Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
25 yasındayım bide :)))

Canim benim cildim de hassas sivilcem surdugm kremler yuznden bde ozl dnmlerde cikar . La roche posay toleranie gibi bi serisi vardi hassas yagli ciltler icin nemlendiriciler var ayriva siyah noktalar icn bioderma AI var . Benimkler ssayesnde baya haflfledi smdi sabhlari suryrm gne burnmn ustne .) Ayni zamnda goznkler svlceler icn la rohce effaclar duo var . Birde icimze sinen la roche hydrane legere gibi bisey var yazlslrni pek bilmyrm ama su an. Sen ne icn bisey istysn nmlndrci mi siyah nokta icn mi .)[/QUOTE]

bakım yapmayı bilmiyorum doğru ürünleri bulamıyorum hani günlük cildime neler yapmam lazım o anlamda 25 yaşındayım orta sivilceli yağlı ve siyah noktalı cildim var.

Kızlaaarrr kargomun biri geldiiiii
Üstelik daha sonra sipariş ettiklerim geldi hala duo yolu gözlüyorum ama pek sevindim doğrusu.
İşte ürünleriim diyip fotoğraf eklemeye çalıştım ama ekleyemedim bir türlü, hata veriyor.
Zaten bildiğiniz ürünlerdi.
La roc effaclar temizleme jeli ve la roc hydreane legere nemlendirci. Jeli eve gelir gelmez kullandım, köpürdü biraz üstelik buna sevindim, aksi halde temiz olmuyormuş gibi hissediyorum Nemlendiriciyi sürmedim henüz bunu gözlemlemek istedim, temiz ferah, yumuşak bir his bıraktı yüzümde. Çok az gerginlik hissettim ama rahatsız edici boyutta değil henüz.
Nemlendrici 40 ml. ufak ama etkisi büyük olur umarım yoksa ömrü kısa gibi.
Bakalım duoya da kavuşsaydım bir an önce. Her an la rocun toniğini de sipariş verebilirim, zaten iki gündür yeni ve kocaman sivilcelerle başım dertte.
Öğrencilerim bile yüzünüze noldu diyor yaa

hem uygun hem güvenilir hangi siteler var kızlar,dermokozametik için..son kullanma tarihi yakın olabiliyor,sorup öyle almak lazım,benim başıma geldi.

Kizlarrr burda ism veremiyorz site adi .) Ozelden atabili iatersenz .)
DeniZzZcim sende bak canim merk ettm valla o maskeyi.
Askinihancim kargnun gelmsne cok cok sevindim gercekrten .)

Son düzenleme:

bakım yapmayı bilmiyorum doğru ürünleri bulamıyorum hani günlük cildime neler yapmam lazım o anlamda 25 yaşındayım orta sivilceli yağlı ve siyah noktalı cildim var.[/QUOTE]

Canim effaclar duo sivilceli ve yagli ciltler icin .) ben cildim akneye meyilli oldugu icin kullaniyorum tavsoye ederim. Siyah noktalaricin bi donm bioderma kullanmstim o zamanlar etkisi.yokms gbi gelmsti ama di farkettm vrms.sadce burnmn uzerne suruyorm gunde 1 kez . Bi sure daha kullanym yorm yapcm abma effaclar kullanabilrsin guzel bi urun .) Birde kil maskesi yapmani.onerebilirim haftada 2 kez .)

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...231952-porselen-cilt-i231in-maya-maskesi.html burda b tarif var canım ama ben kafama göre yapıorum.her gün uyguladım bi ara zararını görmedim aksine fayasını gördüm.çok fazla baya almıyordum ben .yaş maya ile yapıyorum.çay kaşığınn ucu ile alıyorm mayadan biraz üstüne ister su,ister soda dök,onunla yumuşat canım.sıvı olsun .ben süt kullanmadım cildim yağlı diye.istersen bi kaç damla limon da damlatabilirsin.gözeneklerme iyi geldi bayadır uygulamıyorum.baz ı arkadaşlara dokunmuş sanırım mya.bence az bişey dene.maya çok yararlı cilt için gerçekten de .

aşkınihancım keşke foto yükleyebilsen çok iyi olurdu biz biliyoruz ama bilmeyenlerinde enazından dikkatini çekerdi yardımcı olurdu sen tekrardan denemeye çalış bir gelişmelerden bizi haberdar et tatlım bakalım nasıl sonuç vericekk yumuşacık tertemiz bir cilde kavuşursun inş

concordiaa canım tamam hatırladım o maskeyi cildim sorunluyken yapmıştım bir iki kere ama sonuç alamayınca bırakmıştım tekrar deniyim o zaman

İşte ürünleriiiiiimmm.....
Denizcim yükleyebildim nihayet
Bu fotoğrafı ekleyebilmek için 10 dakikadır uğraşıyorum. F. makinasınınkinde hep hata verdi, telefondan çekip yükledim oldu hemen. :44:
Nemlendiriciyi de sürdüm dün, o sıra yüzüm kızarmıştı biraz. iyi geldi, ferahlattı sanki biraz.

nemlendirici kucukmus bayagi canim bi kac gune bakalim etkisini gosterir bide duo gelseydi bende sinir oldum yaa 1 haftayi gecti dimi siparis vereli ... bende dusunuyorum nemlendirici elimdekiler azalsinda cok kuru cildim nemlendiricileri bile somuruyor cildim ilac sonrasi boyle oldu

Selam kızlar.. Hemen yüz tipimi anlatıyorum T bölgem yağlı onun haricinde karma bi cildim var.. Sivilce problemim pek yok ama böyle isirik şeklinde çıkıyo bazen ben ona bile sinir oluyorum gözeneklerim çok fazla açık değil hafif siyah nokta var.. Cildimin çok problemli olmamasına rağmen ben yinede daha güzel olsun istiyorum böyle pürüzsüz stiyorum.. Marka olarak genelde oriflame kullanıyorum ama topiği okuyunca fark ettim benim bilmediğim ne çok marka varmış... Arada maske yapıyorum ama sanki hiç faydasını görmüyo gibiyim.. Maya maskesi yaptım en son.. Pamuk gibi bi cilt için önerilerinizi bekliyorum...

Evet canım nemlendirici baya küçük, 40 ml. Çabuk bitecekmiş gibi.
Kullanmaya kıyamıyorum.
Duoyu sipariş vereli 2 hafta oldu. Bunları geçen hafta istemiştim geldiler ama o nasibim mi değil, çözmüş değilim. Benim de bazen çok kuru pul pul oluyor, bazen de özellikle burnum vıcık vıcık yağ sanki. Ne dengesiz cilt tipim var benim
Bu arada geçen günkü yeşilli göz makyajı ve kahveli de çok hoştu ya pek beğenmiştim

Hayatsultan'cım hoş geldiiiinn
Sivilce tedavisi öncesi peeek çok maske filan yapmıştım ben de ama artık cesaret edemiyorum :26:
Deniiz ve bsrgözde daha çok yardımcı olacaklardır sana.
Ama cilt temizliği önemli, yüzün için uygun bir temizleyicin, toniğin filan var mı?

Son düzenleme:

Tonik hiç kullanmıyorum yüzümüde dalin bebe şampuanıyla yıkıyorum iyi geliyo yumuşacık yapıyo... Avondan bi nemlendirici sipariş ettim şu azra akın'ın tanıktıklarından bakalım nası bişey çıkacak.. Makyajla aram zaten yoktur fondoten falan hiç kullanmam.. Kozmetiğe düşkünüm ama bu konuda cahilim biraz... Neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum..

hayatsultan elinde hangi bakım ürünleri var sen bize söyle madem fazla sorunlu bir cildin yok onları değerlendirelim sadece sana karma bir cildin olduğu için dengeleyici önerebilirim .. bu arada yaş kaç tatlım önerirken onlarıda dikkate alıyoruz

aşkınihancım çok çok sürmene gerek yok azıcık sürsen yeter ben 3 ay öncde bioderma aldm 30 ml bi süre bırakmıştım ama hala var azcık kullanman yetiyor. yüzünü yıkadıktan sonra yüzünde hafçf nem ıslaklık varken sürersen çok güzel olur :))

hayalsutan keşke avon almasaydın pek iyi değil avon ürünleri. dalin gayet güzel canım onu bende kullanıcam ne zamandır alcam alcam diyorum da evdeki jelim bitmeden almak istemiyorum :) kil maskesi kullanabilirsin bence karma olduğu için cildin. makyaj konusunda bende yardımcı olamıyorum ne yazk ki sevmiyorum yapmay :)) siyah noktalar ve gözenekler için düzenli bioderma kullanıp yorum yazıcam zaten ayrı bi sınavlarm bitsin resmleri de çekp koycam ürünlern :))

Kizlarrr burda ism veremiyorz site adi .) Ozelden atabili iatersenz .)
DeniZzZcim sende bak canim merk ettm valla o maskeyi.
Askinihancim kargnun gelmsne cok cok sevindim gercekrten .)

özelden mail atarsanız sevinirim..

Tekrardan merhabalar kızlar... Ben 22 yaşındayım.. Bugüne kadar öyle düzenli olarak bi ürün kullanmadım.. Yani ayy bu ürünü çok sevdim çok faydasını gördüm bitince tekrar alayım demedim hiç.. Çevremde avon ve oriflame satan arkadaşlarım var genelde oriflame kullanıyorum ama dediğim gibi bitince aynı şeyi tekrar almıyorum.. Kozmetik mağazasına gidince de ellerindeki ürünü satmak için herşeyi öneriyorlar kandırılmak istemiyorum... Mesela neutrogene nın yıkama jelini aldım ama bi kaç kullanımda yüzümü acayip kuruttu hemen bıraktım.. Şu aralar ise sadece dalinle yıkıyorum onun haricinde hiiiiçççç bişey kullanmıyorum...

Tekrardan merhabalar kızlar... Ben 22 yaşındayım.. Bugüne kadar öyle düzenli olarak bi ürün kullanmadım.. Yani ayy bu ürünü çok sevdim çok faydasını gördüm bitince tekrar alayım demedim hiç.. Çevremde avon ve oriflame satan arkadaşlarım var genelde oriflame kullanıyorum ama dediğim gibi bitince aynı şeyi tekrar almıyorum.. Kozmetik mağazasına gidince de ellerindeki ürünü satmak için herşeyi öneriyorlar kandırılmak istemiyorum... Mesela neutrogene nın yıkama jelini aldım ama bi kaç kullanımda yüzümü acayip kuruttu hemen bıraktım.. Şu aralar ise sadece dalinle yıkıyorum onun haricinde hiiiiçççç bişey kullanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…