyon ve nemlendirici jel vardi bilen var mi bu urunlerii .) Birde bi magzada bb krem 16.90di kampanya vardi 1 alana 1 bedavaydi .)

olay in 7 faktörlü olanını annem kullanıyor olay den memnun ama nemlendirici ve losyondan bilgim yok tatlım:26:

kakao yağı diyince aklıma direk güneşte son hızda yanmak için kullandığım havuç ve kakao yağı geldi okur okumaz çay ağacı yağı verdi bende evet cilt lekelerine falanda iyi geliyor unuttum onun varlığını tekrardan gündeme getiriyim kuzumm öğrendiklerini bizimlede paylaş ben kozmetikçiye gittiğimde mutlaka en bilgili olanları esir alıyorum soruyorum tabiii kendi bildiklerimide söylüyorumm hatta watsonsda karanfil suyunun saçlara iyi geldiğini anlatmıştım saç konusunda yardım alırken şaşırmışlardı

Canim karanfil cidden iyi geliyo mu denedin mi .) ben yanmak istemyorm hatta kacyorm yanmaktan bakim yaparken koyarm dye aldm da biraz pahaliya aldm galba normal kakao yaglari daha ucz cnku .) Valla o olay konusimda kararsiz kaldim . Kullanici yorumlarini okdm bzm sitede memnunlar ama benm cldme sivlce yapar mi dye sey edyorm karma yagli ciltler icinms ama off off .)
Cay agaci yagini blyrm da kremini merak ettim 200 kusir gramdi 20liraydi herseyi o kadar pahalya aliyorz ki ucz bey olnca aphe edyo insn .)

denedim canim karanfili cok guzel yapiyor saclari bi kavonoza 6-7 tane karanfil atip agzini kapatip karanlik yerde 3 gun bekletiyorsun sonra dustan once saca surup diplerede 20-30 dk bekletiyorsun sonra saclarini yikadiginda olusan yumusaklik ve parlakliga inanamazsin 2 kere yaptim ben sonra unuttum tekrarlamayi ben bisi yapinca devamini getiremiyorum :))

denedim canim karanfili cok guzel yapiyor saclari bi kavonoza 6-7 tane karanfil atip agzini kapatip karanlik yerde 3 gun bekletiyorsun sonra dustan once saca surup diplerede 20-30 dk bekletiyorsun sonra saclarini yikadiginda olusan yumusaklik ve parlakliga inanamazsin 2 kere yaptim ben sonra unuttum tekrarlamayi ben bisi yapinca devamini getiremiyorum :))

Mecitefendi Kakao yağı kremi cildime çok iyi geldi tavsiye ederim canım

kızlar bundan sipariş ettim normalde nivea nın 30 faktörlüsünü kullanıyordum transparan olandan ama bu sefer bundan sipariş verdim nasıl acaba hiç bilmiyorum:26:

Olayin bir tane nemlendiricisi vardı 1 5 koruma faktörlu vitaminli falan mi ne yazıyordu. tek kelime ile muhteşemdi ama şimdi ben gündüz güneş kremi sebamed hassas ciltler icin gece yatmadan önce argan yağı sürüyor m bazen de pirinç kepeği yağı sürüyorm doğal güvenilir kimyasal yok memnunm

canımm cildin nasıl ? nasıl kullandın , ne kullandın biraz açıklar mısın bide ne gibi etkilerini gördn =)

Cildim karma tatlım, sadece alnımda aşırı yağlanma var. Nemlendirici niyetine kullanıyordum ben kremi.
(bitti malesef) Genelde geceleri kullanıyordum, temizleme jeliyle yıkadığım yüzüme bol miktarda sürüp yatıyordum
Hem cildim yağlı gibi parlamıyordu hem de yumuşacık oluyordu. Yeni favorim Loreal olduğu için yenisini alamadım

Canim cildin nasil senin , yaglar nasil gelyo memnun musn .) Benm kremlermn resmleri var geridki sayfalarda ama olay indirmdeydi bu krem degl jel kivamndydi o yuzden hsma gtti aslnda .)

Canim ben hep soyluuorm benm yuzmde karma ama sivlce yapyo kremler o yuzden korkyrm aslnda .) Ay ay bayan olmaz zor valla .) Bende memnunm kremlermden ama pahaliya gelyo daha ucza getrmk istyrm .)

güle güle kullan cnm

teşekkür ederim canımm

canım bende yüzüm için çok fazla ürün kullanmaya korkuyorum ne yalan söyliyim hemen tepki veriyor sanki hazırda bekliyor birşey olsada sivilce yapsam diye ama yaz sonu cilt temizliği yaptırmayı düşünüyorum bi kaç kez kimyasal peeling yaptırmıştım uzun zamandır birşey yaptırmıyorum yaz sonu cildime güzel bir cilt temizliği yaptırcam siyah noktam falan yok ama olmaması için elimden geleni yapıyorum tuzlada arkadaşım bir yer önerdi birlikte oraya gitmeyi düşünüyoruz.. kızlar cilt ne kadar temiz olursa olsun peeling , temizleme işlemi yaptırmak gerekiyor cilt inanılmaz canlanıyor

Benim sivilce problemim yok tatlım o yüzden ne desem yalan olur şimdi:44:

Benim cildime ne zaman cilt bakımına gitsem aşırı kuru cilt diyorlar bir cihaz var ona sokuyorsun kafanı cildin bilmem kaç kat altını görüyor güya ona kaç kez girdim her zaman aşırı kuru cilt diyorlar. Cilt bakımında kadın bana diyor ki 4 kat nemlendirici sürdüm buna rağmen yüzün resmen anında emiyo diyor. Ama buna rağmen ben düzenli nemlendirici kullandığım zaman yağ bezesi oluyor. Sivilce pek olmuyor ama yağ bezesi daha kötü. O yüz den her gün yağ kullanmıyorum gün aşırı kullanıyorum. Ama olay krem şimdi kullanmıyorum yağ kullanmaya başlamadan önce her gün kullanıyordum benim o kullandığım krem her gün kullanmama rağmen asla kötü yapmadı hic yağ bezesi yapmadı onu cok seviyorum

Canm tuzlada neresi var ki bi yer var benim bildgm de sana onereblcgm tek yer pendikte .) Bnm yuzmde ayni sennki gni hazirda beklyolr ya snr oluyorm ama bmm auh npktlrm da var .(
Benim sivilce problemim yok tatlım o yüzden ne desem yalan olur şimdi:44:

Ne guzel canm ya bende byle hemen grdgm bi kremi almak isterdm carsya ble gtsem nemlndrcm hep yanmda .)

canim neden oluyo ki acaba belkidr olay jel oldugu icin yapmamstir bende yag bezesi degl de avlce yapyolr iate ya .(

canim tuzlada aydin taner kuaforle ayni binadaymis ama adini bilmiyorum pendikte istanbul lazer estetik var ben medikal parkta yaptiriyordum o yuzden buralarin ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum sadece tavsiye ettiler :)) sen nereyi biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…