• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Merhaba

Öncelikle herkese güzellikler ve memnun kaldığı, amacına ulaştığı güzel güzel alışverişler diliyorum.

Buraya alışveriş yaptığınızda onları mı paylaşıyorsunuz?
Bir de, sadece makyaj ve renkli kozmetik ürünlerinizi mi, yoksa hem bunları hem de diğer cilt bakım ve kişisel bakım ürünlerinizi de kapsayan paylaşımlar mı yapıyorsunuz acaba?

Ben paylaşımlar bakımından "Markanı kendin seç" başlığından başka bir başlıkla pek ilgilenmemiştim ve bu kapsamda forumdaki diğer başlıklarla da hiç ilgilenmemiştim daha önce.

Arada ben de size katılmak isterim, yukarıdaki sorularım netleştiğinde, kendi kullandıklarımın yenilerini aldığım zaman konunun kapsamına girenleri paylaşırım ara ara.

Güle güle ve iyi günlerde kullanın aldıklarınızı.

Görüşmek üzere.
Canim gel tabiki aramiza cok mutlu oluruz. Biz cilt bakim urunlerimizi, kisisel urunlerimizi , alisverislerimizi , makyaj urulerimizi , sac bakim urunlerimizi hatta normal alisverislerimizi bile paylasiyorz. Sende gelip bizimle kendi urunlerini paylasirsan senin urunlerini de gormus bir seyler daha ogrenmis oluruz:-)

Özel tarihlerde alışveriş güzelmiş... :34:
Yok canım henüz kullanmadım, o ne işe yarıyo, şöyle yapsam yıkasam harika bir cilt çıksa:1::1::1:
sadece yaban mersinli masleyi kullandım ve memnun kaldım, bir de hani o iki kullanımlık ya.
Ben mesela birini açtım ama o bile fazla geldi, ikinci kez kullanılır mı o? Bir zararı olur mu?
Bir de bir de o bioder neye iyi geliyor, gözeneklere mi?:17:

Kullanilir canim bizde diyorduk ya bir paket birden fazla kullanilir diye ben bazen tekli olanin icinden bir miktar alip gerisini birakiyorum. 2 kez kullaniyorum hatta deniz de oyle yapiyordu zarari olmuyor :-)
Bioderma da yuzumuzdeki kizarikliklar icin kizarik olan bolgelere lokal olarak uygulaniyor. Cok cok cok az miktari bile yeterli oluyor :-) canim yesil maskenin arkasinda neye ise yaradigi yaziyor olmasi lazim ama nem veriyor cildine guzelce :-)

Canim gel tabiki aramiza cok mutlu oluruz. Biz cilt bakim urunlerimizi, kisisel urunlerimizi , alisverislerimizi , makyaj urulerimizi , sac bakim urunlerimizi hatta normal alisverislerimizi bile paylasiyorz. Sende gelip bizimle kendi urunlerini paylasirsan senin urunlerini de gormus bir seyler daha ogrenmis oluruz:-)

Ne güzel.
Bu sıcak karşılama için de çok teşekkür ediyorum. Pek bir mutlu hissettirdiniz bana kendimi. :21::9:

Aslında, uzun zamandır küçük bir albüm için bir kaç fotoğraf eklemeyi düşünüp duruyorum foruma.
Dört ayaklı, tatlı mı tatlı bir kızın fotoğrafları için gerçekleştirmek istediğim birşeydi bu sadece.

Ama bir ara, hepsi oğlumun çekmecesinde ve birbirine karışmış vaziyette olan; telefonlara, kamera ve dijital makinelere ait tüm usp bağlantı kablolarına bir el atıp, ayırıp etiketlemek suretiyle işe başlamam gerekse de, sizinle olmaktan ben de memnun olurum.

Görüşmek üzere. Sevgimle

Ne güzel.
Bu sıcak karşılama için de çok teşekkür ediyorum. Pek bir mutlu hissettirdiniz bana kendimi. :21::9:

Aslında, uzun zamandır küçük bir albüm için bir kaç fotoğraf eklemeyi düşünüp duruyorum foruma.
Dört ayaklı, tatlı mı tatlı bir kızın fotoğrafları için gerçekleştirmek istediğim birşeydi bu sadece.

Ama bir ara, hepsi oğlumun çekmecesinde ve birbirine karışmış vaziyette olan; telefonlara, kamera ve dijital makinelere ait tüm usp bağlantı kablolarına bir el atıp, ayırıp etiketlemek suretiyle işe başlamam gerekse de, sizinle olmaktan ben de memnun olurum.

Görüşmek üzere. Sevgimle
Rica ederim ne demek biz seni aramizda gorunce mutlu oluruz :-)
Dort ayakli minik bir kiz mi :-) ayy cok merak ettim onun resimlerini de bir an once gormek isterim :-) merakla bekliyorum resimleri :40:

Kullanilir canim bizde diyorduk ya bir paket birden fazla kullanilir diye ben bazen tekli olanin icinden bir miktar alip gerisini birakiyorum. 2 kez kullaniyorum hatta deniz de oyle yapiyordu zarari olmuyor :-)
Bioderma da yuzumuzdeki kizarikliklar icin kizarik olan bolgelere lokal olarak uygulaniyor. Cok cok cok az miktari bile yeterli oluyor :-) canim yesil maskenin arkasinda neye ise yaradigi yaziyor olmasi lazim ama nem veriyor cildine guzelce :-)

İyi o zaman buna sevindim bereketliymiş baya :)
Gerçekten ihtiyacım olan şeyler göndermişsin canım, kızarıklık, nem:1::1: tekrar teşekkür ediyorum.:16::16::16:
Yavaş yavaş kullanırım hepsini:34:

Candann hoşgeldiiin...Paylaşımlarını bekleriz memnuniyetle

kızlar ben unutmadım aklımdasınız ama yogunluktan pek vaktim olmuyor çok güzel alışverişler yapmışssınız hepsini iyi günlerde kullanın :12: bende gratisten yeni 3d boyutlu maske aldım denedim sonuç çok güzeldi oksijen maskelerine devam ediyorum bende bittikçe yeniliyorum ama gratisteki 3d boyutlu maskesini denemenizi öneririm kızlar :12:

Kizlarrr kimsecikler yok nerelerdesinizz :-)

Merhaba

Şimdilik sadece bu kadarcık bir selam var sadece. :9:

Bu arada siz seviyorsunuz, patili kızımın bir iki pozunu ekledim albüm yapıp. En azından bundan haberdar edeyim.

Bir ara ben de paylaşacağım demiştim ama bir türlü olmadı. Üşengeçliği bırakıp, en kısa zamanda bu topiği biraz daha hareketlendirmek lazım galiba. :16:

Merhaba

Şimdilik sadece bu kadarcık bir selam var sadece. :9:

Bu arada siz seviyorsunuz, patili kızımın bir iki pozunu ekledim albüm yapıp. En azından bundan haberdar edeyim.

Bir ara ben de paylaşacağım demiştim ama bir türlü olmadı. Üşengeçliği bırakıp, en kısa zamanda bu topiği biraz daha hareketlendirmek lazım galiba. :16:

Merhabalar. Nasilsiniz:-)
Evet buralari hareketlendirmek lazim gercekten kimsecikler yok . Ayrica ben yeni urunler gormeyi , tanitilmasini cok seviyorum okumak bile ayri bir zevk veriyor bana.
Bu arada baktim resimleriniz ayy ne tatli bir kiz oyle minciklayip minciklayip sev yerim onu ben . Bide chow chowlara ayri bir zaafim var benim . Masallah cok cok cok guzel :-)

uzun zamandan beri topiğimi ve arkadaşlarımı ihmal etmek zorunda kaldım ama bu sürede alışveriş yapmadan durmadım tabi ki aklıma gelenleri aldıklarımı ekliyorum
$procsin-nar-sabunu.jpg $images (1).jpg $images.jpg $indir (1).jpg $indir (2).jpg $indir (3).jpg $indir (4).jpg $indir.jpg $maybelline-affinitone-likit-fondoten-14-creamy-beige.jpg

denizcim son eklediklerini güle güle kullan nerelerdesin yahu topiğin sessiz kaldı bak bekliyoruzzzzzzz:16:

denizcim son eklediklerini güle güle kullan nerelerdesin yahu topiğin sessiz kaldı bak bekliyoruzzzzzzz:16:

evet canım biraz öyle oldu teşekkür ederim tatlım :16:

son günlerde de en çok bb krem hakkında sorular araştırmalar ben maybelline bb kremi kullanıyorum şuan çok memnunum gerçekten tam aradığım gibi tavsiye ederim :16:

Özellikleri:
Doğal ışıltı kazandırır
Cilt tonuna uyum sağlar
SPF30 ile uv ışınlarından korur
Gün boyu nemlendirir
Cilt kusurlarını kapatır
Yağ içermez
Gözle görülür pürüzsüzlük sağlar
Taze bir görünüm sağlar

$Maybelline-Dream-Fresh-BB-Cream-Swatches-1.jpg

evet canım biraz öyle oldu teşekkür ederim tatlım :16:

son günlerde de en çok bb krem hakkında sorular araştırmalar ben maybelline bb kremi kullanıyorum şuan çok memnunum gerçekten tam aradığım gibi tavsiye ederim :16:

Özellikleri:
Doğal ışıltı kazandırır
Cilt tonuna uyum sağlar
SPF30 ile uv ışınlarından korur
Gün boyu nemlendirir
Cilt kusurlarını kapatır
Yağ içermez
Gözle görülür pürüzsüzlük sağlar
Taze bir görünüm sağlar

Eki Görüntüle 630447

Deniz'cim merhaba, nasılsın hiç görüşemiyoruz koptuk iyice. ben bu ara hiçbişey almadım.Olanları kullanıp bitirme kararındayım. Rimelim bitti onu bile almadım :50:
BB kremin ilgimi çekti, hatırlarsan nemlendirmesini beğenmemiştim. Bu güzel mi, sivilce yaptı mı ve kapatıcılığı nasıl?Bir de renk tonları var mı ve bir de kaça aldın? :52::52::52:
Ne kadar soru sordum değil mi?:34::17:

Kizlarrr nasilsiniz:-) ben alisveris yapmayacagimi soylemiatim fakat essence urunlerindeki indirimlerden yararlanmak istedim.
Neutrogena nemlendiriciyi ise annemle cumartesi gunu carrefour dan yri fiyatina aldim.:-)
The rocket maskara ise hem cok ucuzdu hemde fircasi benim max factor rimelimin fircasina benziyordu ve aldim:-)

$65212_buyuk_zoom.jpg $65617_buyuk.jpg $66136_buyuk.jpg
$65618_buyuk.jpg $59762_buyuk_zoom.jpg $66130_buyuk.jpg
$65581_buyuk.jpg $Neutrogena-Hassas-Cilt-Nemlendirici-Losyon__37963877_0.jpg
$65573_buyuk.jpg $rocket%2Bvolum%2Bexpress%2Bmascara%2Bmaybelline-1.jpg

Deniz'cim merhaba, nasılsın hiç görüşemiyoruz koptuk iyice. ben bu ara hiçbişey almadım.Olanları kullanıp bitirme kararındayım. Rimelim bitti onu bile almadım :50:
BB kremin ilgimi çekti, hatırlarsan nemlendirmesini beğenmemiştim. Bu güzel mi, sivilce yaptı mı ve kapatıcılığı nasıl?Bir de renk tonları var mı ve bir de kaça aldın? :52::52::52:
Ne kadar soru sordum değil mi?:34::17:

iyiyim tatlım bu aralar koşturmayla geçiyor o yüzdende pek giremiyorum sen nasılsın canım çok özledim hepinizi :16:
renk ton seceneği var kuzum kapatıcılığını gerçekten çok sevdim fondateninide aldım ama bb krem günlük kullanım için ideal maske gibi durmuyor ciltte güzelde kapatıyor 20 tl civarıydı sanırım tatlım tam hatırlamıyorum toplu alışveriş yapmıştım ama pahalı bişi değil

Kizlarrr nasilsiniz:-) ben alisveris yapmayacagimi soylemiatim fakat essence urunlerindeki indirimlerden yararlanmak istedim.
Neutrogena nemlendiriciyi ise annemle cumartesi gunu carrefour dan yri fiyatina aldim.:-)
The rocket maskara ise hem cok ucuzdu hemde fircasi benim max factor rimelimin fircasina benziyordu ve aldim:-)

Eki Görüntüle 631502 Eki Görüntüle 631503 Eki Görüntüle 631504
Eki Görüntüle 631505 Eki Görüntüle 631507 Eki Görüntüle 631508
Eki Görüntüle 631509 Eki Görüntüle 631510
Eki Görüntüle 631511 Eki Görüntüle 631512

canım güle güle kullan ürünlerini ben essence indiriminin sonunda görmüştüm hiç bir ürünün rengi seçenegi kalmamıştı çok ta üzülmüştüm ama yapıcak birşey yok.:5: sen nasılsın canım sınavlarınız bitmiştir nasıl sonuçlar falan

aklıma geldikçe aldıklarımı ekliyorum kızlar innovanın allık fırcasına bayıldım ve dayanamayıp almıştım işte kendileri netten bulup ekledim kızlar resmini :16: $indir.jpg

ve siyah noktalardan şikayet ediyorsanız sizi yeni bi ürünle tanıştırmak istiyorum adı procsin daha doğrusu ben yeni tanıştım siyah noktalarımın hep çoğalmasından belirgin olmasından korkuyordum çünkü gözenekler açılmaya başlamıştı bunu görüyordum procsin nar çekirdeği özlü peeling gerçekten çok işe yarıyor elinize sürüp deneme yaptıgınızda bile hemen farkedebiliyorsunuz sürdüğünüz yer beyazlaşıyor ayrıca cilt tonunun renginide düzenliyor 49 tl fiyatı

$indir (1).jpg

iyiyim tatlım bu aralar koşturmayla geçiyor o yüzdende pek giremiyorum sen nasılsın canım çok özledim hepinizi :16:
renk ton seceneği var kuzum kapatıcılığını gerçekten çok sevdim fondateninide aldım ama bb krem günlük kullanım için ideal maske gibi durmuyor ciltte güzelde kapatıyor 20 tl civarıydı sanırım tatlım tam hatırlamıyorum toplu alışveriş yapmıştım ama pahalı bişi değil

canım güle güle kullan ürünlerini ben essence indiriminin sonunda görmüştüm hiç bir ürünün rengi seçenegi kalmamıştı çok ta üzülmüştüm ama yapıcak birşey yok.:5: sen nasılsın canım sınavlarınız bitmiştir nasıl sonuçlar falan

Canim ara ara bak bende hepsini tek seferde alamamistim . Sende gule gule kullan canim ve iyiym nadil olayim sinavlarimin hepsi guzel geldi cok sukur. O yuzden rahatim ama yeni donemim basladi bu hafta umarim bu donemde guzel gecer.
Bu arada peelingi merak ettim canim ne gibi etkileri var mereden aldim :-)

Kizlarr nasilsiizzz kimseciller gelmiyior buralara.
Gecen gun ilaclarimi aldigim ecxaneye gitmistim gozum iltahap kaptigi icin . Eczanemiz hemen yanindaki bloga tasinmisti onunden gecerken gormustum neyse iceri bir gidri, . Dermalogica , la roche , avene, nuxe gibi buyuk markalar gelmiss. Cokk mutlu oldum aklimda surekli diler getirdigim dermalogicanin scrubu vardi sevgilim de bugun bana aldi onu eczacimiz da sagolsin hatri sayilir bir indirim yapti. E gelmiskien dermalogicanin urunleriyle bir bakim yapalim dedi. Yuz temizleme jelini , multi active tonerini , dermalogica daily microfoliant gunluk peelingini ( ki aklimda bu urunu almak da vardi simdi kesim almaliyim diyorum) ve nemlendiricisini kullanarak guzel bir bakim yaptilar sonuc mu. Cildim bir anda parladi , dokundugumda kadife gibi oldu ki sevgilim bile farketti bunu. :-) ayrica eczacimiz cok merak ettigim nuxe kuru yagin 10 ml lik tester boyunu vee nuxe den nem maskesi ile karma ciltler icin tester maskeler hediye etti :-)

Kizlarr nasilsiizzz kimseciller gelmiyior buralara.
Gecen gun ilaclarimi aldigim ecxaneye gitmistim gozum iltahap kaptigi icin . Eczanemiz hemen yanindaki bloga tasinmisti onunden gecerken gormustum neyse iceri bir gidri, . Dermalogica , la roche , avene, nuxe gibi buyuk markalar gelmiss. Cokk mutlu oldum aklimda surekli diler getirdigim dermalogicanin scrubu vardi sevgilim de bugun bana aldi onu eczacimiz da sagolsin hatri sayilir bir indirim yapti. E gelmiskien dermalogicanin urunleriyle bir bakim yapalim dedi. Yuz temizleme jelini , multi active tonerini , dermalogica daily microfoliant gunluk peelingini ( ki aklimda bu urunu almak da vardi simdi kesim almaliyim diyorum) ve nemlendiricisini kullanarak guzel bir bakim yaptilar sonuc mu. Cildim bir anda parladi , dokundugumda kadife gibi oldu ki sevgilim bile farketti bunu. :-) ayrica eczacimiz cok merak ettigim nuxe kuru yagin 10 ml lik tester boyunu vee nuxe den nem maskesi ile karma ciltler icin tester maskeler hediye etti :-)

Sen bu eczacıyla bizi de tanıştırsan ya canım, nerde böyle eczacılar aah ah:9::9::9::9:
Güle güle kullan aldıklarını canım.

Deniz'cim o gün yazamadım,iyiyim ben de çok şükür diyelim...NAsıl gidiyor senin düğün hazırlıkları...

Back