Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
benim ayaklarim cok kuru kizlar önerebileceginiz bisey var mi acaba :26:

arada bi aklima geldikce kremliyorum ama yetmiyor heralde

ayak bakımıyla ilgili bi krem ismi bilmesemde benim aklımda olan ve ellerim için bi ara kullandığım kuruluk ve çatlak için memnun kaldığım krem vazelin krem çok yağlı bi krem bol bol sürüp ellerime eldiven iyerdm sabah kalktımda yumuşacık olurdu.gece yatarken bol bol sürüp çorap giyip yatabilirsin.yanlız cilt tipin kuru olduğu için bu bakıma en az haftada 2 kez devam etmelisin.

benim ayaklarim cok kuru kizlar önerebileceginiz bisey var mi acaba :26:

arada bi aklima geldikce kremliyorum ama yetmiyor heralde

ayak bakımıyla ilgili bi krem ismi bilmesemde benim aklımda olan ve ellerim için bi ara kullandığım kuruluk ve çatlak için memnun kaldığım krem vazelin krem çok yağlı bi krem bol bol sürüp ellerime eldiven iyerdm sabah kalktımda yumuşacık olurdu.gece yatarken bol bol sürüp çorap giyip yatabilirsin.yanlız cilt tipin kuru olduğu için bu bakıma en az haftada 2 kez devam etmelisin.

az önce selülitlere karsi bundan aldim. selülitim yok gibi ama denemek istedim biliyorsunuz biz kadinlar hic memnun degiliz böyle seylerden

Eki Görüntüle 436626

canım gelişmeleri bekliyoruz biz bayanlar herşeyin en mükemmelini istiyoruz kahve telveside selilüte iyi geliyor tatlım aklında bulunsun

benim saçlarımda öyle yaa kestirdikçe sanki kırıklar yukarı çıkıyor bende anlamadım :44: hatta bazen onları koparmakla uğraşıyorum annem dalga geçmeye başladı sen onu kendine huy edindin diye ama değilll bi sürü kırık gözüme takılıyor kestirsemde

Şampuan ve kremi kullandım ben tatlım, hatta kremi hala kullanmaktayım(pembesiyle dönüşümlü olarak)
Saçlarım ne çok yağlı ne de çok kurudur, benim saçlarımı acayip yağlandırdı malesef şampuanı
Saç kremi gerçekten de kırıkları onarıyor ve saç uçlarını besliyor şiddetle tavsiye ederim
Gliss şampuan kullanmak istiyorsan önerim:

gittim canim hormanlardan dolayi dedi eskisi kadar dökülmüyor hatta yeni sac cikmaya basladi.

Canım ben hormon ilacı kullanıyorum ve bu nedenle saçlarım müthiş dökülüyordu. Otacının 10 bitki özlü şampuanını
kullanmaya başladım, baya fark etti. Dökülme baya durdu, saçımı kurutur diyordum bitkisel olduğu için ama yumuşacık yapıyor

Yüzüme kese hiç yapmadım, özel yüz keseleri var mı? Kullandığının resmini yükleyebilir misin ya da:44::44: Gözeneklerimi açmasından korkuyorum kesenin. O daha da beter bir hal alıyor çünkü...:26: Sonuç mükemmel diyince içim gitti Yapabilirim.

Eller için bi bakım biliyomusunuz kızlar.. Ellerimin hali fena... Hem kuru hem çatlak...

Annem bir zamanlar limon kabuklarıni bir şeylerle karıştırırdı ve onunla ellerimizi ayaklarımızı ovup çorap, eldiven giyip yatardık. Pamuk gibi olurdu.
Gliserinli krem veya gerçek vazelin, limon kabuğu ve yanılmıyorsam biraz süt vardı:26:

Ama ellerinize zeytin yağı sürüp sonra limonla ovabilirsiniz. Limon rengini de açıyor ( malum yazın renk farkı olabiliyor) yağ yumuşatıyor da

Bu arada kızlar duom geldi çok şüküüüüürrrr
Üçünücü hafta içinde kavuştum yani
Şimdi ben bunu nasıl kullanayım, sabah akşam yüze sürün diyor.
Jelle yıkayıp nemlendirici öncesi mi süreyim?:26:
Fikirleriniz neler?

Son düzenleme:
Canım akşam yaptım dediğini bolca vazelin sürüp kışlık eldivenide giyip öyle yattım hafif yumuşar gibi oldu ama yine aynı sanki...
canım sürekli kullanırsan emin ol faydasını göüceksin bu süre zarfında suya pek değdirmemeye çalış ellerini :))

kizlar benim saclarim normal sampuanlarda dökülüyor bana dogal sampuan önerebilirmisiniz acaba :26:

canım market şampuanlarından kaçın çünkü saçını dökmesine etken sülfat var içinde ki vücut için çok çok zararlı ayrıca paraben , tuz saçların için çok zararlı . içerisinde sülfat ve paraben olmayan şampuanlar kullanmalısın. watsonslarda ve büyük kozmetikçilerde live clean , nude var birde otacının ivy çeşidi var. live clean kullanmadım ama kullananlar memnun argan yağlı olanı da var nude kullandım memnundum gayet güzel. ama vazgeçemiyeceğm şampuanım doa. içinde ne sülfat ne paraben ne tuz var saç ve vücut için hiç bir zararlı madde içermiyor.

denizzzcim ben kullanmadım o seryi içerisinde sülfat olan hiç bi şampuan kullanmıyorm hatta:)

aşkınihancım sen diğer nemlendiriciyi de kullanıyorsun değil mi? bence ilk 1 hafta sabah akam duo kullan sonra da geceleri sadece duo sürersin gündüzleri de legere diye yazılıyodu galiba :))

Son düzenleme:
Kahve telvesini bugün iki kere yaptım çok hoşuma gitti o üzerindeki aşırı kuruluk gitti sanki sonra hemen nemlendiricimi sürdüm.. Missss

coook tesekkür ederim cnm evde vazelin yok galiba alinca bi yapiyim ben bunu eee ne de olsa yaz geliyor acik ayakkabi falan giycez dimi

ben deniyim cnm hemen buraya gelismeleri yazicam bakalim bi ise yaricakmi :26:

aaaa öylemi :26: bak bilmiyordum dikkat edicem bidakine
ben sülfat ve paraben icermeyen sampuanlara bakiyim ozaman

kizlar bide türk kahvesi icince bardaktaki kahveyi atmayin ellerinize ve yüzünüze sürün yumusaik yapiyor peeling gibi

bak canım ama piyasada çok az var süfatsz şampuan ben bildiklerimi yazdım ama toplasan 10u geçmez herlde=) bi bu söyledklerme bak istersen =)

Bugün duoyu kullandım ilk kez. Sanki sıcak basmış gibi hissettim yanaklarımda başta ya da gerçekten sıcak basmıştı bilemiyorum
Sonra gün içindeki kızarıklıklarımı da dengeledi gibi, ben çok kızarırım da
Bakalım şu sivilcelerime iyi gelsin de:26:

Bir de la roc posay sıkılaştırıcı ve mikro souyucu tonik siparişi verdim.
Bakalım bu ne zaman elime geçicek

Aa cok merak ediyorum o toniki canim iyi bi siteden almissan hemen gelir zatenn kullanip hemen yorum yapmabi iatiyorum ki bence yuzun harika olucak cbku butun seti aliyosun sen umarim duodan ve diger kremden de memnun lalirsin bu arada diger krem nasil .)
tamam cnm bakarim alincada haber veririm zaten

Tamam canim alip kullanip bizlere haber verr msn .)

İnşallah iyi gelir canım ya zengin ettim la rocu ve siteyi
Aslında nemlendiriciler çok çabuk gelmişti inşallah bu da öyle gelir.
Söylerim tabiii, kargom gelince hemen kızlara haber vereyim diye düşündüm
Nemlendiriciyi iki üç gün günde bir kez kullandım sadece. Ona rağmen iyiydi, beğendim.
Benimle birlikte alan arkadaşım da memnun.
Az evvel de duo sürdüm, hafif yakıyor evet Ama çok bir şey değil, sanki dipte olan sivilceleri çıkaracak gibi...
Sende de öyle mi olmuştu?

olmuştu canım minik sivilcelerim çıkmıştı hatta korkmuştum bu da mı sivilce yapıcak diye ama olmadı ve azcık hafif yakıyo başlarda ama sonra alışıyo cildin benim cildimi çok yakmamıştı daha önce bioderma kullandığımda o çok yakmıştı o zaman alışmıştı yüzüm.) bende az önce duşa girdim çıktım sürdüm rahatladım=))

kızlar bu arada pazar günü sipariş ettiğim saç serumum ve sıvı saç kremim geldi yorum yapayım hemen:)
***nevacare acil sıvı saç bakım kremi : duştan çıktım saçlarıma sıktım 5 dakika sonra saçlarımı taradım ve saç kremi sürdüğümden çok daha rahat tarandı yumuşacık oldu saçlarım. beğendim benden tam not aldı :)))
***sarıkız saç serumu : sadece 4 fıs sıktım bütün saçıma yetti saçalarım yumuşacık kuruyunca daha net belli olcak ama beğendim. kokular zevke göre değişse de ben serumun kokusunu çoooookkkk beğendiim :)) kuruyunca bi kez daha yorum yapıcam :)
bu arada istanbula gittiğimde daha önce bi kuaförde gördüğüm ama sonra bi kaç kozmetikçiye girdiğimde sorup bulamadığım meyve kokulu fön sularından bulmaya çalışıcam eminönünden filan bulabilirm herlde diye düşünüyorum :)

Sivilceleri geçiriyor bu değil mi? içimdekileri söküp atsa da kurtuluversem artık
Çok az yakıyor zaten geçiyor sonra...

kızlar bende gliss saç şampuanını denedim ama tam istediğim gibi yani her zaman ki gibi saçlarım yumuşak olmadı bi tuhaf oldu sanki birazcık sert gibii :26:

acaba alışmadığı için mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…