benim ayaklarim cok kuru kizlar önerebileceginiz bisey var mi acaba :26:
arada bi aklima geldikce kremliyorum ama yetmiyor heralde
benim ayaklarim cok kuru kizlar önerebileceginiz bisey var mi acaba :26:
arada bi aklima geldikce kremliyorum ama yetmiyor heralde
az önce selülitlere karsi bundan aldim. selülitim yok gibi ama denemek istedimbiliyorsunuz biz kadinlar hic memnun degiliz böyle seylerden
Eki Görüntüle 436626
denizzz cnm ben bu şampuanı üniversitede düzleştiriciden kırılan saçlarımı onarmak için kullanmıştım, ve çok işime yaramıştı. şampuan, krem, maske , hepsini almıştım. ama birazcık çabuk yağlandırıyordu benim saçlarımı, ki zaten hergün yıkamak zorunda bırakacak kadar yağlıdır saçlarım.
buarada hücre yenileyici olarak kullandığım madecassol ilaca bazen ara verip hametan adlı ilaca geçiş yapıyorum, çünkü cilt alıştığı şeylere tepki vermiyor bisüre sonra, bende alıştırmamak adına böyle yapıyorum. hametanda madecassola eş değer bir ilaçtır bilginiz olsun
[/url][/IMG]
kızlar bende dün gliss in şampuanını aldım ama henüz denemedim .. içinde argan yağının olması dikkatimi çekti aranızda kullanan var mı memnun kaldınız mı
Gliss Oil Nutritive Şampuan - Kolay Kırılan Uzun Saçlar İçin
Argan ve Shea yağı içeren bakım formülü saçınızı yeniden yapılandırarak hem kırılmaya hem de saç uçlarındaki çatallaşma oluşumuna karşı korur.
Saçınızı onarır ve saç kırılmasında 85’e varan azalma sağlar
Saçlarınıza kökten uca kadar güç ve parlaklık verir..
gittim canim hormanlardan dolayi dedi eskisi kadar dökülmüyor hatta yeni sac cikmaya basladi.
cnm banyoda kese denedinmi hiç yüzüne ? kesinlikle hırpalamadan hafif sabunla yumuşatarak dairesel hareketlerle hafif hafif kese yap yüzüne , banyo sonrasıda madecassol sür , mor mor lekelerin açıldığını göreceksin. ben kışın stresten sivilce çıkardım baya, sivilceler gitti ama mor - kahverengi lekeleri kaldı, sırf buyüzden fondöten kullandım 1.5-2 ay, baktım fondöten bana göre değil lekelerle mücadeleye başladım ve bu dediklerimi yapıp kremleri kullandım, sonuç mükemmel.
Eller için bi bakım biliyomusunuz kızlar.. Ellerimin hali fena... Hem kuru hem çatlak...
canım sürekli kullanırsan emin ol faydasını göüceksin bu süre zarfında suya pek değdirmemeye çalış ellerini :))Canım akşam yaptım dediğini bolca vazelin sürüp kışlık eldivenide giyip öyle yattım hafif yumuşar gibi oldu ama yine aynı sanki...
kizlar benim saclarim normal sampuanlarda dökülüyor bana dogal sampuan önerebilirmisiniz acaba :26:
coook tesekkür ederim cnmayak bakımıyla ilgili bi krem ismi bilmesemde benim aklımda olan ve ellerim için bi ara kullandığım kuruluk ve çatlak için memnun kaldığım krem vazelin krem çok yağlı bi krem bol bol sürüp ellerime eldiven iyerdm sabah kalktımda yumuşacık olurdu.gece yatarken bol bol sürüp çorap giyip yatabilirsin.yanlız cilt tipin kuru olduğu için bu bakıma en az haftada 2 kez devam etmelisin.
ben deniyim cnm hemen buraya gelismeleri yazicamcanım gelişmeleri bekliyoruz biz bayanlar herşeyin en mükemmelini istiyoruzkahve telveside selilüte iyi geliyor tatlım aklında bulunsun
benim saçlarımda öyle yaa kestirdikçe sanki kırıklar yukarı çıkıyor bende anlamadım :44: hatta bazen onları koparmakla uğraşıyorum annem dalga geçmeye başladı sen onu kendine huy edindin diye ama değilll bi sürü kırık gözüme takılıyor kestirsemde
canım sürekli kullanırsan emin ol faydasını göüceksin bu süre zarfında suya pek değdirmemeye çalış ellerini :))
canım market şampuanlarından kaçın çünkü saçını dökmesine etken sülfat var içinde ki vücut için çok çok zararlı ayrıca paraben , tuz saçların için çok zararlı . içerisinde sülfat ve paraben olmayan şampuanlar kullanmalısın. watsonslarda ve büyük kozmetikçilerde live clean , nude var birde otacının ivy çeşidi var. live clean kullanmadım ama kullananlar memnun argan yağlı olanı da var nude kullandım memnundum gayet güzel. ama vazgeçemiyeceğm şampuanım doa. içinde ne sülfat ne paraben ne tuz var saç ve vücut için hiç bir zararlı madde içermiyor.
denizzzcim ben kullanmadım o seryi içerisinde sülfat olan hiç bi şampuan kullanmıyorm hatta:)
aşkınihancım sen diğer nemlendiriciyi de kullanıyorsun değil mi? bence ilk 1 hafta sabah akam duo kullan sonra da geceleri sadece duo sürersin gündüzleri de legere diye yazılıyodu galiba :))
coook tesekkür ederim cnmevde vazelin yok galiba alinca bi yapiyim ben bunu eee ne de olsa yaz geliyor acik ayakkabi falan giycez dimi
ben deniyim cnm hemen buraya gelismeleri yazicambakalim bi ise yaricakmi :26:
aaaa öylemi :26: bak bilmiyordum dikkat edicem bidakine
ben sülfat ve paraben icermeyen sampuanlara bakiyim ozaman
kizlar bide türk kahvesi icince bardaktaki kahveyi atmayin ellerinize ve yüzünüze sürün yumusaik yapiyor peeling gibi
bak canım ama piyasada çok az var süfatsz şampuan ben bildiklerimi yazdım ama toplasan 10u geçmez herlde=) bi bu söyledklerme bak istersen =)
Aa cok merak ediyorum o toniki canim iyi bi siteden almissan hemen gelir zatenn kullanip hemen yorum yapmabi iatiyorum ki bence yuzun harika olucak cbku butun seti aliyosun sen umarim duodan ve diger kremden de memnun lalirsin bu arada diger krem nasil .)Bugün duoyu kullandım ilk kez. Sanki sıcak basmış gibi hissettim yanaklarımda başta ya da gerçekten sıcak basmıştı bilemiyorum
Sonra gün içindeki kızarıklıklarımı da dengeledi gibi, ben çok kızarırım da
Bakalım şu sivilcelerime iyi gelsin de:26:
Bir de la roc posay sıkılaştırıcı ve mikro souyucu tonik siparişi verdim.
Bakalım bu ne zaman elime geçicek
tamam cnm bakarim alincada haber veririm zaten
İnşallah iyi gelir canım ya zengin ettim la rocu ve siteyi
Aslında nemlendiriciler çok çabuk gelmişti inşallah bu da öyle gelir.
Söylerim tabiii, kargom gelince hemen kızlara haber vereyim diye düşündüm
Nemlendiriciyi iki üç gün günde bir kez kullandım sadece. Ona rağmen iyiydi, beğendim.
Benimle birlikte alan arkadaşım da memnun.
Az evvel de duo sürdüm, hafif yakıyor evetAma çok bir şey değil, sanki dipte olan sivilceleri çıkaracak gibi...
Sende de öyle mi olmuştu?
olmuştu canım minik sivilcelerim çıkmıştı hatta korkmuştum bu da mı sivilce yapıcak diye ama olmadı ve azcık hafif yakıyo başlarda ama sonra alışıyo cildin benim cildimi çok yakmamıştı daha önce bioderma kullandığımda o çok yakmıştı o zaman alışmıştı yüzüm.) bende az önce duşa girdim çıktım sürdüm rahatladım=))
kızlar bu arada pazar günü sipariş ettiğim saç serumum ve sıvı saç kremim geldi yorum yapayım hemen:)
***nevacare acil sıvı saç bakım kremi : duştan çıktım saçlarıma sıktım 5 dakika sonra saçlarımı taradım ve saç kremi sürdüğümden çok daha rahat tarandı yumuşacık oldu saçlarım. beğendim benden tam not aldı :)))
***sarıkız saç serumu : sadece 4 fıs sıktım bütün saçıma yetti saçalarım yumuşacık kuruyunca daha net belli olcak ama beğendim. kokular zevke göre değişse de ben serumun kokusunu çoooookkkk beğendiim :)) kuruyunca bi kez daha yorum yapıcam :)
bu arada istanbula gittiğimde daha önce bi kuaförde gördüğüm ama sonra bi kaç kozmetikçiye girdiğimde sorup bulamadığım meyve kokulu fön sularından bulmaya çalışıcam eminönünden filan bulabilirm herlde diye düşünüyorum :)
Sivilceleri geçiriyor bu değil mi? içimdekileri söküp atsa da kurtuluversem artık
Çok az yakıyor zaten geçiyor sonra...
gliss i ben de hic sevmemkızlar bende gliss saç şampuanını denedim ama tam istediğim gibi yani her zaman ki gibi saçlarım yumuşak olmadı bi tuhaf oldu sanki birazcık sert gibii :26:
acaba alışmadığı için mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?