• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Teşekkür ederim canım, bazen diyorum çok mu gereksiz şey aldım diye ama onlar olmadan da olmuyor işte.:34: Ben senin dediğin kremi not almıştım zaten onu sordum, cildimin de kuruduğunu söyleyince en iyisi size bu dedi. Ben de sürekli bunu sürmüyorum arada duo arada bu :) Dudak kremlerinde denizin o kokulularda vardı üçü 18di. blisteks vardı ama krem kutusu gibiydi, hijyenik olmuyor öyle, o yüzden almadım. 20 spf az değil mi canım, adama sordum az gelir dedi. :26: Kışın da yansımalarla cildinize geliyor güneş dedi:44: Bilemedim ki... Ayrıca kardeşler özlenmez mi ya:16::16:
Tatlim kar filan yagarsa yetmez o zaman da yazin kullandigimiz gibi kullanmaliyiz ben kar filan goremedigim icin buralarda bana yeter gibi gelmisti:-) ama buranin da hagmuru cok kotu benim evim otobusten indikten sonra 50 metre. Dun oyle bir yagiyordu ki otobsten indim basladm kosmaya ama bastan asagi islandim yani montim sabah hala nemliydi yani dusun :-) blisteksin o 3 lu setininden bende almak istiyorum ve evet krem gibi olanalra bana da pek hijyenik gelmiyor :-)

kızlarr özledimm sizleri bu aralar bende çeyiz telaşında olunca pek fazla ürün alamıyorum ama bu aralar avonun vucut spreylerine takmış durumdayım yılbaşı katoloğundan 4 tane vucud spreyi sipariş ettim 2 si little black dress, latin sensation , dancing whit the stars vucud spreylerini aldım bakalım diğer 2 si nasıl onların kokularını bimlmiyorum
Tatliimm hayirli olsun gelecekte neler var ceyiz filan :-) aa ben de little black disindakileri bilmiyorum merak ettim fiyatlari ne kadardi tatlim vee dun bath and bodyworks egittim 3 tane vucutspreyi 29 tl idi kokulari kaliciymis galiba ama 88 ml bir tanesi miniminnacik ya :-)
ayy canım benim kıyamam sana inş herşey yoluna girer zamanla bu üzüntülerin geçer gider hepimiz bazen zor zamanlar geçiriyoruz sadece birazcık sabır :31:

tatlım ben hediyemi aldım o benden önce davrandı :46::46:

en son english home den tv battaniyesi aldım kırmızı renkli dur resmini ekliyim :52:

Eki Görüntüle 574091

Caniim hayirli olsun aldigin hediye ve batanniye cok guzel gercekten bende boyle battaniyelere bayiliyorum hatta benim de 2 tane kirmizi var birini sarnyorum dgerini de ortyorm ustume cok cabuk usurm de ben :-)

Teşekkür ederim canım, bazen diyorum çok mu gereksiz şey aldım diye ama onlar olmadan da olmuyor işte.:34: Ben senin dediğin kremi not almıştım zaten onu sordum, cildimin de kuruduğunu söyleyince en iyisi size bu dedi. Ben de sürekli bunu sürmüyorum arada duo arada bu :) Dudak kremlerinde denizin o kokulularda vardı üçü 18di. blisteks vardı ama krem kutusu gibiydi, hijyenik olmuyor öyle, o yüzden almadım. 20 spf az değil mi canım, adama sordum az gelir dedi. :26: Kışın da yansımalarla cildinize geliyor güneş dedi:44: Bilemedim ki... Ayrıca kardeşler özlenmez mi ya:16::16:

Tatliimm mesaj kutunu bosaltir misin :-)

Tatlim kar filan yagarsa yetmez o zaman da yazin kullandigimiz gibi kullanmaliyiz ben kar filan goremedigim icin buralarda bana yeter gibi gelmisti:-) ama buranin da hagmuru cok kotu benim evim otobusten indikten sonra 50 metre. Dun oyle bir yagiyordu ki otobsten indim basladm kosmaya ama bastan asagi islandim yani montim sabah hala nemliydi yani dusun :-) blisteksin o 3 lu setininden bende almak istiyorum ve evet krem gibi olanalra bana da pek hijyenik gelmiyor :-)

Tatliimm hayirli olsun gelecekte neler var ceyiz filan :-) aa ben de little black disindakileri bilmiyorum merak ettim fiyatlari ne kadardi tatlim vee dun bath and bodyworks egittim 3 tane vucutspreyi 29 tl idi kokulari kaliciymis galiba ama 88 ml bir tanesi miniminnacik ya :-)

Caniim hayirli olsun aldigin hediye ve batanniye cok guzel gercekten bende boyle battaniyelere bayiliyorum hatta benim de 2 tane kirmizi var birini sarnyorum dgerini de ortyorm ustume cok cabuk usurm de ben :-)

canım fiyatları 7.90 tl idi ürünler gelince resmini yüklerim ya da dur bakıyım nette resimleri var mı :9: ama krem şeklinde dudak balmları daha etkili biliyormusunuz kızlar benim ilaç kullanırken onlar sayesinde dudaklarımda çatlama patlama olmamıştı :9:gelecekte yaza düğün gözüküyor tatlım kısmetse eğer bu nedenlede çeyiz almaya başladım çok zevkliymiş kendi zevkine göre birşey almak 1.hobim bakım malzemeleriydi 2.hobim çeyiz almak oldu:52: tabi şuanda ikisine aynı anda yetişemiyorum yetiştiğim kadarıyla birşeyler alıyorum bakım malzemeleriden :52: gucci erkek kokularını çok seviyorum çok kalıcı beğeniyorum o yüzden de ilk tercihim hiç düşünmeden gucci oldu :9: sizler neler yapıyorsunuz özletmeyin kendinizi :24:

Çok hoşmuş canım güle güle kullan, artık battaniyenize sarılır tv izlersiniz inşallah :69:

teşekkür ederim tatlımm beğenmenize çok sevindim peşimden seni bekliyorum kuzum sürükleyerek gidicem ayağımı ona göre :52: birde polonun pike takımını sipariş ettim netten bakalım ne zaman gelirse bu arada bizim topiği yanlız bırakmayın kızlarr :52:

Son düzenleme:
işteeee buldummm taaaa taaaa tammmm :52::52: bunlarıda sipariş etmiştim kuzum ama nasıl kokuları bilmiyorum çekici etkileyici falan yazınca atladım hemen :52:

$pr_01_32644_min.jpg $pr_01_32645_min.jpg

canım fiyatları 7.90 tl idi ürünler gelince resmini yüklerim ya da dur bakıyım nette resimleri var mı :9: ama krem şeklinde dudak balmları daha etkili biliyormusunuz kızlar benim ilaç kullanırken onlar sayesinde dudaklarımda çatlama patlama olmamıştı :9:gelecekte yaza düğün gözüküyor tatlım kısmetse eğer bu nedenlede çeyiz almaya başladım çok zevkliymiş kendi zevkine göre birşey almak 1.hobim bakım malzemeleriydi 2.hobim çeyiz almak oldu:52: tabi şuanda ikisine aynı anda yetişemiyorum yetiştiğim kadarıyla birşeyler alıyorum bakım malzemeleriden :52: gucci erkek kokularını çok seviyorum çok kalıcı beğeniyorum o yüzden de ilk tercihim hiç düşünmeden gucci oldu :9: sizler neler yapıyorsunuz özletmeyin kendinizi :24:

teşekkür ederim tatlımm beğenmenize çok sevindim peşimden seni bekliyorum kuzum sürükleyerek gidicem ayağımı ona göre :52: birde polonun pike takımını sipariş ettim netten bakalım ne zaman gelirse bu arada bizim topiği yanlız bırakmayın kızlarr :52:

işteeee buldummm taaaa taaaa tammmm :52::52: bunlarıda sipariş etmiştim kuzum ama nasıl kokuları bilmiyorum çekici etkileyici falan yazınca atladım hemen :52:

Eki Görüntüle 575797 Eki Görüntüle 575798

Ayy deniiiz bunlar neee... ne işe yarıyor, bence çeyize sakla çeyize :)))
O üçü dudak kremini de ben 18 lira olarak gördüm canım ya, ne kadar fark var:53::53:
Nemlendirmesi nasıl, la roc idare eder, sık sürmem lazım unutuyorum:1:
Krem şeklinde olanlardan arkadaşlarım da memnun ama ben sevmiyorum canım ya, el bu her yere değiyor, sürmesi sıkıntılı filan...

Gucci de aklımda bulunsun, bakayım bir kokularına. Tabi burda olmaz ama:31:
Deniiiiz söz,nişan, evlilik her türlü ayakkabının altına benim de adımı yaz ne oluuurrr:1::9:
Seve seve gelmek istiyorum ardından ama çok zor be canım ya bizim iş sahiden zor:14:
Önce atanması lazım, önce iş lazım ama işte olmuyor.:14::14::14:

Neyse bugün kendime el kremi aldım, hiçbiri işe yaramıyor ya, burası inanılmaz kurutuyor ellerimi.
Umarım bu işe yarar:31:
$resim.jpg

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 575797 Eki Görüntüle 575798
O pebme olan var ya iste o harka mukemmel bisey bende onun parfmnu alcam harka mukemeel bisey ooooo .) Benm adimi da ya Denizz yaa .) Y

Ayy deniiiz bunlar neee... ne işe yarıyor, bence çeyize sakla çeyize :)))
O üçü dudak kremini de ben 18 lira olarak gördüm canım ya, ne kadar fark var:53::53:
Nemlendirmesi nasıl, la roc idare eder, sık sürmem lazım unutuyorum:1:
Krem şeklinde olanlardan arkadaşlarım da memnun ama ben sevmiyorum canım ya, el bu her yere değiyor, sürmesi sıkıntılı filan...

Gucci de aklımda bulunsun, bakayım bir kokularına. Tabi burda olmaz ama:31:
Deniiiiz söz,nişan, evlilik her türlü ayakkabının altına benim de adımı yaz ne oluuurrr:1::9:
Seve seve gelmek istiyorum ardından ama çok zor be canım ya bizim iş sahiden zor:14:
Önce atanması lazım, önce iş lazım ama işte olmuyor.:14::14::14:

Neyse bugün kendime el kremi aldım, hiçbiri işe yaramıyor ya, burası inanılmaz kurutuyor ellerimi.
Umarım bu işe yarar:31:
Eki Görüntüle 576051

tatlim o kewm gercekten guzel ama ellerin cok sorunluysa la roche bioderma bakablrsn yada bitkisel yaglar sureblrsn kakao yagi mesla.) benim icim gidiyor o 3 lu blistexlere alasm var cok .) Su yeni yil gelsede birazck alsvers yapsam cok tutyorm kendmi yaa .) Bu arada kizlr saclrmi kendii rengine donduryorm su an babam boyuyo bendr siz yaziyorm .)

O pebme olan var ya iste o harka mukemmel bisey bende onun parfmnu alcam harka mukemeel bisey ooooo .) Benm adimi da ya Denizz yaa .) Y

tatlim o kewm gercekten guzel ama ellerin cok sorunluysa la roche bioderma bakablrsn yada bitkisel yaglar sureblrsn kakao yagi mesla.) benim icim gidiyor o 3 lu blistexlere alasm var cok .) Su yeni yil gelsede birazck alsvers yapsam cok tutyorm kendmi yaa .) Bu arada kizlr saclrmi kendii rengine donduryorm su an babam boyuyo bendr siz yaziyorm .)

Aaaa baban mı boyuyo saçlarını, çok şaşırdım ne güzel...
Benim de alışverişe çıkasım var ama para da biriktirmem lazım artık hiç dikkat etmiyorum ya:31:
Ya o koyu pembe olan ne ki...Ben hiç kullanmadım vücut spreyi filan, parfümden farkı ne?
Ne kadar cahilim:26:

Aaaa baban mı boyuyo saçlarını, çok şaşırdım ne güzel...
Benim de alışverişe çıkasım var ama para da biriktirmem lazım artık hiç dikkat etmiyorum ya:31:
Ya o koyu pembe olan ne ki...Ben hiç kullanmadım vücut spreyi filan, parfümden farkı ne?
Ne kadar cahilim:26:

Evet tatlim babam boyuyor cok yardimci olur sagolsun brezilya fonumu bile onla birlikte yapmistik :-)
benim de biriktirmem lazim ama yilbasi indiriminde stok yapip kadinlar gunu veya sevgililer gunune kadar birsey almamayi duunuyorum. Ikisi de vucut spreyi tatlim onlarin koyu pembe olani bilmiyorum ama acik pembe olan gercekten daha guzel. Vucut spreyleri parfumlerden daha hafif o kadar yogun degiller genelde yazin kullanmak icin uygun olur ayni zamanda asil amaclari da parfumlerin devam urunleridir kaliciligini arttiri :-)

Evet tatlim babam boyuyor cok yardimci olur sagolsun brezilya fonumu bile onla birlikte yapmistik :-)
benim de biriktirmem lazim ama yilbasi indiriminde stok yapip kadinlar gunu veya sevgililer gunune kadar birsey almamayi duunuyorum. Ikisi de vucut spreyi tatlim onlarin koyu pembe olani bilmiyorum ama acik pembe olan gercekten daha guzel. Vucut spreyleri parfumlerden daha hafif o kadar yogun degiller genelde yazin kullanmak icin uygun olur ayni zamanda asil amaclari da parfumlerin devam urunleridir kaliciligini arttiri :-)

Açıklama için teşekkür ediyorum canım:42::17:
Ben de elimdeki ürünleri tamamen bitirmeden bir şey almamaya karar verdim,
Koyacak yerim de yok bu da bahanem olsun, her şey yarım yarım kalıyor.
Acil olmadıkça almayacağım artık yani inşallah:1:
Ama bak şu vücüt spreyinin kokusunu da çok merak ettim:1:

Kızlaar nerdesiniz?
Ben bu aldığım el kreminden çook memnun kaldım ya,
neutrogena yoğun bakım kremi mahvolmuş ellerime çok iyi geldi. Üstte resmini yüklemşitim ya.
Kokusu da güzel, yumuşacık da kıvamı.
Beğenilerimi belirteyim istedim:16:

Kızlaar nerdesiniz?
Ben bu aldığım el kreminden çook memnun kaldım ya,
neutrogena yoğun bakım kremi mahvolmuş ellerime çok iyi geldi. Üstte resmini yüklemşitim ya.
Kokusu da güzel, yumuşacık da kıvamı.
Beğenilerimi belirteyim istedim:16:

Canim sevindim kremin iyi gelmesine :-)
Kimseciller cok bakiyorumda kizlar benim quizlerim var diye girememistim uxun zamandir.
Dun babamla ve halamla disari cikmistim kozmetik magzadina ugradik halam bana istedigim rimeli alacakti indirimde mi dye sordum gorevli onlarkolay kolay indirime girmezler dedi bende gecenlerde girmisti bizde birtane almostik hatta yilbasinda da girer dedim o da hayir girmez katalogta ne varsa o dedi bende o rimel indirime girer bende gelir bu hafta o rimeli alirim her srne yilbasnda %50 indirim oluyor dedim ciktim ve bugun bir mesaj geldi . Parfumler , cilt bakim urunleri ve kozmetik urunlerde %50 indiri var diye hemeeen babamlara haber verdim gittiler aldilar rineli . Bu arada rimel loreal telescopic carbon blac. Normal fiyati 45 tl iken 22.5 tl gibi bir fiyata almis olduk. Ayni magzanin baska bir subesinden aldilar ama ben yarin dun beni gicik eden kizin oldugu subeye gidicem indirimi gozune gozune sokucam vaaa maybelline drram lumi touch aydinlatici etkili concealer alicam. Bitde bugun okuldan sonra watsonsa gidelm yoksa cok kalablk olur dedik. Rimmel concealer aldim cok guzel yazari olan bir blogda okumustum. Kasada odemeye gelince 2. Urune %50 indirim var dediler ee benim hic birseye ihtiyacim yoktu neyse asansorlu goz kalemi 12 liradan 6 liraya dusuyordu e bunu alaym bari dedm aldim ve surdum cok hosma gitti gercekten. Gozumn icine surmustum akmafi yarn ustune surup tam yorum yapacagim ama ve benri el kremi aldim hindistan cevizli ohh mis gibu kokuyor :-) aldiklarimin ve sn zamanlarda kullandiklarimin resmni cekip yukleyecegim :-)

Bir ben uğradım buralara baktım kimsecikler yok :50:
Deniz de yok, diğer kızlar da uğramıyor artık:50:
Sen aldıklarını göster de buralar şenlensin biraz canım :1::1::1:
Ben uzun süre bir şey almayacağım diyorum bakalım ne zamana kadar dayanacağım:1:
Güle güle kullan aldıklarını:16::16:

Bir ben uğradım buralara baktım kimsecikler yok :50:
Deniz de yok, diğer kızlar da uğramıyor artık:50:
Sen aldıklarını göster de buralar şenlensin biraz canım :1::1::1:
Ben uzun süre bir şey almayacağım diyorum bakalım ne zamana kadar dayanacağım:1:
Güle güle kullan aldıklarını:16::16:

Saol canim . Aldiklarimi paylasacagim . Ayy loreal concealer bugun 12.5 tl imis benyarin gidip alisverisin dibine vurcam gibi geliyo. Ama olsun boyle indirimler kolay bulunmuyor bende alir stok yaparim . Zaten boyle gittigim icin yakonda babam bana tekrardan bir alisveriskoligin itirflari filmni izletvek onu izleynce biraz durulyorm sanki :-)
Tatlim kozmetik alacagin varsa simdi al derim birseye ihtiyacin yoksa bakma bile cnku bakinca dayanamiyorsun ( ornek ben ) :-)

Saol canim . Aldiklarimi paylasacagim . Ayy loreal concealer bugun 12.5 tl imis benyarin gidip alisverisin dibine vurcam gibi geliyo. Ama olsun boyle indirimler kolay bulunmuyor bende alir stok yaparim . Zaten boyle gittigim icin yakonda babam bana tekrardan bir alisveriskoligin itirflari filmni izletvek onu izleynce biraz durulyorm sanki :-)
Tatlim kozmetik alacagin varsa simdi al derim birseye ihtiyacin yoksa bakma bile cnku bakinca dayanamiyorsun ( ornek ben ) :-)

Aklımdaki tek şey aven renkli güneş kremi ama o da burda yok bile:ssz:
O yüzden ben mecburen eve gitmeyi bekleyeceğim.
O zaman da naparım, ne alırım bilmem:1:

kızlar selam bu aralar iş yoğunluğundan giremiyorum ama siz topiği yanlız bırakmayın bu arada vücut spreylerim geldi son çıkan ikisininde kokusu güzel bizzat test ettim onayladım :1::1:

kızlar selam bu aralar iş yoğunluğundan giremiyorum ama siz topiği yanlız bırakmayın bu arada vücut spreylerim geldi son çıkan ikisininde kokusu güzel bizzat test ettim onayladım :1::1:
Pembe olan nasil tatkun cok guzel degil miii :-)
Yok canım bitmedi de renklisini de istiyordum ya ondan dedim...
Ama sanki çok kullanıyorum ben, bu kez daha erken azaldı gibi:26:

Canim bb krem aldin ya ne gerek var renkli gunes kremine onun yerine bb kremini kullan o bitsin kisin sonra alirsin renkli gunes kremi . Cok mu kullaniyorsun aslinda azicigi yetiyor onlarin.sen boyle soyleynce icime bir korku dustu acaba benm gunes kremim ne durumda diye :-)

Back