Tekrardan merhabalar kızlar... Ben 22 yaşındayım.. Bugüne kadar öyle düzenli olarak bi ürün kullanmadım.. Yani ayy bu ürünü çok sevdim çok faydasını gördüm bitince tekrar alayım demedim hiç.. Çevremde avon ve oriflame satan arkadaşlarım var genelde oriflame kullanıyorum ama dediğim gibi bitince aynı şeyi tekrar almıyorum.. Kozmetik mağazasına gidince de ellerindeki ürünü satmak için herşeyi öneriyorlar kandırılmak istemiyorum... Mesela neutrogene nın yıkama jelini aldım ama bi kaç kullanımda yüzümü acayip kuruttu hemen bıraktım.. Şu aralar ise sadece dalinle yıkıyorum onun haricinde hiiiiçççç bişey kullanmıyorum...
canım loeral in 3 etkili köpük jeli var norma ve karma ciltler için olanı dengeleyicidir .. temizliyor nemlendiriyor canlandırıyor cildi .. ben loeralin ürünlerini kullanıyorum peeling ve rahatlatıcısını işe yarıyor seviyorum benim cildime iyi geliyor .. bu 3 lü etki hepsi bir arada ve fiyatıda uygun sadece bu cilt temizliğinin hepsini kapsar canım cildinde sorun olmadığı için bunu temizleme açısından önerebilirim ...