Tatlim kar filan yagarsa yetmez o zaman da yazin kullandigimiz gibi kullanmaliyiz ben kar filan goremedigim icin buralarda bana yeter gibi gelmisti ama buranin da hagmuru cok kotu benim evim otobusten indikten sonra 50 metre. Dun oyle bir yagiyordu ki otobsten indim basladm kosmaya ama bastan asagi islandim yani montim sabah hala nemliydi yani dusun blisteksin o 3 lu setininden bende almak istiyorum ve evet krem gibi olanalra bana da pek hijyenik gelmiyorTeşekkür ederim canım, bazen diyorum çok mu gereksiz şey aldım diye ama onlar olmadan da olmuyor işte. Ben senin dediğin kremi not almıştım zaten onu sordum, cildimin de kuruduğunu söyleyince en iyisi size bu dedi. Ben de sürekli bunu sürmüyorum arada duo arada bu :) Dudak kremlerinde denizin o kokulularda vardı üçü 18di. blisteks vardı ama krem kutusu gibiydi, hijyenik olmuyor öyle, o yüzden almadım. 20 spf az değil mi canım, adama sordum az gelir dedi. :26: Kışın da yansımalarla cildinize geliyor güneş dedi:44: Bilemedim ki... Ayrıca kardeşler özlenmez mi ya
Tatliimm hayirli olsun gelecekte neler var ceyiz filan aa ben de little black disindakileri bilmiyorum merak ettim fiyatlari ne kadardi tatlim vee dun bath and bodyworks egittim 3 tane vucutspreyi 29 tl idi kokulari kaliciymis galiba ama 88 ml bir tanesi miniminnacik yakızlarr özledimm sizleri bu aralar bende çeyiz telaşında olunca pek fazla ürün alamıyorum ama bu aralar avonun vucut spreylerine takmış durumdayım yılbaşı katoloğundan 4 tane vucud spreyi sipariş ettim 2 si little black dress, latin sensation , dancing whit the stars vucud spreylerini aldım bakalım diğer 2 si nasıl onların kokularını bimlmiyorum
ayy canım benim kıyamam sana inş herşey yoluna girer zamanla bu üzüntülerin geçer gider hepimiz bazen zor zamanlar geçiriyoruz sadece birazcık sabır
tatlım ben hediyemi aldım o benden önce davrandı
en son english home den tv battaniyesi aldım kırmızı renkli dur resmini ekliyim
Eki Görüntüle 574091
Caniim hayirli olsun aldigin hediye ve batanniye cok guzel gercekten bende boyle battaniyelere bayiliyorum hatta benim de 2 tane kirmizi var birini sarnyorum dgerini de ortyorm ustume cok cabuk usurm de ben