İyi yapmışsın canım en azından cildin için faydası olanı almış oldun. İnşallah iyi gelir.
canım mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum sana =) bi bakalm aklm hala diğer kremde inat edip onu bile alabilim aslında fiyatı da diğerlerine göre daha uygun bi süre şu biodermayı yanaklrma sürym de kırmızılkları geçsin=)
valla bilmiyorum canım ya off off . bende alcam canım öyle tavsiye edip kaçmış gibi olmayayım=))) onun hem fiyatı uygun hemde kullananlar memnun=)) eczanede yoktu la roche un alcağım ürünü aslında diğer serisinin de kremleri kalmamış . evdeki kremi azcık kullanayım sonra hemen alıcam bende =)Boşalttım şimdi canım...Sen tavsiye ettin ben aldımAcil ihtiyacın yoksa bekle biraz, pişman olma alıp da. Bu kızarıklıklardan çektiğimiz nedir ya
Ne zaman pürüzsüz olacak cildimiz
kızlar merhaba aranıza beni de alır mısınız ???? :)
ben pek bakım yapmıyorum çünkü neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum yağlı sivilceli ve bol siyah noktalı bir cildim var bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim....
Denizveg'i ben de görmedim, üyeliğini mi aktifleştirmesi gerekiyor kivalla bilmiyorum canım ya off off . bende alcam canım öyle tavsiye edip kaçmış gibi olmayayım=))) onun hem fiyatı uygun hemde kullananlar memnun=)) eczanede yoktu la roche un alcağım ürünü aslında diğer serisinin de kremleri kalmamış . evdeki kremi azcık kullanayım sonra hemen alıcam bende =)
:) evet yani hem bize al diyosun hem de kendin kullanmıyosun ama olmaz ki böyleBen de okudum blog yorumlarını filan baya memnun kalan var. Umarım bizde de etkili olur, kızarıklıklara bile iyi geliyor demişler. Bu arada sen duo kullanıyodun o sivilce morluklarını götürüyor mu?
canımm hoşgeldin gel tabi :) bu arada denizveg nerde onu göremedim hesap pasif diyo( aslında denizveg güzel tavsiyerlde bulunabilirdi ama bende elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve. kaç yaşındasın canım. bide cildin hassas mı =)
kızlar güneş lekeleri için neler kullanabilirim??tercihim dogal seyler
Güneş Lekesi İçin Formül
Süt kaymağı, yulaf ezmesi ve domates suyunu bir güzel karıştırdıktan sonra maske olarak yüzümüzde uygulandığında da cilt lekeleri tedavisinde önemli bir başarı elde ettiğinizi göreceksiniz. Bu bitkisel maske, bilhassa güneş lekelerinin yok edilmesinde ve koyu ciltlere sahip esmer kişilerin cilt rengini açmada ve cildi beyazlaştırmada işe yaramaktadır.
cilt lekelerine bitkisel çözüm
Şayet yüzünüzün herhangi bir bölgesinde kahverengimsi cilt lekeleri bulunuyorsa ve bu cilt lekeleri cildinizin diğer lekelerine nazaran daha koyu kıvamda ise bu durumda patates suyunu, yulaf ezmesiyle karıştırıp maske haline getirerek cilt lekesi bulunan bölgede uygulayarak düzenli kullanımla kahverengi cilt lekelerini yok edebilirsiniz. Patates suyu gerçekten istenmeyen cilt lekelerinin yok edilmesinde iyi bir bitkisel çözüm ve ev yapımı tedavi metodu olarak göze çarpmaktadır.
güneş lekelerine bitkisel çözüm
Güneşte fazla kalma neticesinde güneş ışınlarına maruz kalan hassas ciltli kişilerde görülen cilt ve güneş lekeleri ise yine etkili bir ev tedavisi ve bitkisel çözüm ile geçirilebilmektedir. Genelde dağcılık kayak, sörf gibi outdoor tabir edilen doğa sporları ile uğraşan kişilerde görülen koyu renkli güneş lekeleri, tenimizde hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkarmakta ve geçmesi çok uzun bir zaman alabilmektedir.
Güneş lekelerini geçirmek için nişasta tozu ile birkaç damla kireç suyunun karıştırılması yeterlidir. Bu karışımı 30 dk kadar dinlendirdikten ve maske haline getirdikten sonra cildimizin güneş lekeli kısımlarına sürerek 4-5 gün boyunca tatbik etmeliyiz. Daha sonra ilerleyen zamanda güneş lekelerinin hızla iyileştiğini göreceksiniz. .
paylaşım için tşkler
canımm hoşgeldin gel tabi :) bu arada denizveg nerde onu göremedim hesap pasif diyo( aslında denizveg güzel tavsiyerlde bulunabilirdi ama bende elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve. kaç yaşındasın canım. bide cildin hassas mı =)
tsk ederımmmmm :) evet cildim hassas sivilcem çok yok ama çıkınca sağlam çıkar
bana da yardımcı olabilir misnizsiyah nokta ve gözeneklerle başım dertte.buara saldım kendimi hiç temizlemiyorum cildimi bi makyaj yapar isem o zman yatarken temızlıyorum o kadar.onun haricinde jel kullanmıyorum.babe kulllanıyordum en son.o da bitmek üzere az bir şey kaldı.aman aman bi faydasını göremedim.şimdi markamı değişmek istoyrum.o kadar çok seçenek var ki . kafam karıştı.ddf,nestla,la roche,avene,dermolıgıca... bunlar ön planda gibi.seçım yapamdıgım için de aksıya alındı bakım işleri maalesef..
canım bi ara gülsuyu kullandım ama iyi gelmedi benim cildime .evet yumuşacık yapıyordu da gözeneklerimi inanılmaz genişletti.temizlediği için sanırım gözenekleri.hiç yaramadı yani.gül suyu bazı ciltlere çk iyi gelirken bazılarına hiç iyi gelmiyor maalesef ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?