25 yasındayım bide :)))
hem uygun hem güvenilir hangi siteler var kızlar,dermokozametik için..son kullanma tarihi yakın olabiliyor,sorup öyle almak lazım,benim başıma geldi.
cnım önerebileceğin bir site var mı? la roche alacğım ben de jelini.tonik konusunda hala muhallaktayım .hangisi daha fazla sıkılastırır bilemiyorum.bebek gibi ciltlermiz olsun insallah .kızlar buarada maya maskesini öneririm size.gerçekten ciltte çok güzel etki bırakıyor.sıkılaştırıyor gözenekleri.
Canim benim cildim de hassas sivilcem surdugm kremler yuznden bde ozl dnmlerde cikar . La roche posay toleranie gibi bi serisi vardi hassas yagli ciltler icin nemlendiriciler var ayriva siyah noktalar icn bioderma AI var . Benimkler ssayesnde baya haflfledi smdi sabhlari suryrm gne burnmn ustne .) Ayni zamnda goznkler svlceler icn la rohce effaclar duo var . Birde icimze sinen la roche hydrane legere gibi bisey var yazlslrni pek bilmyrm ama su an. Sen ne icn bisey istysn nmlndrci mi siyah nokta icn mi .)
aşkınihancım evet içinde alkol varmış ama en hassas ciltler için bile uygunmuş istersen innovanın benim kullandığımdan da alabilirsin o alkolsüz.. ama ben sadece hassas ciltler için uygun mu ona dikkat ediyorum .. tonik pedler var bende mesela onun içinde alkol var ama birşey yapmadı cildime.. zaten kimyasal peeling de falanda alkolle temizliyolar cildi o kadar takılmaya gerek yok bence sadece hassas ciltler için uygun mu ona dikkat etmek lazım
concordiaa maya maskesini nasıl yapıyorsun sen tarifini verde bizde deneyelim canım =))
bsrgzde yok tatlım çok farklı bir markanın yağıydı yağ şeklindeydi tekrardan indiğimde bakıcam çarşıya =)) evde argan yağı var diye pek üstüne düşmemiştim =))
Kızlaaarrr kargomun biri geldiiiii
Üstelik daha sonra sipariş ettiklerim geldi hala duo yolu gözlüyorum ama pek sevindim doğrusu.
İşte ürünleriim diyip fotoğraf eklemeye çalıştım ama ekleyemedim bir türlü, hata veriyor.
Zaten bildiğiniz ürünlerdi.
La roc effaclar temizleme jeli ve la roc hydreane legere nemlendirci. Jeli eve gelir gelmez kullandım, köpürdü biraz üstelik buna sevindim, aksi halde temiz olmuyormuş gibi hissediyorumNemlendiriciyi sürmedim henüz bunu gözlemlemek istedim, temiz ferah, yumuşak bir his bıraktı yüzümde. Çok az gerginlik hissettim ama rahatsız edici boyutta değil henüz.
Nemlendrici 40 ml. ufak ama etkisi büyük olur umarım yoksa ömrü kısa gibi.
Bakalım duoya da kavuşsaydım bir an önce. Her an la rocun toniğini de sipariş verebilirim, zaten iki gündür yeni ve kocaman sivilcelerle başım dertte.
Öğrencilerim bile yüzünüze noldu diyor yaa
nemlendirici kucukmus bayagi canim bi kac gune bakalim etkisini gosterir bide duo gelseydi bende sinir oldum yaa 1 haftayi gecti dimi siparis vereli ... bende dusunuyorum nemlendirici elimdekiler azalsinda cok kuru cildim nemlendiricileri bile somuruyor cildim ilac sonrasi boyle oldu
Evet canım nemlendirici baya küçük, 40 ml. Çabuk bitecekmiş gibi.
Kullanmaya kıyamıyorum.
Duoyu sipariş vereli 2 hafta oldu. Bunları geçen hafta istemiştim geldiler ama o nasibim mi değil, çözmüş değilim. Benim de bazen çok kuru pul pul oluyor, bazen de özellikle burnum vıcık vıcık yağ sanki. Ne dengesiz cilt tipim var benim
Bu arada geçen günkü yeşilli göz makyajı ve kahveli de çok hoştu ya pek beğenmiştim
Hayatsultan'cım hoş geldiiiinn
Sivilce tedavisi öncesi peeek çok maske filan yapmıştım ben de ama artık cesaret edemiyorum :26:
Deniiz ve bsrgözde daha çok yardımcı olacaklardır sana.
Ama cilt temizliği önemli, yüzün için uygun bir temizleyicin, toniğin filan var mı?
Kizlarrr burda ism veremiyorz site adi .) Ozelden atabili iatersenz .)
DeniZzZcim sende bak canim merk ettm valla o maskeyi.
Askinihancim kargnun gelmsne cok cok sevindim gercekrten .)
aşkınihancım çok çok sürmene gerek yok azıcık sürsen yeter ben 3 ay öncde bioderma aldm 30 ml bi süre bırakmıştım ama hala var azcık kullanman yetiyor. yüzünü yıkadıktan sonra yüzünde hafçf nem ıslaklık varken sürersen çok güzel olur :))
Evet az bir miktarı da yetiyor sanki ama işte bol bol süreyim daha iyi olur mantığı hakim bende
Gerçi kıyamadığımdan bunu azar azar sürüyorum.
Ay evet öyle yapayım ben de iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?